Τσίπρα, Κοτζιά, ακούτε τον λαό; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Τσίπρα, Κοτζιά, ακούτε τον λαό;

Είναι πατριώτες αυτοί που μας κυβερνάνε ή προδότες;        Γράφει ο Παναγιωτης Αποστολου    Θα ενθυμείσθε την προ ημερών “εξώδι...


Είναι πατριώτες αυτοί που μας κυβερνάνε ή προδότες;     

Γράφει ο Παναγιωτης Αποστολου  

Θα ενθυμείσθε την προ ημερών “εξώδική δήλωση” που έστειλαν οι Παμμακεδονικές οργανώσεις της Ελλάδος, του Καναδά, της Αυστραλίας και της Ν. Αφρικής, προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά, όπου τους απείλησαν πως εάν αποδεχτούν και προωθήσουν λύση για το ονοματολογικό με σύνθετη ονομασία εμπεριέχουσα το όνομα της Μακεδονίας, τότε θα βρεθούν αντιμέτωποι με ποινή ισόβιας κάθειρξης ή θανάτου, αφού θα έχουν διαπράξει το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας και της άμεσης συνέργιας σε επιβουλή της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας! Αυτό το εξώδικο ανάγκασε τον Πρόεδρο της Βουλής να δηλώσει από την Έδρα του Κοινοβουλίου, πως κάποιοι έχουν τελείως ξεφύγει! Δείχνοντας τον τρόμο από τον οποίο κυριεύθηκε το εκλογικό Σώμα, με αυτήν την “εξώδική δήλωση” των Παμμακεδονικών Οργανώσεων, που εν πολλοίς απηχεί την πλειοψηφία του λαού μας και που εκφράστηκε από τα δυο τεράστια συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας! Ωστόσο, αυτή η “εξώδική δήλωση” προκάλεσε τριγμούς και παρενέργειες στην Παμμακεδονική Ένωση της Αμερικής! Αφού, ο Πρόεδρός της από το 2016, Στέλιος Κυριμλής,, τάχθηκε αντίθετος με όσους υπέγραψαν το κείμενο της “εξώδικής δήλωσης”! Όμως, στον κ. Κυριμλή απάντησαν μέλη του Ύπατου Συμβουλίου της Ένωσης (σ.σ, ο αντιπρόεδρος, ο γενικός γραμματέας κ.α.) θεωρώντας πως ο Πρόεδρος απηχεί δικές του απόψεις και όχι του συνόλου της Ένωσης! Δηλώνοντας, πως το μέτωπο της Παμμακεδονικής Ενώσεως Αμερικής είναι με το μέρος των άλλων Παμμακεδονικών Ενώσεων! Εγκαλώντας μάλιστα τον Πρόεδρό τους και ζητώντας την παραίτησή του! Φτάνουν όλα αυτά στα αυτιά του κ. Κοτζιά; Θα αποφασίσει για το Όνομα χωρίς όλους εμάς; Χωρίς να εγκρίνει την δουλική παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας, ο ελληνικός λαός; ΟΧΙ το κοινοβούλιο, αλλά ο ελληνικός λαός!!  

Οι φίλοι του Ερντογάν…

Ο Τούρκος – κουρδικής καταγωγής - Ιμπραήμ Τάτλισες, γνωστός ως Ίμπο, στα μέσα της δεκαετίας του 1980 είχε κατηγορηθεί για αυτονομιστική προπαγάνδα επειδή τραγουδούσε στα κουρδικά! Μεσουράνησε στις δεκαετίες του ΄80 και του ΄90 και εκτός Τουρκίας με τις δακρύβρεχτες βιντεοταινίες του (σ.σ. που γίνονταν ανάρπαστες και στην Ελλάδα)! Λειτουργώντας ως ο προπομπός των τουρκικών σειρών που κατέκλεισαν τους τουρκολάγνους τηλεοπτικούς σταθμούς μας, από το 2000 μέχρι και σήμερα! Ο Ίμπο είχε προσφερθεί να διαμεσολαβήσει ανάμεσα στο Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (PKK) και την τουρκική κυβέρνηση για τον τερματισμό του ένοπλου κουρδικού αγώνα στη ΝΑ Τουρκία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, αφού οι Κούρδοι είχαν έγκαιρα εντοπίσει το ρόλο του και ήταν κόκκινο πανί γι΄ αυτούς! Έτσι, πρόσφατα ο Τούρκος ηθοποιός και τραγουδιστής εμφανίστηκε ανάμεσα στον Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν και τον Τούρκο ΓΕΕΘΑ Χουλουσί Ακάρ, ερμηνεύοντας συνοδεία κλαρίνου, γνωστές επιτυχίες του! Αφού έχει άριστη σχέση με το Καθεστώς Ερντογάν, που έχει να κάνει με επιχειρηματικές δραστηριότητες, στον τομέα του Τουρισμού! Δεν γνωρίζουμε αν θα συνεργαστεί μαζί του και η κ. Έλενα Κουντουρά, Υπουργός του Τουρισμού στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Επίσης, να ρωτήσουμε το αναγνωστικό μας κοινό, αν στο πρόσωπο του Ίμπο, αναγνωρίζει και κάποιους δικούς μας πολιτικούς και καλλιτέχνες! Ρωτάμε μήπως και αναγνωρίζετε!!  

Είναι πατριώτες αυτοί που μας κυβερνάνε ή προδότες;      
        
Διαβάζουμε στο “Βήμα της Τουριστικής Κω” ένα κείμενο που το υπογράφει ο κ. Παντελής Σβουρένος, το οποίο  έχει τίτλο: Η ξενομανία των Κώων που δεν έχει όρια…! Θα σας παραθέσουμε ένα απόσπασμα, γιατί μας έκανε πολύ μεγάλη χαρά η ανάγνωση αυτού του κειμένου! Επειδή λέγονται πολλές αλήθειες, που ο Συστημικός Αθηναϊκός Τύπος αποκρύπτει στοχευμένα! «…κουβαλήσαμε την σάρα και την μάρα μες τη χώρα μας και τους δώσαμε την εντολή “εμπάτε χοίροι αλέστε και αλεστικά μην δώσετε”! Κουβαλήσαμε τους ξένους μέσα και τους κάναμε αφεντικά και μεις πήγαμε μαζί τους κοπέλια! …για να κλείσουν τις βιοτεχνίες μας και τις διάφορες μικροεπιχειρήσεις μας…! Άραγε είναι πατριώτες αυτοί που μας κυβερνάνε ή προδότες; …οι μεγαλοξενοδόχοι της Κω, όντας απάτριδες, τα ξενοδοχεία τους τα έχουν επανδρώσει με ξένες καμαριέρες και κηπουρούς και γενικά με ξένο εργατικό δυναμικό! Και ακόμα τους τουρίστες τους ταΐζουν με ξένα εισαγόμενα προϊόντα! Και τώρα μετά το σεισμό που κάνουν ανακαινίσεις στα ξενοδοχεία τους, κανέναν Κώο εργολάβο δεν πιάσαν να τους κάνει δουλειά! Όλοι οι Αλβανοί τις παίρνουν τις δουλειές με τις ευλογίες των Κώων αρχιτεκτόνων και μηχανικών! Μετά λύπης μου γράφω ότι και η εκκλησία το ίδιο κάνει! Αφού οι Αλβανοί είναι της μόδας, γιατί να μην πιάνουν Αλβανούς να τους κάνουν τις δουλειές τους; …έχει μερικούς Αλβανούς εργολάβους που έχουν κάνει εταιρείες Α.Ε. και έχουν προσωπικό μέχρι 60 άτομα και παίρνουν όλες τις δουλειές στο νησί και οι δικοί μας οι κακόμοιροι “γαδάρα μόνο”»! Τελικά, ποια κυβέρνηση στην Ελλάδα θα ακούσει τη φωνή απόγνωσης χιλιάδων Ελλήνων; Μακάρι να μπορούσα να καταχωρήσω ολόκληρο αυτό το κείμενο, μήπως και φτάσει στα αυτιά αυτής της ανθελληνικής Πολιτείας!!
  
Γιατί άπαντες οι διοικητές των κλιμακίων της ΜΙΤ στον ελλαδικό χώρο, προωθούν τα παιδιά τους στη βαθιά εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας; Γιατί;;

Η Τουρκία έχει στην Ελλάδα τέσσερα Προξενεία, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κομοτηνή και την Ρόδο! Εμείς έχουμε τρία στην Τουρκία! Στην Κωνσταντινούπολη, στην Σμύρνη και στην Αδριανούπολη! Άρα μας χρωστούν ένα ακόμα! Γιατί δεν τους το ζητάμε; Μήπως επειδή οι Τούρκοι ταράσσονται όταν ακούν το όνομα Τραπεζούντα; Ποια ελληνική κυβέρνηση θα το απαιτήσει;         


1 σχόλιο

  1. Ποιός θυμήθηκε σήμερα από την κυβέρνηση, αλλά και από τον πολιτικό γενικά κόσμο, την 35χρονη Παρασκευή Ζούλια, την 32χρονη Αγγελική Παπαθανασοπούλου (και το αγέννητο παιδί της) και τον 36χρονο Επαμεινώνδα Τσακάλη;

    Γιατί τα τρία θύματα της τραγωδίας της Μαρφίν δεν λέγονται Γρηγορόπουλος ή Τεμπονέρας. Γιατί τα τέσσερα θύματα της Μαρφίν δεν χάθηκαν από τη σφαίρα αστυνομικού, αλλά από κουκουλοφόρους!


    Ήταν 5 Μαϊου 2010.

    Πως αντέδρασε τότε ο ΣΥΡΙΖΑ;
    Σιώπησε!

    Το κόμμα που έδινε ραντεβού στο πεζοδρόμιο όσο ήταν αντιπολίτευση σήμερα ξέχασε τα θύματα της εργατιάς!
    Γιατί λίγοι από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχουν σχέση με την εργασία, αφού είναι η κυβέρνηση άεργων και εκατομμυριούχων.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ που διοργάνωνε πορείες, διαδηλώσεις, συγκεντρώσεις για τα πάντα, σιώπησε ηχηρότατα τότε όπως και σήμερα για τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων.

    Ούτε κουβέντα για τους δολοφόνους.

    Τους ίδιους τους οποίους ανέχεται σήμερα, ως κυβέρνηση, να κάνουν επεισόδια στο Πολυτεχνείο, να στήνουν αντιεξουσιαστικό ΚΕΠ στην πλατεία Εξαρχείων, να πυρπολούν μέσα μαζικής μεταφοράς, να καταστρέφουν ακυρωτικά μηχανήματα σε σταθμούς του μετρό, να εισβάλλουν σε επιχειρήσεις, να τα βάζουν κάθε τόσο με την διμοιρία των ΜΑΤ στην Χαριλάου Τρικούπη και Πατησίων - Τοσίτσα, ονομάζοντάς τους μάλιστα και "ακτιβιστές", χωρίς να έχει συλληφθεί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ.

    Γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ έμαθαν τόσα χρόνια να υπερασπίζονται κουκουλοφόρους αλήτες, όπως ο κανακάρης του Βούτση, που καταδικάστηκε γιά ληστεία τράπεζας.

    Ο Βούτσης δήλωσε ότι σέβεται τις επιλογές του γιού του.
    Ο δε Δραγασάκης: "Είναι και αυτά δικά μας παιδιά".

    Στον ΣΥΡΙΖΑ δυσκολεύονται να αντιταχθούν με την αλητεία των Εξαρχείων, που δε σέβεται ούτε περιουσίες ούτε ανθρώπινες ζωές.

    Όσο για τους δολοφόνους της Μαρφίν, δεν θα τους μάθουμε ποτέ.

    Πριν από ενάμισι χρόνο περίπου δύο άνδρες, που κατηγορήθηκαν, κρίθηκαν ομόφωνα αθώοι από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

    Αρχικά, οι κατηγορούμενοι και άλλα πρόσωπα ενεπλάκησαν στην υπόθεση μέσω μίας ανώνυμης επιστολής ενώ εν συνέχεια υπήρχαν φωτογραφίες και μαρτυρίες οι οποίες φέρονταν να τους τοποθετούσαν στο σημείο των επεισοδίων.

    Βέβαια, οι μαρτυρίες εν συνέχεια αναιρέθηκαν και στο ακροατήριο δεν υπήρξε κανένας μάρτυρας, που να τους αναγνωρίζει ως δράστες των επιθέσεων.

    Επίσης αρχές του χρόνου το Διοικητικό Πρωτοδικείο, μετά από αγωγή 24 εργαζομένων για ηθική βλάβη απεφάνθη για παραλείψεις τόσο από την Αστυνομία, όσο και από την Πυροσβεστική, οι οποίες αν δεν είχαν συντελεστεί θα είχε αποφευχθεί η τραγωδία, όπως αναφέρει η υπ’ άριθμόν 776/2018 απόφαση.

    Και επιδίκασε αποζημιώσεις μέχρι 60.000 ευρώ σε εργαζόμενους αλλά και συγγενείς των θυμάτων.

    Δηλαδή βρήκαμε πως έφταιγε η Αστυνομία και η Πυροσβστική.

    Οι αλήτες δολοφόνοι της Μαρφίν κυκλοφορούν ελεύθεροι αναμεσά μας, έτοιμοι να επαναλάβουν τα εγκλήματά τους, μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει αντιπολίτευση.

    Έτσι οδεύει στη λήθη μια ομαδική δολοφονία εργαζομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου