Η Γερμανία είναι ο διαχρονικός σύμμαχος της Τουρκίας - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Γερμανία είναι ο διαχρονικός σύμμαχος της Τουρκίας

Προπαγάνδα ότι  η Γερμανία με την Τουρκία έχει πολύ τεταμένες σχέσεις! Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου Τα Συστημικά ΜΜΕ της Πατ...



Προπαγάνδα ότι  η Γερμανία με την Τουρκία έχει πολύ τεταμένες σχέσεις!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Τα Συστημικά ΜΜΕ της Πατρίδος μας, δεν σταματούν να μας τροφοδοτούν με ψεύτικες ειδήσεις, που προφανώς και δεν εξυπηρετούν τα εθνικά συμφέροντα! Μια εξ αυτών , είναι η προπαγάνδα πως, η Γερμανία με την Τουρκία έχει πολύ τεταμένες σχέσεις! Τα Συστημικά ΜΜΕ της Πατρίδος μας, μας πιπιλίζουν το μυαλό πως, η Γερμανία κατηγορεί την Τουρκία για παραβίαση των ατομικών ελευθεριών! Θέλουν να μας πείσουν πως η Γερμανία επί της ουσίας θεωρεί ότι, η Τουρκία δεν είναι ένα κράτος δικαίου! Δεν υπενθυμίζουν όμως στον ελληνικό λαό πως, η Γερμανία σε δυο παγκόσμιους πολέμους ήταν σύμμαχος με την Τουρκία! Αφού τους ενώνει η επεκτατική διάθεση που βρίσκεται στο DNA τους! Που αυτή η επεκτατική διάθεσή τους, υλοποιείται διαχρονικά με την ωμή βία, των απάνθρωπων φρικαλέων πράξεων που έχει καταγράψει η Ιστορία και για τα δυο αυτά κράτη!

Πόσο φίλη και σύμμαχος είναι η Γερμανία;

Η “φίλη” και “σύμμαχος - εταίρος” της Ελλάδος, Γερμανία, πόσο πραγματική σύμμαχος είναι; Όταν έχει εξαθλιώσει την Ελλάδα μέσω των Μνημονίων, ανεβοκατεβάζοντας κυβερνήσεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντά της, αλλά ταυτόχρονα εξασφαλίζει στην Τουρκία τρία δισεκατομμύρια ευρώ για την εξυπηρέτηση των αναγκών του προσφυγικού προβλήματος, που η ίδια η Γερμανία εν πολλοίς έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης της δημιουργίας του!

Αλλά μόνο έτσι εκφράζεται η γερμανική αλληλεγγύη προς την Τουρκία; Η Γερμανία δεν εξασφαλίζει πολεμικό υλικό στην Τουρκία, προκειμένου η Τουρκία να μπορεί να εξοπλίζει τον ISIS, όταν και ξεκινούσε τον πόλεμο στη Συρία; Στην οποία βαρβαρότητα της Τουρκίας επενδύει η Γερμανία για να ξεκινήσει τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, βάζοντας στο τρυπάκι της τις ΗΠΑ και τη Ρωσία;       

Η Γερμανία εξοπλίζει την Τουρκία… 

Σήμερα θα ενισχύσουμε τη γνώση σας, ότι η Γερμανία είναι φίλη και σύμμαχος με την Τουρκία και όχι με την Ελλάδα!

Θα σας παραθέσουμε παρακάτω στοιχεία που μας έδωσε ο Μανώλης Χατζησάββας, πρώην πράκτορας της ΕΥΠ, ο οποίος δέχεται λυσσαλέο πόλεμο από τον υπουργό Εθνικής Αμύνης Πάνο Καμμένο και συλλήβδην από την σημερινή ελληνική κυβέρνηση! Έτσι, το βήμα της εφημερίδος μας διατίθεται σε όποιον θα ήθελε να αμφισβητήσει αυτά τα στοιχεία:

«Οι γερμανικοί πολυεθνικοί όμιλοι ThyssenKrupp και Diehl Defence είχαν υπογράψει από το 2013 συμφωνίες με την τουρκική πολεμική εταιρεία Roketsan!

Πρόκειται για στρατηγικής  σημασίας συνεργασία για την από κοινού ανάπτυξη του υποβρύχιου πυραυλικού διαδραστικού συστήματος άμυνας και επίθεσης (IDAS)!

Η πληροφορία είναι ότι μετά τις πετυχημένες  τελικές δοκιμές, επίκειται η εφαρμογή τους στα νεόδμητα υποβρύχια της Τουρκίας Τύπου 214TN που κατασκευάζουν οι Τούρκοι στην ναυτική βάση του Gölcük!

Η Roketsan, η οποία ξεκίνησε τις πρώτες δραστηριότητές της στην Άγκυρα το 1988, έχει γίνει οργάνωση που ξεπερνά τα εθνικά σύνορα, συμμετέχει στα προγράμματα του ΝΑΤΟ στον δικό της τεχνολογικό τομέα και μπορεί να προσφέρει τα προϊόντα της σε φιλικές χώρες, εκτός από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις!

Στο 214TN, η Roketsan συνεργάζεται με το Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό την ARMERKOM και το κρατικό ερευνητικό ινστιτούτο TUBITAK-MAM για την ανάπτυξη της βαριάς τορπίλης AKYA 533 mm, η οποία βασίζεται τεχνολογικά στην τορπίλη White Shark της κορεατικής εταιρείας LIGNex1, ενώ το υποβρύχιο πρόκειται να μεταφέρει τον αντιδραστικό πύραυλο IDAS της Diehl!

Και ενώ αυτά συμβαίνουν, εμείς (σ.σ. η κυβέρνησή μας) απλά πιστεύει ότι οι Γερμανοί “φίλοι” μας, θέλουν να μας σώσουν! Παρότι κατά τις πληροφορίες μου, οι “φίλοι” Γερμανοί είχαν υποσχεθεί στην ελληνική κυβέρνηση, ότι θα σταματούσαν τις παραδόσεις πολεμικού υλικού στην Τουρκία!

Αλλά όλα αυτά αποδεικνύονται λόγια άνευ αντικρίσματος διότι όχι μόνο αυτά αλλά και άλλα πολεμικά προγράμματα εξελίσσονται απρόσκοπτα, τόσο με την συμπαράσταση των Ευρωπαίων φίλων – συμμάχων μας όσο και των Αμερικανών!

Όλοι εξοπλίζουν την Τουρκία…

Αλλά να ήταν μόνο αυτό! Οι Ισπανοί σε σύμπραξη με τους Τούρκους χτίζουν αυτή την στιγμή στην Τουρκία το πρώτο μίνι αεροπλανοφόρο για την εξυπηρέτηση των F35 Lightning II! Παρότι είναι στο σκαρί του Juan Carlos, οι Τούρκοι μετά τις αλλαγές και τις προσθήκες του έδωσαν άλλο δικό τους ονοματότυπο, Αnadolu-class LHD! Το οποίο εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμο αρχές 2020! Με απλά λόγια! Εμάς δεν μας δίνει σημασία κανείς. Όλοι οι “εταίροι” μας στην ΕΕ, έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, “άσε τους αυτούς με δανεικά έτσι και αλλιώς ζούνε”, σε βάρος όλων μας! Όμως, δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει στην χώρα μας, με τα FAKE NEWS να έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις και καλύπτουν παραπάνω από το 50% των ειδήσεων κάθε μέσου. Έχουν τρελάνει τον κόσμο, και περνάνε ανενόχλητα υπό την κάλυψη του φόβου-τρόμου και του πανικού, τα κακόβουλα σχέδια των “εταίρων” μας!  

Από την άλλη πλευρά ο Τούρκος σύντομα θα προσαρτήσει κομμάτι της Συρίας και όλοι αυτοί που θα έπρεπε να φωνάζουν στους Τούρκους, φωνάζουν και επιπλήττουν τον Μπασάρ αλ Άσαντ! Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά τι συμβαίνει. Αυτό είναι που με φοβίζει εμένα! Τα σχέδια δηλαδή,  όλων αυτών των “φίλων” μας και των συνεργατών τους στην χώρα μας και όχι οι Τούρκοι!

Μια αλεπού, που λέγεται Ερντογάν…

Να ξέρεις ότι προ ημερών, η μεγαλύτερη εφημερίδα της Τουρκίας η εφημερίδα Hürriyet και το ραδιοτηλεοπτικό κανάλι και το CNN Türk πουλήθηκαν στον Yıldırım Demirören, άτομο του Σουλτάνου και μεγαλομέτοχο της Demirören Media Group, που τυγχάνει να είναι γνωστό πρόσωπο στην ΕΥΠ!  

Έτσι, ο Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν αυξάνει την επιρροή του στο εσωτερικό της χώρας του και απρόσκοπτα σχεδιάζει τα επεκτατικά του σχέδια κατά της Ελλάδος»!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού
της “Ελλήνων Πολιτείας”

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου