Περί (λαθρο)μεταναστευτικής πολιτικής - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Περί (λαθρο)μεταναστευτικής πολιτικής

Για να τελειώνει το παραμύθι με τους τάχα μετανάστες και τους δήθεν πρόσφυγες (1% επί του συνόλου!), η Ελληνική Πολιτεία, αν ήταν ελλην...

Για να τελειώνει το παραμύθι με τους τάχα μετανάστες και τους δήθεν πρόσφυγες (1% επί του συνόλου!), η Ελληνική Πολιτεία, αν ήταν ελληνική και αν ήταν και σοβαρή, θα τους μάζευε όλους από τα νησιά Χίο και Λέσβο και από όλη την υπόλοιπη χώρα που είναι διάσπαρτοι, θα τους πήγαινε ΟΛΟΥΣ στην Μακρόνησο και στην Γυάρο, στις πρώην φυλακές κομμουνιστών. 

Εκεί θα τους έδινε νερό, ψωμί, φάρμακα και πρώτες βοήθειες καθώς και τα μέσα (εργαλεία, ξυλεία) για να επισκευάσουν τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις και να φτιάξουν και κάποιες ακόμα. Οι ίδιοι οι «μετανάστες», όχι ο στρατός, όχι ιδιωτικές κατασκευαστικές εταιρίες. Θα έβγαζε και μια παγκόσμια ανακοίνωση, προς τον ΟΗΕ (που μας εγκαλεί!) , προς την ΕΕ (που αδιαφορεί), προς όλον τον κόσμο, ότι όσοι εισέρχονται στην Ελληνική Επικράτεια, θα οδηγούνται εντός 24 ωρών στα δύο αυτά νησιά-φυλακές, μέχρις ... νεοτέρας!

Με τον τρόπο αυτό, πρώτον θα σταματούσε η ροή και η είσοδος, δεύτερον θα γνώριζαν οι «μετανάστες» ότι στην Ελλάδα όποιος μπει λάθρα οδηγείται σε ένα ξερονήσι στο οποίο μάλιστα θα είναι υποχρεωμένος να εργάζεται αμισθί και τρίτον οι «φιλανθρωπικοί» οργανισμοί, οι ΜΚΟ και οι λοιποί αργόσχολοι που πλουτίζουν με την δυστυχία των λαών, θα έμεναν εκτεθειμένοι, αφού θα φαινόταν ότι τόσο καιρό δεν κάνουν ουσιαστικό έργο υπέρ των «μεταναστών» αλλά εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα. Αυτά αν υπήρχε Ελληνική Πολιτεία!



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου