Οι Αλβανοί είναι δημιούργημα των Τούρκων - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι Αλβανοί είναι δημιούργημα των Τούρκων

Η Eurovision καθορίζει πολιτικές εξελίξεις… Η Φουρέιρα είναι “πρέσβειρα” της Αλβανίας; Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου Ο λόγος...


Η Eurovision καθορίζει πολιτικές εξελίξεις…
Η Φουρέιρα είναι “πρέσβειρα” της Αλβανίας;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Ο λόγος μας είναι ως επί το πλείστον καταγγελτικός αλλά πολλές φορές και ενημερωτικός προς την Πολιτεία και τις Ανώτατες Αρχές του Τόπου, όπου μεταφέρουμε πληροφορίες από ανώτατες πηγές μας, με σκοπό το συμφέρον της Πατρίδος και μόνο!

Έτσι, την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 από την πληροφορία που δημοσιεύσαμε στην Ελεύθερη Ώρα (πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα) για απόφαση ξένων μυστικών υπηρεσιών που ενδεχομένως θα δημιουργούσαν επεισόδια κοντά στην Λαμία, από την “κάθοδο” χιλιάδων ένθερμων υποστηρικτών του ΠΑΟΚ που θα παρακολουθούσαν τον τελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των ποδοσφαιρικών Σωματείων της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 στο ΟΑΚΑ – όπως ενημερωθήκαμε – κινητοποιήθηκαν τα αρμόδια υπουργεία και οι αστυνομικές αρχές καθώς και η Εισαγγελία και αποφθέχθηκαν εκτεταμένα επεισόδια που πιθανώς είχαν σχεδιάσει βλοσυρά και σατανικά μυαλά…

Στα πρότυπα της Λίγκας του Βορρά στην Ιταλία;

Το σχέδιο διχασμού της Ελλάδος που σκοπό έχει να διαμελίσει την Ελλάδα σε Βορρά και Νότο είναι γνωστό στις ελληνικές Αρχές από τα τέλη της δεκαετίας του ΄90 και σε συνεχή άρθρα μας, έχουμε αναδείξει αυτό το σχέδιο, με ατράνταχτα ντοκουμέντα (σ.σ. πληροφοριακό δελτίο των Μυστικών Υπηρεσιών μας)!

Αυτό το σχέδιο ήταν βασισμένο στα πρότυπα της δημιουργίας της Λίγκας του Βορρά (Lega Nord) στην γειτονική Ιταλία που ιδρύθηκε το 1991 ως ομοσπονδία αρκετών περιφερειακών κομμάτων της Βόρειας και της Κεντρικής Ιταλίας!

Ιδρυτής της L.N. ήταν ο Ουμπέρτο Μπόσι (Umberto Bossi, κατά πληροφορίες μας αλβανικής καταγωγής) και από το 2013 Γραμματέας της είναι ο Ματέο Σαλβίνι (σ.σ. Matteo Salvini)!

Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο ότι, στη δημιουργία της Λίγκας του Βορρά, πρωτοστάτησαν οι μυστικές αλβανικές υπηρεσίες, όπως ακριβώς λέγεται πως, πίσω από το σχεδιασμό διαμελισμού της Ελλάδος σε Βορρά και Νότο, κρύβονται ακριβώς οι ίδιες υπηρεσίες!

Οι παραπάνω ανησυχίες μας θα επιβεβαιωθούν ή όχι στο σύντομο μέλλον, αφού στις πρόσφατες εκλογές στην Ιταλία, το κόμμα των “πέντε αστέρων” κατέλαβε την πρώτη θέση με ποσοστό 31-32% και το κόμμα της Λίγκας του Βορρά το 17%!

Αυτά τα δυο κόμματα, βρίσκονται πολύ κοντά στο σχηματισμό κυβερνήσεως συνεργασίας!
Που από αυτήν την συνεργασία, της ακροδεξιάς Λίγκας του Βορρά και των ευρωσκεπτικιστών του κόμματος των “πέντε αστέρων”, θα διαφανούν οι πραγματικοί στόχοι τους, διά μέσω της κυβερνήσεως συνεργασίας!

Θα επιμείνουν και θα υλοποιήσουν την επιστροφή του εθνικού τους νομίσματος;
Θα επιμείνουν και θα υλοποιήσουν την πολιτική τους κατά της αθρόας και παράνομης μετανάστευσης;

Η Φουρέιρα είναι “πρέσβειρα” της Αλβανίας;

Πάντως στην Ελλάδα σύντομα – εάν δεν αλλάξει δραστικά κάτι – θα έχουμε τη δημιουργία αλβανικού κόμματος που θα απαιτήσει την ψήφο των χιλιάδων Αλβανών που ζουν τις τελευταίες δεκαετίες στην χώρα μας, ελέω των τραγικών αποφάσεων της ελληνικής Πολιτείας!

Γι΄ αυτό τα τελευταία χρόνια και κυρίως το τελευταίο χρονικό διάστημα διαπιστώνουμε μια αθρόα διάδοση ανατριχιαστικών “μηνυμάτων” προς τους εν Ελλάδι κατοικούντες Αλβανούς, από πολλές πλευρές!

Είτε μέσω ομάδος στρατιωτών του ελληνικού στρατού, οι οποίοι σχηματίζουν τον αετό της “Μεγάλης Αλβανίας”, που περιλαμβάνει και τα ελληνικά εδάφη της Θεσπρωτίας, είτε δια μέσω ποδοσφαιριστών ελληνικών ομάδων (σ.σ. Κασάμι του Ολυμπιακού, Λίλα του ΠΑΣ Γιάννινα κλπ), είτε μέσω καλλιτεχνών που θησαύρισαν στην Ελλάδα, όπως πρόσφατα η Ελένη Φουρέιρα (Eντέλα Φουρεράι - Entela Foureraj) που γεννήθηκε στην Αλβανία και μετανάστευσε στην Ελλάδα σε μικρή ηλικία!    

Η οποία βρήκε “χρυσή ευκαιρία” για να φωτογραφηθεί με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας πριν τον ημιτελικό του πολιτικοποιημένου, διαγωνισμού τραγουδιού, της Eurovision σχηματίζοντας τον αλυτρωτικό “αλβανικό αετό”!  
  
Βέβαια, δεν παρέλειψε μετά τον αποκλεισμό της ελληνικής συμμετοχής, να εμφανιστεί με κατακόκκινη τουαλέτα (το χρώμα της αλβανικής σημαίας) υπενθυμίζοντάς μας – προφανώς – ότι το κόκκινο είναι το αγαπημένο της χρώμα!   

Η προπαγάνδα περνάει από τη Eurovision

Όμως, επειδή οι συμβολισμοί είναι πολλοί, θα αναφερθώ και σε κάποιους ακόμη, που μπορεί να είναι και τυχαίοι (;;;)!

Πρώτη στο πανηγυράκι της Eurovision βγήκε η συμμετοχή του Ισραήλ με την Netta Barzilai η οποία αμέσως μετά τη νίκη της δήλωσε:  

«Νιώθω τόσο χαρούμενη. Σας ευχαριστώ που επιλέξατε το διαφορετικό, που στηρίξατε τη διαφορετικότητα. Αγαπώ την πατρίδα μου, την επόμενη φορά στην Ιερουσαλήμ»! Γιατί αυτή η αναφορά στην Ιερουσαλήμ;

Επειδή την ίδια σχεδόν ημέρα οι ΗΠΑ μετέφεραν επισήμως την πρεσβεία τους από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ; Όπου την “υποδέχτηκε” λουτρό αίματος από τα ισραηλινά πυρά; Όταν ηγέτες γειτονικών χωρών θεωρούν ότι αυτή η κίνηση θα προκαλέσει ευρύτερη ανασφάλεια στην περιοχή;

Δηλαδή, όπως λένε οι κακόγλωσσοι, μήπως αυτή η πρωτιά δεν ήταν τυχαία, για να αναγκαστούν το παράδειγμα των ΗΠΑ να το ακολουθήσουν και άλλες χώρες, μέχρι το επόμενο πανηγυράκι της Eurovision που θα διεξαχθεί στην Ιερουσαλήμ;  

Κατ΄ αυτήν την έννοια, μήπως δεν ήταν τυχαία και η δεύτερη θέση της Eντέλα Φουρεράι που εκπροσωπούσε την Κύπρο;

Αφού, το Ισραήλ έχει πολλά οικονομικά οφέλη με τη συνεργασία του με την Κύπρο;  

Και αν βιαστείτε να χαρακτηρίσετε τα παραπάνω ως “ακραία σενάρια”, θα σας απαντήσω πως, πρέπει πρώτα να ανατρέξετε και να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, στην πρόσφατη επίσκεψη κορυφής μεταξύ Αλβανίας και Ισραήλ που έγινε στο Τελ Αβίβ (σ.σ. όχι στην Ιερουσαλήμ)! Όπου συναντήθηκαν ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου με τον Έντυ Ράμα υπογράφοντας σύμφωνο φιλίας και συνεργασίας!  

Σηματοδοτούν, όλα τα παραπάνω διεθνείς εξελίξεις; Τις παρακολουθεί η ελληνική διπλωματία και η ελληνική κυβέρνηση; Ή είναι όλοι τους παντελώς απόντες;

Η Αλβανία είναι δημιούργημα της Τουρκίας…

Αλλά θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι Αλβανοί δεν υπήρξαν ποτέ! Είναι τουρκικό δημιούργημα! Και δεν το λέμε εμείς! Το λέει ο ιστορικός με διδακτορικό δίπλωμα στη Φλωρεντία της Ιταλίας, Όλσι Γιαζέτζι!

Δηλώσεις, όπως: οι Αλβανοί είναι ένα έθνος που εφευρέθηκε από τους Τούρκους, ενώ στο Κοσσυφοπέδιο κατοικούσαν Σέρβοι Ορθόδοξοι, πριν έρθουν σε αυτό οι Οθωμανοί, έγιναν σε τηλεοπτικό κανάλι των Σκοπίων!

  Και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως, την αλβανική συμμετοχή στις συνομιλίες για την οριστική απόδοση του ονόματος της Μακεδονίας, στο γειτονικό μας κρατίδιο των Σκοπίων, την επέβαλε ο ίδιος ο Ρ. Τ. Ερντογάν…


Οι καιροί είναι πολύ πονηροί και γι΄ αυτό σύντομα επανέρχομαι…

Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής στρατηγικής πολιτικής
της “Ελλήνων Πολιτείας” – Αρθρογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου