Οι άρπαγες δανειστές, μας παίρνουν τα σπίτια και τις «γυναίκες»…! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι άρπαγες δανειστές, μας παίρνουν τα σπίτια και τις «γυναίκες»…!

Εικονικοί γάμοι με λαθρομετανάστες; Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου Η απελευθέρωση του Έθνους μας από την εθνική παλιγγενεσία των α...



Εικονικοί γάμοι με λαθρομετανάστες;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Η απελευθέρωση του Έθνους μας από την εθνική παλιγγενεσία των αγώνων των Ελλήνων του ΄21 ήταν η αρχή της αναζήτησης της αλήθειας και του φωτός απέναντι στην Οθωμανική κατοχή, τον σκοταδισμό και τον αντεθνισμό!  

Το Έθνος μας από τότε πορεύτηκε με το αξιακό τρίπτυχο “Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια”, μέχρι που η επάρατη Μεταπολίτευση εν ονόματι του προοδευτισμού και των εντολών που λάμβανε από τρίτους καθοδηγητές, ανέλαβε τη σταδιακή ξεθεμελίωση όλων εκείνων των πυλώνων που κρατούσαν στέρεο το “οικοδόμημα” της Ελλάδος και της Κοινωνίας της!  

Από το 1974 μέχρι το 2010, όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις αυτής της εποχής, αργά αλλά σταθερά προσπάθησαν και κατάφεραν να αντικαταστήσουν το αξιακό δόγμα “Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια”, με το δόγμα των Κίσινγκερ – Μπρεζίνσκι, της Νέας Τάξεως Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης του Πλανήτη: Χτυπάμε το Έθνος των Ελλήνων στις διαχρονικές του ρίζες και έτσι σταματάμε την τροφοδοσία της ζωής του!  

Ευρωπαίοι και Αμερικανοί κλέφτες με συμμέτοχες τις ελληνικές κυβερνήσεις… 

Ειδικότερα όμως, στα χρόνια των Μνημονίων (2010-σήμερα), δηλαδή στην εποχή της βίαιης υπαγωγής της Ελλάδος στον οικονομικό μηχανισμό στήριξης της ΝΤΠ (23 Απριλίου 2010), όπου ξαφνικά αποκαλύφθηκε η κρίση χρέους, από την μέχρι εκείνη τη στιγμή επίπλαστη οικονομική ευμάρεια, ξεκινάει ο όλεθρος της Πατρίδος!

Αφού οι αφέντες των Μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων της Ελλάδος, αποφάσισαν να απαιτήσουν το λογαριασμό που δημιούργησαν αυτές οι κυβερνήσεις σε συνεργασία με το τραπεζικό ελληνικό κατεστημένο! Το οποίο ανεξέλεγκτα, χωρίς προϋποθέσεις και δεσμεύσεις δάνειζε, δανεικά και αγύριστα τον εφησυχασμένο ελληνικό λαό!  

Έτσι, το 2010 επειδή υπήρχε αδυναμία πληρωμής του λογαριασμού, μέσω του  “δούλου” του Παγκόσμιου Συστήματος Γιώργου Παπανδρέου, έφεραν το πρώτο Μνημόνιο ή Δανειακή Σύμβαση!

Υποθηκεύοντας και οι επόμενες κυβερνήσεις του Λουκά Παπαδήμου και των Σαμαρά – Βενιζέλου, μέσω του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), το σύνολο της Δημόσιας Περιουσίας μας!

Εκποιώντας στους δανειστές – τοκογλύφους “εταίρους” μας στην ΕΕ, την εθνική κυριαρχία της Πατρίδος!

Έτσι, αποκαλύφθηκε ότι η ΕΕ και οι ΗΠΑ δεν είχαν ικανό οικονομικό μηχανισμό για να διαχειριστεί τη δημοσιονομική κρίση της Ελλάδος, αλλά απώτερος σκοπός τους ήταν η αρπαγή του δημόσιου ενεργειακού πλούτου που κρύβει στα “σωθικά” της η Πατρίδα μας!  

Ότι δεν μπορούσε να κάνει η “δεξιά”, πήρε εντολή να το κάνει η “αριστερά”…

Ωστόσο, δεν αρκούσε η αρπαγή της δημόσιας περιουσίας μας και της εθνικής μας κυριαρχίας από τους δανειστές – τοκογλύφους “φίλους” μας!

Έπρεπε να επιτύχουν, εκτός της οικονομικής διάλυσης των ελληνικών οικογενειών, μέσω της δραστικής μείωσης μισθών και συντάξεως, της κατάργησης εργασιακών νόμων που προστάτευαν τον εργαζόμενο και την συνεχή αύξηση της ανεργίας, να προχωρήσουν και στην αρπαγή των σπιτιών των Ελλήνων, που με πολύ κόπο απέκτησαν προκειμένου να στεγάσουν τη φαμίλια τους!   

Ταυτόχρονα έπρεπε να ξεθεμελιώσουν την Ορθοδοξία από την ψυχή των Ελλήνων, εν ονόματι – τάχατες - του προοδευτισμού και της Παιδείας, υποβαθμίζοντάς την και εξομοιώνοντας την αριστεία με την λοταρία – κλήρωση! Επίσης, να προάγουν την ανωμαλία ως φυσιολογική και να καταστήσουν το φυσιολογικό ως ανώμαλο!

Αυτά, μια “αριστερή” κυβέρνηση μπορούσε μόνο να τα καταφέρει! Γι΄ αυτό το Παγκόσμιο Σύστημα επέλεξε για Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα!

Εξ οικείων τα βέλη…

Έτσι, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ως προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας του το σύνθημα: “Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη”, ο Αλέξης Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι εύκαμπτοι των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” πλειστηριάζουν – αρπάζουν την πρώτη κατοικία των Ελλήνων πολιτών, σε ακραίο πλαίσιο εποχής Μεσαίωνα!

Αξίζει εδώ να θυμηθούμε τι είχε πει ο πάλαι ποτέ σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Παναγιώτης Λαφαζάνης για τη βάρβαρη αρπαγή των σπιτιών των Ελλήνων:

«Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια χούντα πλειστηριασμών που βαράει τον κόσμο αλύπητα.  Τα ΜΑΤ έχουν περιφράξει τον κάθε χώρο για να αρπάξουν τα κυκλώματα τις πρώτες κατοικίες. Γιατί περί αυτού πρόκειται. Γίνονται πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας για 30 χιλιάδες και 40 χιλιάδες ευρώ χρέη! Στη χώρα υπάρχει τώρα μια χούντα πλειστηριασμών που την συναποτελούν Τσίπρας, Κοντονής, Τσακαλώτος, Τόσκας, Ρούσκας και τα κοράκια τους οι τραπεζίτες. Αυτή η χούντα των πλειστηριασμών θέλει να ολοκληρώσει το έργο της καταστροφής της χώρας. Να αρπάξει τα σπίτια του ελληνικού λαού και τις λαϊκές περιουσίες. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα, βάρβαρα. έτσι βουλιάζει η χώρα, βουλιάζει η οικονομία»!

Γενούν νέο μηχανισμό για τα “κόκκινα” δάνεια…

Μετά από οκτώ χρόνια “τεχνητής” κρίσης, υπερφορολόγησης του ελληνικού λαού και σκληρών μέτρων με χαράτσια και “ψαλίδια” σε μισθούς και συντάξεις ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Στήριξης (ΕSM) είναι πολύ κοντά στην ανακοίνωση εφαρμογής του Ιρλανδικού μοντέλου για τα “κόκκινα” δάνεια και στην Ελλάδα. Στόχος του ESM είναι η στήριξη των τραπεζών αλλά και η τακτοποίηση τυχόν νομικών εκκρεμοτήτων για την δημιουργία του Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου στα πρότυπα του ΔΝΤ. Ο ESM και οι Ευρωπαίοι ηγέτες, δεν αγάπησαν ξαφνικά τους Έλληνες δανειολήπτες, απλά είδαν ότι ούτε τα “νούμερα” τους βγαίνουν ούτε μπορεί να γίνει συμφωνία για το ελληνικό δημόσιο χρέος.

Έτσι, το “κούρεμα” των “κόκκινων” δανείων δεν θα γίνει αναίμακτα, ούτε θα γίνει χωρίς αντίκρισμα. Σε κάθε περίπτωση ο ESM δεν θέλει τη δημιουργία ενός νέου οργανισμού στους κόλπους της Ευρωζώνης, αν δεν έχουν κλείσει όλες οι εκκρεμότητες που αφορούν το χρηματοπιστωτικό σύστημα και με ένα γενναίο “κούρεμα” ξέρει πως, έτσι θα σβήσουν περίπου 10 έως 12 δις ευρώ από τα 20 δις που εκκρεμούν από τα “κόκκινα” δάνεια που προκάλεσαν οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι με την πολιτική λιτότητας που εφάρμοσαν στην Ελλάδα.

Στο σημείο αυτό, το κόμμα της “Ελλήνων Πολιτείας” καλεί τη Δικαιοσύνη, τις Ανεξάρτητες Αρχές και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην δώσουν αφορμή για πολιτική ή κάθε άλλους είδους εκμετάλλευση, κυρίως από τις τράπεζες και ακολούθως από τα κόμματα του “δημοκρατικού τόξου”

Καλούμε επίσης, την Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να μην ξεκινήσει την άθλια προπαγάνδα περί τακτοποίησης των “κόκκινων” δάνειων στο πλαίσιο της “καθαρής εξόδου” δεδομένου ότι, η συζήτηση για το χρέος δεν θα κλείσει αν δεν τακτοποιηθεί κάθε εκκρεμότητα σε ότι αφορά το σχετικό “κούρεμα”.

Επίσης η “Ελλήνων Πολιτεία” ενημερώνει τους Έλληνες πολίτες με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών της, ότι με το “κούρεμα” των δανείων δεν θα σταματήσουν οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις ακινήτων, καθώς τόσο οι τράπεζες όσο και οι δικηγόροι για λόγους συμφέροντος θα κινηθούν με αργά βήματα έτσι ώστε να εισπράξουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα!


Ότι δεν πλειστηριάζεται, αγοράζεται…

Η πένα μας είναι ακηδεμόνευτη, ανεξάρτητη, τίμια και αληθινή…

Σήμερα εκτός όλων των παραπάνω, σας ενημερώνουμε, πως διάφορες ΜΚΟ παίζουν ύποπτα παιχνίδια ανεβοκατεβάζοντας τις τιμές ακινήτων που βρίσκονται υπό πώληση! Αφού από πίσω από αυτές τις ΜΚΟ υπάρχουν διάφορα funds του εξωτερικού, που σκοπό έχουν να “δωρίσουν” αυτές τις κατοικίες – πέραν των κατασχεθέντων – σε λαθρομετανάστες! 

Στο παιχνίδι αυτό μετέχουν μεσίτες, οι οποίοι είτε αγοράζουν σπίτια, είτε κάνουν χρόνιες μισθώσεις, με το αζημίωτο βεβαίως! 

Τι παίζει με την Μουσουλμανικής Αδελφότητα;    

Έχουμε κάνει κατά καιρούς πολλές αποκαλύψεις που έχουν βοηθήσει την ελληνική Πολιτεία και τις Αρχές της!

Μια τέτοια συγκλονιστική πληροφορία μας παρασχέθηκε από υψηλότατη πηγή μας και η οποία κάνει λόγο για μαζικούς εικονικούς γάμους μεταξύ λαθρομεταναστών με γυναίκες Ρομά, που στοιχίζουν από 500 – 1000 ευρώ! Έτσι, επιτυγχάνεται η αυτόματη νομιμοποίηση και η απόκτηση όλων των νόμιμων δικαιωμάτων, των παράνομων εισβολέων στην Πατρίδα μας! Η χρηματοδότηση γίνεται από ΜΚΟ!

Παρόμοιοι όμως γάμοι, γίνονται και με Ελληνίδες, που εδώ το κόστος ανεβαίνει, αγγίζοντας τις 2 – 4 χιλιάδες ευρώ! Οι συμβολαιογραφικές πράξεις γάμου γίνονται σε συγκεκριμένα συμβολαιογραφεία (;;;) και σύμφωνα με την πηγή μας, οι περισσότεροι λαθρομετανάστες είναι τζιχαντιστές, που συμμετέχουν οργανωμένων ομάδων (σέχτες) της Μουσουλμανικής Αδελφότητας!

Αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες, κύριοι της κυβερνήσεως;
Γνωρίζουν κάτι οι Μυστικές Υπηρεσίες μας;
Γνωρίζουν οι Αστυνομικές Αρχές μας;

Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής στρατηγικής πολιτικής
της “Ελλήνων Πολιτείας” – Αρθρογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου