Ι. Μάζης: «Στο Προσφυγικό η νέα Τουρκική κλιμάκωση» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ι. Μάζης: «Στο Προσφυγικό η νέα Τουρκική κλιμάκωση» (Video)

Το νέο επεισόδιο στα Ίμια, δείχνει ότι η Τουρκική προκλητικότητα , δεν μπορεί από την Ελλάδα να αντιμετωπίζεται με μεγαλοθυμία και εξευ...

Το νέο επεισόδιο στα Ίμια, δείχνει ότι η Τουρκική προκλητικότητα , δεν μπορεί από την Ελλάδα να αντιμετωπίζεται με μεγαλοθυμία και εξευμενισμό πλέον, λέει ο γεωπολιτικός αναλυτής Ιωάννης Μάζης στον 9.84.

Αναρωτήθηκε μάλιστα τι θα συμβεί και αν είμαστε έτοιμοι και πως θα αντιδράσουμε, αν Τούρκοι κομάντο , εκτός από διέλευση, αποφασίσουν να βρεθούν πάνω σε ελληνική νησίδα. Φαντάζομαι συμπλήρωσε, ότι είμαστε έτοιμοι πλέον για μία καθαρή απάντηση αποτροπής.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι η κλιμάκωση της έντασης από τον Ερντογάν, θα έρθει με νέο άνοιγμα της στρόφιγγας του Προσφυγικού προς την Ελλάδας, ιδίως αν το Βερολίνο χορηγήσει άσυλο σε όσους Τούρκους αξιωματικούς του ΝΑΤΟ καταφεύγουν στη Γερμανία. Η Ελλάδα είπε, πρέπει τώρα σε όλα τα διεθνή και ευρωπαϊκά φόρα να καταγγείλει τον επερχόμενο Τουρκικό σχεδιασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου