Το δόγμα «ανήκομεν εις την Δύσην» είναι η αιτία για όλα τα δεινά - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το δόγμα «ανήκομεν εις την Δύσην» είναι η αιτία για όλα τα δεινά

Mακρυά από την Δύση...! Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς Θέλετε να δείτε που βαδίζει η Δύση ακούστε αυτό: ο Πάπας Φραγκίσκος, τον οποίο...

Mακρυά από την Δύση...!

Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς

Θέλετε να δείτε που βαδίζει η Δύση ακούστε αυτό: ο Πάπας Φραγκίσκος, τον οποίο σε παλιότερο άρθρο μας τον αποκαλέσαμε πάπα της νέας τάξης, θέλει να αλλάξει τα λόγια στο πάτερ ημών» ώστε αυτά να προσαρμόζονται καλύτερα στο πνεύμα της εποχής. 

Προφανώς ο αιραισιάρχης Φραγκίσκος έχει πιστέψει στο αλάθητο του και νομίζει ότι μπορεί να διορθώνει τα θεόπνευστα κείμενα κατά το δοκούν. Και δεν είναι το μόνο κρούσμα. Έχει γίνει και άλλες φορές συζήτηση στην δυτική εκκλησία για αναπροσαρμογή ολόκληρων εδαφίων από την Αγία γραφή ώστε να είναι αυτή αποδεκτή από τις λατρεμένες μειονότητες -ξέρετε τώρα- που η νέα τάξη προστατεύει σαν ιερές αγελάδες.

Θυμηθείτε ακόμα ότι τώρα τελευταία Γερμανίδα πορνοστάρ φωτογραφήθηκε πάνω στο σταυρό ενώ στο Βέλγιο »καλλιτέχνης» τοποθέτησε μια σταυρωμένη κότα μέσα στην κεντρική εκκλησία των Βρυξελλών. Πώς απάντησαν καθολικοί και προτεστάντες σ αυτές τις βλασφημίες; Μόνο με χλιαρές ανακοινώσεις. Στην Δύση πνέει άνεμος αθεϊας. Και η αθεΐα είναι η αιτία της παρακμής της. Οι άνθρωποι πλέον δεν φοβούνται τον θεό και » εκεί που δεν υπάρχει θεός όλα επιτρέπονται». Η κατάσταση αποτυπώνεται και στις έρευνες. Οι χωρές της δυτικής, κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, εμφανίζουν τα χαμηλότερα ποσοστά πίστης στην ύπαρξη θεού και τα υψηλότερα ποσοστά αποδοχής της ομοφυλοφιλίας και του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών. Χώρες όπως η Γαλλία, η Ολλανδία, η Σουηδία, η Γερμανία βρίσκονται στην πρωτοπορία της απιστίας και είναι αυτές που εμφανίζουν τα υψηλότερα ποσοστά αποδοχής όχι μόνο στα νέα ήθη αλλά και στην υπόθεση των «προσφύγων». Αυτό σημαίνει ότι οι λαοί που κρατούν ακόμα τις παραδοσιακές αξίες είναι και αυτοί που αντιστέκονται πιο σθεναρά απέναντι στην νέα τάξη. Κατά κύριο λόγο αυτές οι χώρες είναι ορθόδοξες.

Ειδικά στην Ρωσία εμφανίζονται τα υψηλότερα ποσοστά πίστης στον θεό και τα χαμηλότερα αποδοχής των νέων ηθών. Οι καθολικές χώρες Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία βρίσκονται κάπου στην μέση, με εξαίρεση την Πολωνία που είναι ταυτοχρόνως και η πιο σκληρά καθολική χώρα της Ευρώπης αλλά και αυτή που αντιστέκεται πιο σθεναρά στην εισβολή «προσφύγων » στο έδαφος της. Η Ελλάς είναι αρκετά ψηλά ως προς την πίστη στο θεό και κάπου στην μέση στα άλλα ερωτήματα, πράγμα που αποδεικνύει ότι ακόμα κρατάμε, παρά τις επίμονες προσπάθειες των εκσυγχρονιστών να αλλοτριώσουν την φυσιογνωμία του λαού μας χτυπώντας την ορθόδοξη πίστη. Για πόσο θα κρατάμε είναι άγνωστο αλλά πάντως ακόμα κρατάμε παρά την λύσσα των κάθε λογής εκσυγχρονιστών και το μένος που βγάζουν για τον καθυστερημένο - αδιαφώτιστο λαό μας.

Πρόσφατο άρθρο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, του ανθρώπου που έβλεπε αδιάφορος τις μίζες να πετούν δεξιά κι αριστερά του, πραγματεύεται ακριβώς αυτό. Γράφει ο Κώστας Σημίτης οτι για την χρεοκοπία της χώρας έφταιγε το πολιτισμικό πρότυπο. Δηλαδή τι κρίμα που δεν περάσαμε διαφωτισμό, τι κρίμα που δεν είμαστε μια προτεσταντική χώρα. Αυτό ακριβώς λέει χρόνια τώρα και ο αγαπημένος όλων των εκσυγχρονιστών Στέλιος Ράμφος. Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, ο μέγας αυτός φιλόσοφος, δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει αναφορά στους ανθενωτικούς, που είπαν το περίφημο «καλύτερα με του Τούρκους παρά με τους Λατίνους» , κατηγορώντας τον αδιαφώτιστο λαουτζίκο που περιφρόνησε την Δύση, με αποτέλεσμα να μείνουμε πολύ πίσω και να είμαστε σήμερα έτσι καθυστερημένοι. Εμφανίστηκε μάλιστα και στο συνέδριο της ΝΔ ( που μια χαρά εξελίσσεται σε ποτάμι) για να διηγηθεί και κεί το παραμυθάκι του(αφήγημα κατά την εκσυγχρονιστική Σημητική ορολογία).

Μακρυά από την Δύση. Από την Δύση μας έρχονται όλα τα κακά. Η Δύση πάντα μας προδίδει,πάντα μας πουλάει στο τέλος. Γνωστό αυτό από το 1453. Επαναλήφθη κατα την μικρασιατική εκστρατεία. Και μην πεταχτεί κανείς να πει για το Ναυαρίνο. Η Αγγλία αναγκάστηκε από τα πράγματα να βοηθήσει τον ελληνικό αγώνα-που από την αρχή εχθρευόταν ανοιχτά- ακριβώς για να μπορέσει αργότερα να έχει υπό τον έλεγχο της ενα μικρό θνησιγενές και απολύτως εξαρτημένο ελληνικό κράτος, η ίδρυση του οποίου διαφαινόταν αναπόφευκτη.

Τίποτα καλό από την Δύση. Μόνο άθεα γράμματα μαζί με κάθε λογής βλασφημία και ανωμαλία στο όνομα πάντα των δικαιωμάτων και της ελευθερίας. Και σημειώστε αυτό: ο απώτερος σκοπός που μας φόρτωσαν τα μνημόνια δεν ήταν η εκποίηση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων. Ούτε το άρον άρον κλείσιμο των εθνικών θεμάτων που επιχειρεί τώρα -και θα δούμε με ποιες συνέπειες- η κυβέρνηση. Ο απώτερος σκοπός ήταν εξαρχής το χτύπημα της εθνικής ταυτότητας με πρώτο στόχο το άπαρτο κάστρο της ορθοδοξίας. Και αυτό γιατί για τους φραγκόδουλους πολιτικούς μας η ορθοδοξία είναι το στοιχείο αυτό που εμποδίζει να γίνουμε Δύση.


Το δόγμα »ανήκομεν εις την Δύσην» είναι η αιτία για όλα τα δεινά. Είναι δόγμα ανιστόρητο, δόγμα υποτέλειας και εθνικής εαυτοφοβίας. Δεν είναι τυχαίο ότι τα χρόνια αυτά στα οποία βρισκόμαστε εντός Ευρωπαϊκής ένωσης αποτελούν ταυτοχρόνως και τη χειρότερη περίοδος από ιδρύσεως νέου ελληνικού κράτους. Η Ελλάς δεν είναι Δύση και δεν θα γίνει ποτέ. Η Ελλάς είναι δικέφαλος αετός. Το ένα κεφάλι κοιτάει στην Δύση, το άλλο στην ανατολή. Οι φραγκόδουλοι πολιτικοί και φραγκοσπουδαγμένοι γιαλανζτί προτεστάντες, είναι αυτοί που θέλουν τον αετό αποκεφαλισμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου