Νέα «Κολωνία» στην Αυστρία: Μετανάστες επιτέθηκαν σεξουαλικά σε γυναίκες στο Ίνσμπρουκ παραμονή Πρωτοχρονιάς! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Νέα «Κολωνία» στην Αυστρία: Μετανάστες επιτέθηκαν σεξουαλικά σε γυναίκες στο Ίνσμπρουκ παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Μία νέα «Κολονία» έζησαν την φετινή παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Ινσμπρουκ της Αυστρίας οι γηγενείς κοπέλες καθώς σύμφωνα με τις τοπικέ...

Μία νέα «Κολονία» έζησαν την φετινή παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Ινσμπρουκ της Αυστρίας οι γηγενείς κοπέλες καθώς σύμφωνα με τις τοπικές αστυνομικές αρχές, έχουν κατατεθεί μηνύσεις από 18 γυναίκες, οι οποίες δέχτηκαν επίθεση από μια ομάδα περίπου 10 ανδρών κατά τους εορτασμούς του Νέου Έτους στην κεντρική πλατεία του Ινσμπρουκ όπου είχαν συγκεντρωθεί 25.000 άνθρωποι.

Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Όπως πέρσι στην Κολωνία της Γερμανίας έτσι και φέτος πάλι παραμονή Πρωτοχρονιάς μετανάστες και πρόσφυγες χτύπησαν στο έτερο γερμανικό κράτος της Αυστρίας (μη γελιόμαστε οι Αυστριακοί είναι και αυτοί Γερμανοί, μιλούν γερμανικά και αποτελούν την έδρα των Αψβούργων της ενδοξότερης γερμανικής δυναστείας) και συγκεκριμένα στο Ίνσμπρουκ.

Οι επιθέσεις σημειώθηκαν μεταξύ 23:30 της 31ης Δεκεμβρίου και 01:30 της 1ης Ιανουαρίου.

Οι περισσότερες γυναίκες που δέχθηκαν επίθεση ήταν μεταξύ 19 και 25 ετών. Πέντε εξ' αυτών ήταν Αυστριακές, τρεις Ιταλίδες, δύο Γερμανίδες και μία από την Ελβετία. 

Ενας Ιταλός κατήγγειλε ότι η 18χρονη σύντροφός του και μια φίλη τους ακόμη δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση, ενώ μια Αυστριακή ότι η 17χρονη κόρη της και τρεις ακόμη φίλες της έπεσαν, επίσης, θύματα. 

«Δεν είχε συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο στο παρελθόν», σχολίασε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ερνστ Κρανεμπίτερ της τοπικής αστυνομίας. «Χόρευαν γύρω από τα θύματα και μετά, ξαφνικά, έπιαναν το στήθος τους ή έβαζαν τα χέρια τους ανάμεσα στα πόδια (των γυναικών). Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια της γιορτής, με αποτέλεσμα δύσκολα να αντιληφθεί κάποιος τι συνέβαινε», πρόσθεσε.

«Οι δράστες ήταν νέοι άνδρες».

Oι καταγγέλλουσες περιγράφουν τους άνδρες που τους επιτέθηκαν σαν ξένους, με σκούρο δέρμα, μερικοί εκ των οποίων είχαν γενειάδα. Σε έναν από τους δράστες, κατά τις καταγγελίες, έλειπε ένα δόντι. 

Τα ερασιτεχνικά βίντεο που τραβήχτηκαν τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς είναι κακής ποιότητας και για αυτό δεν βοηθούν στην ταυτοποίηση των υπόπτων, ενώ οι κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν δεν καταγράφουν σε αρχείο τα όσα τραβούν. 

Υπενθυμίζεται ότι στη Γερμανία, πέρσι την Πρωτοχρονιά είχαν σημειωθεί εκατοντάδες επιθέσεις εναντίον γυναικών στην Κολονία και είχαν στοιχίσει στον αστυνομικό διευθυντή της πολης την θέση του, για να μην στοιχίσει στην Α.Μέρκελ καθώς οι εντολές που είχαν δοθεί τότε στην αστυνομία ήταν να κάνει το «κορόιδο». 

Μετά όμως που κάποιος έπρεπε να πληρώσει το «μάρμαρο» το πληρώνει πάντα αυτός που δέεται προφορικές μη καταγεγραμμένες εντολές και όχι αυτός που τις δίνει.

Να σημειώσουμε ότι τα γεγονότα της «Κολωνίας»  αναβίωσαν πάλι στην Γερμανία το καλοκαίρι καθώς στο διεθνές μουσικό φεστιβάλ που διεξάγονταν στη Βρέμη, γνωστό ως Breminale, σημειώθηκαν ομαδικές σεξουαλικές επιθέσεις, από Αφγανούς «πρόσφυγες»

Πρέπει να γίνει κατανοητό στους Ευρωπαίους ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι συμβατοί με τον τρόπο ζωής μας και δεν σκέφτονται τις γυναίκες με τον ίδιο τρόπο όπως εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου