Select Menu

Slider

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

My Place

ΚΟΣΜΟΣ

ΕΥΡΩΠΗ

ΒΑΛΚΑΝΙΑ

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

» » » » » » » » Οι σκοπιανοί προσπαθούν να μας πάρουν την Ελλάδα στα χαρτιά
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Οι προδότες της κυβέρνησης συμφώνησαν να δώσουν στην “vardaska” το όνομα "Republika Gorna Makedonija” (Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας); 

Μετά από τις μαραθώνιες συζητήσεις «στα τέσσερα» που είχαν οι προδότες της Κυβέρνησης με τους ομολόγους των Σκοπίων και τις πιέσεις που δέχονταν από τα αφεντικά του ΝΑΤΟ, αποφάσισαν να γράψουν στα παλιά τους τα παπούτσια τον Ελληνικό λαό όπως έκαναν και στο Δημοψήφισμα και να δεχθούν την ονομασία "Republika Gorna Makedonija” (Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας)για το προτεκτοράτο της Αριζόνας, που από Σλαβική “VARDASKA”, ονειρεύεται να γίνει «ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Αυτό ανακοινώθηκε από τον επίσημο «παπαγάλο» της Κυβέρνησης τον “real fm” που με ... περίσια "σοβαρότητα", μας ενημέρωσε ο γραβατοφόρος «παπαγάλος» Άκης Παυλόπουλος, για την προδοσία της Μακεδονίας, που φιλοδοξούν να επιτύχουν οι αισχροί αναρχο-άπλυτοι αριστερο-φασίστες.

Και όπως μαθαίνουμε από την μεριά των Σλάβων, αυτή η βρωμο-κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛΗΝΩΝ έχει σκοπό να το φέρει στην Βουλή για ψήφιση, περί τις αρχές Μαΐου.

Και αντί αυτή η είδηση της επιχειρούμενης προδοσίας της Μακεδονίας να έχει τραντάξει τουλάχιστον το διαδίκτυο που υποτίθεται εδώ είναι ελεύθερη και αμερόληπτη ενημέρωση και άσε που πολλά blog μας το παίζουν και πατριώτες,(αλλά το πέρασαν στα «αζήτητα» το θέμα της Μακεδονίας) εν τούτοις λίγα blog και μετρημένα στα δάχτυλα το ανέβασαν ως θέμα.
Αυτό το γεγονός, σε μας που γνωρίζουμε τον τρόπο που ενεργούν οι προδότες και τον τρόπο που χρησιμοποιούν την προπαγάνδα, μας «λέει» το εξής:

ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, αλλά θα το κάνουν σχεδόν «στεγανά», με ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ δημοσιεύσεις, για να υπάρξουν όσο το δυνατόν και ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ διαμαρτυρίες.

Και ίσως να ψάξουν ή και να δημιουργήσουν ακόμα κάποιον αντιπερισπασμό.

Γιατί αν προσέξατε, αυτήν την ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ είδηση της προδοσίας της Μακεδονίας, την μετέδωσε ο “real fm” και κάποια λίγα blog στα «ψιλά και στα γρήγορα», την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ που έπεσε το Mirage και χάσαμε τον πιλότο μας.

Χρησιμοποίησαν οι αλήτες τον θάνατο του πιλότου μας ως αντιπερισπασμό και ενώ όλη η Ελλάδα είχε ρίξει το ενδιαφέρον της στο τραγικό συμβάν, αυτοί πέρασαν στα ψιλά και με μικρής έκτασης δημοσιεύσεις, ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ “VARDASKA” ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ "Republika Gorna Makedonija” (Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας)

ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΪΟΥ.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ και τώρα θα δείξουν τον πατριωτισμό τους οι ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.

Έχουν σκοπό να διαμαρτυρηθούν απέναντι στους προδότες,

ή τώρα που ψηφίζεται , θα το κάνουν ... "γαργάρα";;;

Εμείς θα περιμένουμε. Γιατί ότι και να γίνει ένα να ξέρουν.

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερυνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com

Y.Γ. Το πήρα από το ιστολόγιο «η πύλη του Ρωμανού» και με εκφράζει πλήρως.

Ενώ ο Ελληνικός λαός εξέφρασε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν αποδέχεται την παράδοση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια, οι μπαχαλάκηδες ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ετοιμάζονται να διαπράξουν την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Απευθύνουμε επείγουσα έκκληση στην ΠΟΠΣΜ που πρωτοστάτησε στην συλλογή υπογραφών και συμμετείχε στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, να συντονίσει ΑΜΕΣΑ κοινό μέτωπο όλων των Πατριωτικών δυνάμεων για ενεργή διαμαρτυρία μέχρι τελικής υποχωρήσεως της δήθεν κυβέρνησης.

Η ΠΑΤΡΙΔΑ αγαπητοί της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ. 

Να σημειώσω επίσης, ότι είτε με αλλαγή είτε χωρίς αλλαγή του Συντάγματος των Σκοπίων, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε...

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου