Εκεί που οι Συριζαίοι "προστάτευαν" κατοικίες μέχρι 300.000 Ευρώ, αποφασίζουν πλειστηριασμούς για χρέη 500 ευρώ - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Εκεί που οι Συριζαίοι "προστάτευαν" κατοικίες μέχρι 300.000 Ευρώ, αποφασίζουν πλειστηριασμούς για χρέη 500 ευρώ

Έλληνα ραγιά τι περιμένεις και δεν αντιδράς; Μας είχαν πρήξει το προηγούμενο διάστημα κυβέρνηση και συριζοτρολ ότι το Κίνημα κατά τω...

Έλληνα ραγιά τι περιμένεις και δεν αντιδράς;

Μας είχαν πρήξει το προηγούμενο διάστημα κυβέρνηση και συριζοτρολ ότι το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών υπερέβαλλε, και ενώ προστατευόντουσαν πρώτες κατοικίες αξίας μέχρι 300 χιλιάδες ευρώ, το Κίνημα τάχα μου προστάτευε βίλες πλουσίων.

Σήμερα τσακίζεται κυριολεκτικά κάθε επιχείρημα των νεοφιλελεύθερων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Τσακαλώτος κατέθεσε στο πολυνομοσχέδιο διάταξη που από την 1η Μαΐου φέρνει ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για χρέη προς το Δημόσιο για χρέη άνω των 500 ευρώ.
Και άντε να πείσουν οι Συριζαίοι ότι μόνο πλούσιοι χρωστάνε στο Δημόσιο....

Έχουμε πει και παλιότερα ότι η συνεχής υποχωρητικότητα του Τσίπρα και των βολεμένων του καταρρίπτει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κάθε επιχείρημα, κάθε επί μέρους σημείο διαπραγματευτικής νίκης.

Θυμόμαστε τον Σεπτέμβριο του 2015 φέρνοντας το τρίτο μνημόνιο να πανηγυρίζουν ότι κέρδισαν το θέμα του χρέους, ότι διασφάλισαν τον έλεγχο των τραπεζών, ότι κατάφεραν να προστατέψουν την πρώτη κατοικία, ότι δεν θα πέρναγαν αντεργατικούς νόμους.


Ιανουάριος του 2018, το χρέος δεν λύθηκε ποτέ, οι τράπεζες εκχωρήθηκαν σε ξένους επενδυτές, πλειστηριάζουν ηλεκτρονικά πρώτες κατοικίες ακόμα και χρέη προς το δημόσιο, περνάνε απαγόρευση απεργιών για πρωτοβάθμια σωματεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου