Οι αναλλοίωτες αξίες του ελληνισμού αντεπιτίθενται - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι αναλλοίωτες αξίες του ελληνισμού αντεπιτίθενται

Το πολιτικό καθεστώς που διοικεί τη χώρα και η σιωνιστική νέα τάξη πραγμάτων, τα υποπόδια και η κεφαλή, είναι μια και ενιαία μισελληνικ...


Το πολιτικό καθεστώς που διοικεί τη χώρα και η σιωνιστική νέα τάξη πραγμάτων, τα υποπόδια και η κεφαλή, είναι μια και ενιαία μισελληνική συμμορία.

Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Οι πολιτικοί τού συστήματος προχωρούν σε μαζικές ελληνοποιήσεις των λαθρογυρολόγων που χρησιμοποιούν οι μεν Τούρκοι για την νέα τουρκοκρατία, οι δε Σταυρωτήδες για τον αφελληνισμό και την αποορθοδοξοποίηση της Πατρίδος μας. Οι υπουργοί εξωτερικών τού ψευτορωμέϊκου και των Σκοπίων συμφώνησαν στην εκχώρηση ψευτομακεδονισμού στα Σκόπια που παίρνει τον δρόμο για την ψήφιση από το κοινοβούλιο τής ντροπής, αντί να διεκδικηθεί η απελευθέρωση τής ελληνικότατης Βορείου Μακεδονίας μας. Μοναστήρι, Γευγελή, Γη Ελληνική. Και στο ίδιο κοινοβούλιο τής ντροπής, στο κοινοβούλιο που ελέγχει το ψευτορωμέϊκο, φέρνουν στη θέση τού μνημονίου ένα υπερμνημόνιο διαρκείας με άλλο όνομα, 88 προαπαιτούμενων και χρόνων πολλών, για την υποταγή τού Ελληνισμού στην αντίχριστη παγκόσμια διακυβέρνηση.

Η δέουσα απάντηση θα δοθεί από τον Εθνικισμό Όλων των Ελλήνων. Θα δοθεί από τον Ελληνισμό μας που βαστά προσκυνήματα, εδάφη και ψυχές ελληνικές σε ολάκερα τα ιερά και αιματοβαμμένα χώματά μας, σπάζοντας κάθε είδους δεσμά. Είναι ο Ελληνισμός μας που μοχθεί και μάχεται για την Λεύτερη και Μεγάλη Ελλάδα που αναπτύσσεται με τα δικά της χέρια σε καιρούς ειρηνικούς μα και σε καιρούς θυέλλης και σε πολεμικούς καιρούς ακόμη. Όσοι δίδουμε και το αίμα τής καρδιάς μας για οικογένεια ελληνική και για τα γεννήματά μας. Ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι ολάκερο το Μεγάλο Ελληνικό Έθνος. Προσπάθησαν πολλοί να μάς διαιρέσουν και με πολλούς τρόπους. Ακόμη και στον θρησκευτικό τομέα. Όμως η Αλήθεια είναι Μία. Ότι οι Έλληνες πιστεύαμε από το λυκαυγές τής ανθρωπότητας έως σήμερα στον Ένα και Ζώντα Θεό. Ο δε Εθνικιστής δεν είναι πολιτικός τυμβωρύχος και δεν κάνει παζάρια, είναι Εθνικός Αγωνιστής. Άπαντες Έλληνες ίσοι μεταξύ ίσων. Ξηλώνουμε δοσιλογισμό και ξενοκρατία πάσης μορφής, φτιάχνοντας Ελλάδα αληθώς πιστή και ελληνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου