Προδοσία: Συμφώνησε ο Κοτζιάς στο όνομα «Μακεδονία» για τα Σκόπια, χωρίς αλλαγή στο Σύνταγμα; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Προδοσία: Συμφώνησε ο Κοτζιάς στο όνομα «Μακεδονία» για τα Σκόπια, χωρίς αλλαγή στο Σύνταγμα;

Φέρνει τη συμφωνία στη βουλή και ελπίζει στη ψήφο του Κινήματος Αλλαγής! Η είδηση μεταδόθηκε νωρίτερα από το δελτίο ειδήσεων του Re...


Φέρνει τη συμφωνία στη βουλή και ελπίζει στη ψήφο του Κινήματος Αλλαγής!

Η είδηση μεταδόθηκε νωρίτερα από το δελτίο ειδήσεων του Real fm με τον Άκη Παυλόπουλο. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης είπε ότι η ελληνική πλευρά διά του κ. Κοτζιά συμφώνησε στην παραχώρηση του...

ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια, χωρίς να υπάρξει καμία αλλαγή στο Σύνταγμα της γείτονος χώρας! Μάλιστα, τη συμφωνία αυτή θα φέρει στην Βουλή, όπου, όπως ελπίζει η κυβέρνηση θα υπάρξει η ψήφος εμπιστοσύνης από την πλευρά του Κινήματος Αλλαγής της Φώφης Γεννηματά. Βέβαια, αν γίνει κάτι τέτοιο, τίτε το Κίνημα Αλλαγής θα διαλυθεί, υπογράμμισε ο Γιάννης Πολίτης. 

Αυτή και είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ από την πλευρά της κυβέρνησης Τσίπρα, των πολιτικών κομμάτων, αλλά και των ΑΝΕΛ οι οποίοι παίζουν τον ρόλο του δούρειου ίππου!


Πηγή

1 σχόλιο

  1. ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ότι διαπράττετε το κακούργημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και της άμεσης συνέργειας σε επιβουλή της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, που προβλέπονται στα άρθρα του Ποινικού Κώδικα 134 και 138 και που τιμωρούνται το μεν πρώτο με ισόβια κάθειρξη, το δε δεύτερο με θάνατο.
    Η έσχατη προδοσία δεν παραγράφεται, δεν καλύπτεται από πολίτικη ασυλία, είναι διαρκές έγκλημα, άρα διαρκές αυτοφόρω και επισύρει την έσχατη των ποινών που ισχύει κανονικότατα!
    Η σιωπή σου λογίζεται ώς συγκάλυψη, υπόθαλψη και συνέργεια.

    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    Άρθρο 62: Δεν απαιτείται άδεια (της Βουλής) για αυτόφωρα κακουργήματα (για δίωξη, σύλληψη και φυλάκιση βουλευτή).
    Άρθρο 49: Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ευθύνεται οπωσδήποτε για πράξεις που έχει ενεργήσει κατά την άσκηση των καθηκόντων του, παρά μόνο για εσχάτη προδοσία ή παραβίαση, με πρόθεση, του Συντάγματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου