Για την ιερή Μακεδονία μας - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Για την ιερή Μακεδονία μας

Η κεντροαριστερή κυβέρνηση τού ψευτορωμέϊκου προχωράει σε οριστικό ξεπούλημα τής υπόθεσης τής Μακεδονίας Μας σε συμφωνία που επετεύχθη ...


Η κεντροαριστερή κυβέρνηση τού ψευτορωμέϊκου προχωράει σε οριστικό ξεπούλημα τής υπόθεσης τής Μακεδονίας Μας σε συμφωνία που επετεύχθη στη Σοφία με τα Σκόπια για την ονομασία αυτών, σε επίπεδο πρωθυπουργών.

Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Η επαίσχυντη συμφωνία έγινε σε βουλγαρικό έδαφος, εκεί όπου οι αντίχριστοι νεοταξίτες σχεδίασαν μαζί με τούς Βουλγάρους, από τούς καιρούς τού Βυζαντίου μας και τού Εθνομάρτυρα Παύλου Μελά, το σχέδιο αρπαγής τής ιερής γης τού Μεγαλέξανδρου.

Οι συζητήσεις τής νέας προδοσίας λοιπόν έγιναν στην Ανατολική Ρωμυλία μας, για να θυμόμαστε τα αληθινά εδάφη τής Μεγάλης Ελλάδος μας. Άνω Μακεδονία θέλουν τα Σκόπια, κάνοντας ψεύτικους λόγους για συντάγματα και κρύβοντας τον σχεδιασμό των Σταυρωτήδων και των θεραπαινίδων τους σε Ελλάδα και Αίμο για την αναγνώριση «μακεδονικής» γλώσσας και εθνικότητας.

Η προδοσία διενεργείται από όλο το διεθνιστικό συνταγματικό τόξο, από όλους όσους δεν ανατρέπουν τη συμφορά σκόπιμα, καίτοι το μπορούν. Γιατί οι διεθνείς πάτρωνές τους θέλουν το διαμελισμό τής Ελλάδος. Εις ό,τι αφορά την ψευτοευρώπη και το διευρυμένο υπερκράτος της στα δυτικά βαλκάνια που θέλουν οι παγκοσμιοποιητές, θα συντριφτεί. Διότι αυτή που θα νικήσει είναι η Ευρώπη των Εθνών. 

Η Αλήθεια και το Δίκαιο μάχονται και νικούν πάντα. Ο Θεός έχει υπογράψει την πλήρη λευτεριά και εθνική ολοκλήρωση τής Ελλάδος και επομένως αυτό θα συμβεί οπωσδήποτε. Οι Νόμοι τού Θεού και τής Δίκαιης Ελληνικής Φυλής είναι απαράγραπτοι. Τα Σκόπια κατακρατούν αιχμάλωτη την Βόρεια Μακεδονία που ανήκει ολάκερη στην Μεγάλη Ελλάδα. Το Μοναστήρι, η Γευγελή, η Αχρίδα, όλη η άνω Μακεδονία καθώς λένε ανήκει ολοκληρωτικά στην Ιερή Ελλάδα μας. Όπως ακριβώς μάς ανήκουν η Βόρειος Ήπειρος, η Ανατολική Ρωμυλία, η Ίμβρος, η Τένεδος, ο Πόντος, οι Έλληνες τής Αδριατικής.

Κανείς Έλληνας δεν είναι μόνος του. Καμία ελληνική γη δεν χαρίζουμε και σε κανέναν. Η δε Ελλάς είναι υπόθεση των Πιστών και Εθνικιστών Ελλήνων. Ο Χριστός ευλόγησε την Μεγάλη Ώρα.

ΧΡΙΣΤΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου