Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Το όνομα της Μακεδονίας ανήκει στους Έλληνες και δεν παραχωρείται! (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Το όνομα της Μακεδονίας ανήκει στους Έλληνες και δεν παραχωρείται! (Video)

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Στ. Καλόγηρου "Σχολιάζοντα...


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Στ. Καλόγηρου "Σχολιάζοντας την επικαιρότητα", όπου ανέλυσε τις θέσεις των Ελλήνων Εθνικιστών για τα εθνικά θέματα και την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Αφού επισήμανε τον συνεχή αποκλεισμό του από τα συστημικά ΜΜΕ, εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια για τον χαμό του Ήρωα Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, ο οποίος έπεσε εν ώρα καθήκοντος.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα μαζικά συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα για την Μακεδονία μας, τονίζοντας το μέγα πλήθος και πάθος, επισημαίνοντας παράλληλα την θερμή υποδοχή του ιδίου από τους συγκεντρωμένους. Σημείωσε πως στα Σκόπια διαβιούν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στους οποίους το κράτος δεν έχει δώσει ακόμα Ελληνική ταυτότητα.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε χαρακτηριστικά πως ο όρος Μακεδονία ανήκει στο Ελληνικό Έθνος και δεν παραχωρείται!

Στην συνέχεια τόνισε την υποκριτική στάση του Καμμένου για το Σκοπιανό, αλλά και την συναίνεση της ΝΔ στην προδοτική συμφωνία που έρχεται. Για την στάση του Κοτζιά επισήμανε ότι ήταν στο ΚΚΕ που μιλούσε για "ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη". Την χώρα μας την κυβερνούν ξένοι επικυρίαρχοι, ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ λειτουργώντας ως υποχείριο τω Αμερικανών σπεύδει να υπηρετήσει τις υπερατλαντικές επιταγές για ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Μόνη λύση απέναντι στην επιθετικότητα της Τουρκίας είναι η ισχυροποίηση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει καμία σχέση συνεργασίας και φιλίας με το Ισραήλ. Επιπλέον, κάλεσε τους Έλληνες να αγοράζουν Ελληνικά προϊόντα και να κάνουν εμπάργκο στα τουρκικά.

Για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης σημείωσε την κομπίνα που έχει στηθεί με τα κονδύλια στις ύποπτες ΜΚΟ, τονίζοντας πως από το 1990 η Χρυσή Αυγή έχει επισημάνει τον κίνδυνο. Δεν τους θέλει ο Ελληνικός Λαός, ούτε και τους αντέχει η οικονομία, οι λαθρομετανάστες πρέπει να γυρίσουν στις πατρίδες τους

Για την δίκη της Χρυσής Αυγής δήλωσε πως είναι αποτέλεσμα μιας σκευωρίας που στήθηκε από την παράγκα Σαμαρά.

Απάντησε με ειρωνεία σε όσους κάνουν λόγο για δήθεν εσωκομματικά προβλήματα στην Χρυσή Αυγή, προτρέποντας τους να αναμένουν τα αποτελέσματα των ερχόμενων εκλογών όπου θα καταγραφεί για ακόμη μια φορά η άνοδος των Ελλήνων Εθνικιστών. Σημείωσε επίσης πως δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην Νέα Δημοκρατία και δεν μπορεί να υπάρξει καμία συνεργασία ή ψήφος ανοχής με το κόμμα, του οποίου ο ιδρυτής δήλωσε ότι "η Κύπρος κείται μακράν".

Τέλος, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής υπενθύμισε πως οι Έλληνες Εθνικιστές αντιστέκονται στις προδοσίες και το ξεπούλημα, αγωνίζονται για Πατρίδα - Πίστη - Ελευθερία και παραμένουν όρθιοι απέναντι σε διώξεις και αποκλεισμούς. Όπως κατέληξε χαρακτηριστικά "η Ιστορία θα μας δικαιώσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου