Γιώργος Μπαλταδώρος: Αυτός είναι ο νεκρός πιλότος του Mirage 2000-5 που κατέπεσε στη Σκύρο - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Γιώργος Μπαλταδώρος: Αυτός είναι ο νεκρός πιλότος του Mirage 2000-5 που κατέπεσε στη Σκύρο

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του ήρωα Έλληνα πιλότου και ελπίζουμε να γίνουν σύντομα γνωστά τα αίτια της πτώσης του αεροσκάφους. Ν...

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του ήρωα Έλληνα πιλότου και ελπίζουμε να γίνουν σύντομα γνωστά τα αίτια της πτώσης του αεροσκάφους.

Νεκρός είναι ο πιλότος του αεροσκάφους τύπου Mirage 2000-5 της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας το οποίο κατέπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Σκύρου. Ο 34χρονος, Γιώργος Μπαλταδώρος υπηρετούσε στην 331 Μοίρα της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας .

Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα για το θάνατο του Έλληνα πιλότου, ο οποίος επέβαινε στο μαχητικό αεροσκάφος Mirage 2000-5, το οποίο κατέπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης (12/04/2018) σε θαλάσσια περιοχή 9 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου.

Την είδηση του θανάτου του μετέδωσε μέσω Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Ένας Έλληνας πιλότος στο πάνθεον των Ηρώων. Έπεσε υπέρ πίστεως και Πατρίδος μαχόμενος για την προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας. Η Πατρίδα θρηνούσα υποκλίνεται. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλα τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου