Ποντιακή γενοκτονία - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ποντιακή γενοκτονία

Βγάλανε γλώσσα μεγάλη κάποιοι γενοκτόνοι τού Ελληνισμού και θαρρούν πως θα μας θέσουν σε αιχμαλωσία έως τον θάνατο τής Φυλής μας. Γ...


Βγάλανε γλώσσα μεγάλη κάποιοι γενοκτόνοι τού Ελληνισμού και θαρρούν πως θα μας θέσουν σε αιχμαλωσία έως τον θάνατο τής Φυλής μας.


Επιθεωρούν ψευτοσύμμαχοι τον υποθηκευμένο λαό. Και οι εξ ανατολών μισθοφόροι τους Τούρκοι ονειρεύονται την νέα τουρκοκρατία τους. Όμως εμείς οι Πιστοί Έλληνες Χριστού και Ελλάδος θυμόμαστε πάντα τις γενοκτονίες τού ποντιακού και τού μικρασιατικού ελληνισμού. Κι έχουμε βγάλει απόφαση οριστική να αποδώσουμε δικαιοσύνη με τη λευτεριά των αλησμόνητων πατρίδων μας.

Δεν ξεχνούμε το αίμα 353000 Ποντίων αδερφών μας, μήτε τούς θυσιασθέντες τής Ιωνίας. Έχουμε πάντα στο νου μας το 1919 που οδήγησε στην ολοκλήρωση τού εξανδραποδισμού τής Φυλής μας το 1922. Υπάρχουν όμως πάντα στις προαιώνιες εστίες μας οι Κρυπτέλληνες και Κρυπτοχριστιανοί που μάς προσμένουν με λαχτάρα και αστράφτουν από χαρά σαν αντικρίζουν Έλληνα.

Οφείλουμε να γνωρίζουμε πολύ καλά τούς φυσικούς όσο και τούς ηθικούς αυτουργούς των εγκλημάτων. Φυσικοί αυτουργοί υπήρξαν μεν οι Τούρκοι, ηθικοί δε αυτουργοί μα και συμμέτοχοι υπήρξαν οι «σύμμαχοι», ανεξαρτήτως ιδεολογήματος, με τα γεωπολιτικά τους σχέδια και την ενεργειακή τους πολιτική. Και μαζί τους, συνυπεύθυνοι υπήρξαν οι πολιτικοί τής ελληνόφωνης αστικής κομματοκρατίας στο σύνολό τους.

Οι Πόντιοι αδερφοί μας αγωνίστηκαν για να απομακρύνουν τον εχθρό από τις εστίες και τα χώματα τα άγια μονάχοι τους, δίχως την παραμικρή στήριξη τού ελλαδικού κράτους. Ξέρανε οι αδερφοί μας τούς σχεδιασμούς τού Κεμάλ Ατατούρκ για την ανατροπή τής οθωμανοκρατίας και τον ξεριζωμό τής Φυλής μας. Ξέρανε πολύ καλά ποιοι ήταν οι εντολείς τού Κεμάλ και των συμμοριτών του, οι οποίοι είχαν φυσικά την ίδια ρίζα. Άπαντες οι διώκτες τού Ελληνισμού τής Αγίας Ρωμανίας μας ήταν εβραίοι σιωνιστές. Όμως η ίδια ρίζα τού κακού είχε εισχωρήσει και παραμένει έως τις μέρες μας στην ελληνόφωνη πολιτική και φυσικά στους ψευτοσυμμάχους.

Οι αποκαλούμενες «Μεγάλες Δυνάμεις» άπαντες θέλανε να φτιάξουν δύο πολύ βολικές χώρες ως υποπόδια τού αντίχριστου νεοταξισμού τους. Θέλανε λοιπόν μια μικρή Ελλάδα, όπως επίσης και μια εξίσου μικρή Τουρκία, που να μπορούν να τις ελέγχουν και τις συνετίζουν ενίοτε με ευκολία. Δεν θέλουν δυνατές, μεγάλες και επομένως ανταγωνιστικές προς τα συμφέροντά τους χώρες. Κι έτσι, θυσίασαν την υποτίθεται συμμαχική τους Ελλάδα στις κτηνώδεις ορέξεις και τα μισελληνικά αισθήματα των ούτως ή άλλως Τούρκων υπανθρώπων, αφού Τούρκος καλός είναι μόνον ο αφανισμένος.

Μα και οι πολιτικοί τού ψευτορωμέϊκου, από τότε και διαρκώς από τής αλώσεως τής Κωνσταντινουπόλεως, ήταν και είναι δορυφόροι τού σιωνισμού, ανάδελφοι, ανήθικοι και χρηματόδουλοι. Εκείνη λοιπόν την σκοτεινή περίοδο που σχεδιάστηκε η Γενοκτονία τού Ποντιακού Ελληνισμού, είχαν επιδοθεί στα δικά τους σχέδια για τον διχασμό των Ελλήνων τής δήθεν ελεύθερης Ελλάδος. Μέγας ένοχος ο ψευτοεθνάρχης Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Μπενή Σελόν. Οι δε επιδιώξεις τής ξενοκίνητης πολιτικής και τότε ήταν ποιος θα υπηρετήσει καλύτερα τον εκάστοτε ξένο σιτιστή του. Κι ας ήταν η επιδίωξη κοινή…

Οι κοσμοπολίτες Κεμαλικοί οργανώθηκαν και έγιναν κράτος εν κράτει. Το σουλτανικό κατεστημένο δεν όριζε τίποτα πλέον. Οι οχλήσεις και οι βιαιότητες σε αποσπασματικό επίπεδο σε βάρος των Ποντίων είχαν ξεκινήσει από τούς ατάκτους Τούρκους κατσαπλιάδες. Το μίσος τού τουρκισμού κατά τού Ελληνισμού κάλυπτε απόλυτα το σχεδιασμό σε επίπεδο κατοχικών αρχών. Πολλοί μάλιστα αδερφοί μας, βλέποντας το οργανωμένο σε βάρος τους σχέδιο τού αφανισμού τους, προέβησαν στην δημιουργία ενόπλου αντάρτικου σώματος στα βουνά τού Πόντου.

Ο Ελληνισμός τής Αγίας Ρωμανίας μας δεν έκαμε πολιτική. Έκαμε ενωμένος τον Εθνικό του Αγώνα για την Πίστη του στον Χριστό, για την ζωή των παιδιών του, για τούς προγονικούς του τάφους και για την λευτεριά τού Αυτοκρατορικού Ελληνισμού. Υπήρξε ανέκαθεν πιστός στις ιερές παρακαταθήκες, στους θρύλους και στην αποστολή τής Ελληνικής Φυλής να αναστηθεί σε όλο το εύρος της και σε όλες τις πατρογονικές εστίες, κάτω από τα ελληνικά αυτοκρατορικά λάβαρα. Οι Έλληνες τού Πόντου και τής Ιωνίας μας ενήργησαν ως γνήσιοι απόγονοι των Βασιλέων Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και Αγίου Ιωάννη Δούκα Βατατζή.

Όμως το ολοκαύτωμα τού Ελληνισμού μας δυστυχώς προχώρησε. Δεν σταμάτησε στις ανταρτικές πρακτικές των ατάκτων Τσετών. Ήρθε η ώρα να λάβει την επίσημη και πλέον κτηνώδη μορφή όλων των προηγούμενων ενόπλων επεισοδίων. Κι έτσι, στις 19 Μαΐου τού 1919 ο Τουρκοεβραίος Κεμάλ και ολάκερος ο τουρκικός συρφετός εισέβαλαν στην Σαμψούντα. Δολοφονίες, βιασμοί, καψίματα περιουσιών, συλήσεις τάφων, επεκτάθηκαν ως μια πύρινη λαίλαπα. Οι σύμμαχοι σε Ανατολή και Δύση σιώπησαν παρά τις ελάχιστες φωνές κάποιων προξενικών και δημοσιογράφων. Την ίδια ακριβώς αισχρή στάση, αισχρότερη πλέον όλων, κράτησε το υποτιθέμενο ελληνικό κράτος, προτεκτοράτο των σταυρωτήδων επί τής ουσίας.

Η Ρωμανία πέρασε, η Ρωμανία πάει. Η Ρωμανία κι αν επέρασε, ανθεί και φέρει κι άλλο. Διότι το θέλει ο Θεός να αναστηθούν τα παιδιά Του. Να αναστηθούμε πρώτα στο ήθος, ύστερα στο σθένος και κατόπιν στην απόφαση να γενούμε ενιαίος και σιδερόφρακτος Ελληνισμός. Να διώξουμε τούς πράκτορες και να σταματήσουμε να ψάχνουμε πλάτες. Να απλώσουμε μια νέμεση αμείλικτη, ανελέητη, πύρινη και δίκαιη. Διότι τώρα πλέον θα πάρουμε το αίμα των αδερφών μας και τα άγια χώματα πίσω με τον νόμιμο τόκο τής ιστορίας.

Να στεγνώσουμε τα δάκρυα τής Παναγιάς μας και τής Ελληνικής Φυλής. Να γίνουμε εμείς οι ίδιοι Μεγάλη Δύναμη. Να γίνει ο Ελληνισμός μας Μεγάλη Δύναμη. Πλάτη έχουμε μία και μόνη, δεν χρειαζόμαστε καμία απολύτως άλλη. Πλάτη τού Ελληνισμού είναι ο Θεός ο ίδιος. Δίδουμε το χέρι στον Θεό ως απάντηση στο χέρι που δίδει ο Θεός σε μας. Τώρα ειδικά που κάποιοι ονειρεύονται την επανάληψη αυτού που ακολούθησε την Ποντιακή Γενοκτονία. Μια νέα μικρασιατική καταστροφή, με την πολιτική εξουσία να έχει συμφωνήσει παρασκηνιακά με τούς μισέλληνες από τον Αίμο έως την Ανατολή και την Εσπερία. Και από τα βραβεία και τα σύμφωνα «φιλίας» στο θάνατο τής Φυλής μας.

Ο Θεός είναι ένας. Η Ελλάς είναι μία. Η ζωή των παιδιών μας και η διαιώνιση τής Φυλής μας είναι αδιαπραγμάτευτη. Λεύτερος είναι ο δυνατός και ο Ελληνισμός μας ενωμένος είναι ανίκητος. Το δίκαιο και το ατσάλι ήρθε η ώρα να ξαναμιλήσουν. Οι δε ιστορικές μνήμες δεν επιτρέπεται να μένουν μόνον σε κάποιες εκδηλώσεις τυπικές. Η απόδοση τής Τιμής στους Μεγάλους Νεκρούς τής Ελληνικής Φυλής γίνεται με την ένωση Πιστών, Εθνικιστών και Ελληνικού Στρατού σε μια Αληθινή Ελλάδα που θέτει έναν σαφή στόχο: Πόντος ξανά και για πάντα Ελληνικός!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου