Ave Italia! Οι σκλάβοι της Ευρώπης σε χαιρετούν... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ave Italia! Οι σκλάβοι της Ευρώπης σε χαιρετούν...

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, οι πιο σκοτεινές δυνάμεις της Ευρώπης, η Μέρκελ και οι Ροτσιλντς, οι τράπεζες και ο Μπουτάρης, τα ευρωσιωνιστι...


Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, οι πιο σκοτεινές δυνάμεις της Ευρώπης, η Μέρκελ και οι Ροτσιλντς, οι τράπεζες και ο Μπουτάρης, τα ευρωσιωνιστικά κογκλάβια και οι πάσης φύσεως αλαφούζοι, έχουν πέσει στο βαζάκι με τις συνωμοσίες και ψάχνουν να βρουν πως θα καταστείλουν τον Νέο Βεζούβιο, που απειλεί την παντοκρατορία τους.
Γράφει ο Λευτέρης Πανούσης
Γιατί έτσι και εκραγεί το Ιταλικό ηφαίστειο, όλες ετούτες οι ύαινες θα  δουν την Πομπηία των εβρώ τους, να θάβεται κάτω από τόνους αγανακτισμένης λάβας, που θα φτύνουν οι σημερνοί σκλάβοι των εθνών.
Ωστόσο δεν είναι διόλου βέβαιο ότι η έκρηξη του ηφαιστείου θα συμβεί.
Ο Τσίπρας και η ελληνόφωνη αριστερά απέδειξαν στους δυσπιστους διαχειριστές του δόγματος του Σοκ, ότι ένας ολόκληρος λαός μπορεί να δεχτεί αδιαμαρτύρητα την πιο ακραία κοροϊδία, αρκεί να του την πασάρεις κατάλληλα.
Και μπορεί κάλλιστα ο Ματέο Σαλβίνι ή ο Λουίτζι Ντι Μάιο, να αποδειχθούν οι νέοι τσιπρουλίνοι της Ευρώπης, κρατώντας τους εξεγερμένους Ιταλούς, αιχμάλωτους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των νεοταξιτών γκαουλάιτερ και των ισλαμιστών πεμπτοφαλλαγιτών συμμάχων τους, για πολλές δεκαετίες ακόμα...
Ο καιρός θα δείξει...
Ωστόσο και επειδή τα βρωμοκάναλα των εγχώριων νονών, έχουν λάβει εντολή να μπερδεύουν τα πράγματα, εμείς εδώ οφείλουμε να κατανοήσουμε εις βάθος το τι συμβαίνει σήμερα στην Ιταλία και με ποιους τρόπους ή μεθοδεύσεις, ο Ιταλικός λαός θα κάμει ένα βήμα προς την Ελευθερία ή θα παραμείνει το υποπόδιο των Ροτσιλντς και των σλαβοαφροασιατών λαθροεισβολέων.
Γιατί κάποια στιγμή ο Νέος Βεζούβιος θα σκάσει [και όχι απαραιτήτως στην Ιταλία]
Ας είμαστε έτοιμοι λοιπόν, να γίνουμε η Νέα λάβα που θα κατακάψει τις Πομπηίες των ευρωμπουτάρηδων...   

 Ο πάντα κομψός και σενιαρισμένος Λουίτζι Ντι Μάιο, επικεφαλής του κινήματος 5 αστέρων,
που ίδρυσε ο κωμικός Μπέπε Γκρίλο.
Ο Μπέπε Γκρίλο ίσως και εξαιτίας μιας καταδίκης για ανθρωποκτονία από αμέλεια,
αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση οποιασδήποτε κυβερνητικής θέσης, εφόσον το κόμμα του
θα κέρδιζε στις εκλογές.
Ετσι, επικεφαλής του κινήματος 5 αστέρων και μελλοντικός πρωθυπουργός,
ανέλαβε ο επαγγελματίας πολιτικός Λουίτζι Ντι Μάιο... 
Αλλά τι συμβαίνει στην Ιταλία και όλες οι πολιτικοοικονομικές σαύρες της Ευρώπης, έχουν ξαμολυθεί για να ματαιώσουν, να διαστρέψουν και να ακυρώσουν τη βούληση του Ιταλικού λαού;
Γιατί, αν περιμένετε να ενημερωθείτε από τα ελληνόφωνα δελτία ειδήσεων, είναι σαν να προσπαθείτε να μάθετε θεωρία  μουσικής αρμονίας, παρακολουθώντας τη βυζοβίζιον!
Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με τη σειρά...
Το χρονικό μιας προαναγγελθείσης ηφαιστειακής έκρηξης
Όλα ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2018, όταν βγήκαν τα αποτελέσματα των Ιταλικών εκλογών.
Αν και οι δημοσκοπήσεις είχαν προειδοποιήσει τόσο τα μέλη της λεσχης Μπίλντεμπεργκ, όσο και τους πεμπτοφαλαγγίτες ιμάμηδες, για την επερχόμενη έκρηξη του Νέου Βεζούβιου, οι εκμαυλιστές της Ευρώπης έκαμαν την πάπια για να μην φανερώσουν τον ευρωτρομάρα τους.
Τα αποτελέσματα όμως ήταν σκέτο χαστουκι στη μάπα αφεντικών και των λαθροεισβολέων μπράβων τους...
Το Κίνημα των Πέντε Αστέρων και η Λέγκα του Βορρά, φάνηκε αμέσως πως ήσαν οι μεγάλοι νικητές των εκλογών. Συγκεκριμένα, πρώτο κόμμα, αναδείχθηκε το «Κίνημα των Πέντε Αστέρων» με 32,61%, ενώ ο εθνικός συνασπισμός της "Λέγκας του Βορρά ", των "Αδελφών Ιταλών" και της "Φόρτσα Ιτάλια" , έφτασαν μαζί το 37,03%.
Και τα δύο αυτά κόμματα, αν και δεν προτάσσουν ρητά την έξοδο από το ευρώ [ειδικά ο Μπερλουσκόνι, είναι ταλαντευόμενος ευρωπαϊστής] ωστόσο κατατάσσονται στο χώρο του ευρωσκεπτικισμού, επειδή ζητούν μια εκ θεμελίων αλλαγή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έτσι ώστε να μετατραπεί σε Ευρώπη των λαών, αντί να παραμένει σταθερά η Ευρώπη των χρηματοοικονομικών κολοσσών, των τραπεζών, της ευρωγραφειοκρατίας και των αφανών ευρωσιωνιστικών διευθυντηρίων.
Και προπαντός [κάτι που κυρίως ανησυχεί τους σκοτεινούς αφέντες του κόσμου] αντιτάσσονται στην διαρκή υποβάθμιση και τον εξευτελισμό της εργασίας, με την διαχείριση των λαθρομεταναστευτικών ορδών, έτσι ώστε ο Ευρωπαίος εργαζόμενος να καταντήσει ένας παρίας στη χώρα του, που θα αμείβεται με ένα πιάτο ληγμένο ρύζι, για 18 ώρες δουλειάς!
Γι αυτό άλλωστε τα νεοταξίτικα παπαγαλάκια προσπαθουν να τους στιγματίσουν ως "ακροδεξιούς" και φασίστες!
Ο Ιταλικός λαός όμως έδωκε ένα γερό χαστούκι στους εξουσιαστές του [σαν αυτό του κ. Κασιδιάρη στην εκπρόσωπο των νεοταξιτών αφεντικών Λιάνα Κανέλλη] που φαίνεται ότι ακούστηκε ίσαμε το Πακιστάν και την Ακτή του ελεφαντοστού.
Η βούληση των Ιταλών ψηφοφόρων δεν θα μπορούσε να είναι πιο σαφής.
- Όχι άλλη εκμετάλλευση των ευρωπαϊκών λαών, από μια δράκα χρηματιστών, τραπεζιτών, μεγιστάνων των ΜΜΕ και κάθε λογής εμπορων των εθνων, από τους εμπόρους της πρέζας, μέχρι και τους εμπόρους όπλων [που πωλούν όπλα σε κείνους ακριβώς που περιθάλπτουν μετά ως "πρόσφυγες πολέμου!"]
- Όχι άλλη υποβάθμιση της αξίας της εργασίας, όχι άλλους λαθρέποικους, όχι άλλη φτώχεια. όχι άλλον θάνατο, όχι αντικατάσταση των ευρωπαίων από αφροασιατικές μάζες.
Αυτά ακριβώς είπαν οι Ιταλοί ψηφοφόροι δίνοντας πρωτιά στο Κινημα 5 Αστέρων και στη Λέγκα του Βορρα, η οποία σημειωτέον δεν αποτελείται μοναχά από το κόμμα του Ματέο Σαλβίνι και του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αλλά και από το συντηρητικό, εθνικιστικό κίνημα των "Αδελφών Ιταλιάνων" της σινιόρας Τζόρτζια Μελόνι, που φαίνεται μάλλον ασυμβίβαστη σε ζητήματα λαθρομετανάστευσης και έλαβε 4,3%.
Ακόμα πιο ανησυχητική για τους παγκόσμιους νονούς ήταν όμως η κατάρρευση της Ιταλικής αριστεράς, που αποτελεί και τον πιο πιστό σύμμαχο των μεγιστάνων του πλανήτη. Το αριστερό κόμμα  Liberi e Uguali, κάτι σαν τον δικό μας συριζα δηλαδή, έφτασε μολις το 3,4%, στην πιο ξεφτιλισμένη πτώση της Ιταλικής αριστεράς από τον καιρό της ίδρυσης της. Ακόμα χειρότερα το κεντροαριστερό κόμμα του Ρέντζι, που ως χτες κυβερνούσε την Ιταλία, είδε τα ποσοστά του να υποχωρούν στο 18,7%.  
Η άνοδος συνεπώς των ευρωσκεπτικιστικών κομμάτων και η ταυτόχρονη πτώση των πιο πιστών εργολάβων των παγκόσμιων νονών, που είναι η αριστερά και η κεντροαριστερά στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι το ηφαίστειο της Ιταλίας είναι έτοιμο να εκραγεί.
Το ζήτημα λοιπόν που ετέθη αμέσως μετά τις Ιταλικές εκλογές του Μαρτίου, ήταν το πως θα διαχειριστούν την ρητά εκφρασμένη βούληση του Ιταλικού έθνους οι παγκόσμιοι νονοί, ώστε να τη διαστρέψουν και να τη θάψουν, κάτω από τις απανωτές προδοσίες των αντίστοιχων Ιταλών τσιπρουλίνων.
Και φυσικά το πρώτο που θα έπρεπε να κατορθώσουν τα γεράκια της Νέας Τάξης και οι εντόπιοι εργολαβοι τους, θα ηταν να τορπιλίσουν κάθε είδους σχηματισμό κυβέρνησης, από τους νικητές των εκλογών. Δηλαδή τον Ματέο Σαλβίνι της Λεγκας του Βορρά και τον Λουϊτζι Ντι Μάιο των Κινήματος των 5 αστέρων αλλά και τη Τζιόρτζια Μελονι...     

  Ραβδόγραμμα που απεικονίζει τα ποσοστά των κομμάτων στις εκλογές του Μαρτίου.
Το PD της κεντροαριστεράς του Ρεντζι, που απεδείχθη πολυτιμος συμμαχος των παγκοσμιων νονων, εμφανιζεται δευτερο, με 18,7% αλλα προκειται για μαγικη εικονα.
Ουσιαστικα πρώτη ειναι η συμμαχια της Λεγκας του Βορρα [Northern League] μαζί με τη Forza Italia και τους Brothers of Italy, που αποτελούν πολιτική συμμαχία [κάτι σαν το δικό μας ΚΙΝΑΛ]
Δευτερο ειναι το Κινημα 5 Αστερων, που στην κυβερνητικη του εκφραση δεν λαμβανει μερος ο ιδρυτης του Μπεπε Γκριλο αλλα ο Λουϊτζι Ντι Μάιο.
Η προγραμματική συμφωνία Σαλβίνι-Μάιο 
Από την επομένη κιόλας των εκλογών, οι ηγέτες των δύο πρώτων κομμάτων, ο Ματέο Σαλβίνι και ο Λουϊτζι Ντι Μάιο, ρίχτηκαν σε έναν μαραθώνιο συζητήσεων, προσπαθώντας να βρουν τη βάση μιας προγραμματικής συμφωνίας, ώστε να βάνουν μπροστά, από κοινού, το όραμα τους για μια Ιταλία, ανεξάρτητη από τα ευρωσιωνιστικά διευθυντήρια.
Οι συζητήσεις κατέληξαν σε συμφωνία, η οποία ανακοινώθηκε λίγες ημέρες πρωτύτερα, μαζί με ένα πολιτικό πρόγραμμα, που περιείχε τις προγραμματικές κυβερνητικές θέσεις των δύο κομμάτων.
Τα βασικότερα σημεία αυτού του προγράμματος, που ανέβασε στα ύψη την ευρωτρομάρα των νεοταξιτών γερακιών, ήταν τα ακόλουθα...   
Ξεπατικώνω από το ιστολόγιο Οδός Δραχμής [Νίκος Κλειτσίκας]
1. Λειτουργία της κυβέρνησης και των κυβερνητικών κοινοβουλευτικών ομάδων
Κώδικας ηθικής της κυβέρνησης, κανείς καταδικασμένος στην κυβέρνηση, αλλά ούτε κάποιος για τον οποίο ασκείται δικαστική έρευνα, πλήρης απαγόρευση συμμετοχής σε μέλη μασονικών στοών κ.α.π.
2. Το νερό είναι Δημόσιο αγαθό
Σύστημα ύδρευσης κρατικό…
3. Γεωργία και Αλιεία made in Italy
Μέτρα στήριξης της Γεωργίας σύμφωνα με τις εθνικές ανάγκες και συμφέροντα… “υπεράσπιση του Made in Italy”…
4. Περιβάλλον, μηδενισμός απορριμάτων
Αποκατάσταση σεισμοπλήκτων…
5. Κρατική Τράπεζα Επενδύσεων και ΑποταμίευσηςΤράπεζα με άμεση εγγύηση του Κράτους…
Για Ανάπτυξη, ενίσχυση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, χρηματοδότηση δημοσίων έργων εθνικής και στρατηγικής σημασίας…
Εγγύηση Αποταμιεύσεων…
Κατάργηση “κάθε νομοθεσίας” που επιτρέπει σε τράπεζες και χρηματοπιστωτικές εταιρίες να στρέφονται εναντίον χρεωμένων Ιταλών πολιτών χωρίς προηγούμενη Δικαστική εξουσιοδότηση.
6. Σύγκρουση συμφερόντων
Μέλη της κυβέρνησης δεν μπορούν να έχουν επενδύσει χρήματά τους σε εταιρίες χρηματοπιστωτικές όπως για παράδειγμα η BLACKROCK INVESTMENT, αλλά το ίδιο για Περιφερειάρχες, Δημάρχους, προέδρους-στελέχη οργανισμών που συμμετέχει το κράτος…[
[Σημειωσις δικη μου: Όχι σαν τους κ.κ. Σταθάκη, Τσακαλώτο και άλλους τινές...]
7. Πολιτισμός
Το κράτος δεν περιορίζεται στη διατήρηση του πολιτισμού και των μνημείων, αλλά και την αξιοποίηση…
8. Δημόσιο χρέος
Αίτηση διαγραφής χρέους 250 δισεκατομμυρίων προς την ΕΚΤ… μείωση δημοσίου χρέους χωρίς φορολογικές επιβαρύνσεις και λιτότητα…
9. Άμυνα
Προστασία του προσωπικού και των οικογενειών στις Ένοπλες Δυνάμεις…
Ανάπτυξη Εθνικής Βιομηχανίας…
Προσλήψεις στους Καραμπινιέρους…
Επανεξέταση κι επανεκτίμηση των υπαρχουσών στρατιωτικών αποστολών σε διάφορες περιοχές του κόσμου…
10. Εξωτερική Πολιτική
Κατόπιν αιτήματος του προέδρου της Δημοκρατίας Sergio Mattarella, δεν τίθεται τώρα θέμα συμμετοχής στο ΝΑΤΟ και προνομιακής σχέσης με τις ΗΠΑ…
Όμως υπάρχει κι η Ρωσία που δεν αποτελεί στρατιωτική απειλή αλλά είναι οικονομικός και εμπορικός εταίρος μας κι αυτό σημαίνει άμεση άρση εμπάργκο και κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας…
Η Ρωσία είναι στρατηγικός συνομιλητής μας για την επίλυση των τοπικών κρίσεων σε Υεμένη, Λιβύη, Συρία…
11. Φορολογία, Απλοποιήσεις
15% φορολογία…
3.000 ευρώ αφορολόγητο για κάθε μέλος οικογένειας φορολογούμενου…
12. Δικαιοσύνη
Δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις, ανεξαρτησία δικαιοσύνης…
13. Μεταναστευτικό
Κτύπημα των εμπόρων μεταναστών…
Κατάργηση Δουβλίνου…
Άμεση επαναπροώθηση στις χώρες καταγωγής τους όσων δεν έχουν δικαίωμα αίτησης ασύλου…
Απαγόρευση πώλησης όπλων σε εμπόλεμες χώρες…
Τεμένη… υπαγωγή στο υπουργείο θρησκευμάτων και υποχρέωση διεξαγωγής των όποιων θρησκευτικών λειτουργιών αποκλειστικά στην Ιταλική γλώσσα…Κατάργηση όλων των τεμένων εξτρεμιστικών θρησκευτικών οργανώσεων…
[Σημείωσις δική μου: Όχι όπως στην Ινδογρεκία όπου ο πάσα ένας λαθρέποικος προηγείται σε δικαιώματα, σε επιδόματα και σε προστασία, από τον φουκαρά τον Έλληνα] 
14. Εργασία
Τέλος η άμισθη εργασία μαθητευόμενων, εκπαιδευόμενων, κατάργηση πληρωμών με voucher…
Το πλήρες Σύμφωνο: ΕΔΩ"
Και σαν να μην έφτανε αυτό το κοινό πολιτικό πρόγραμμα, που βάνει μπουρλότο στους βασικούς αρμούς των νεοταξίτικων σχεδίων, ο αρχηγός της συμμαχίας της Λέγκας, Ματέο Σαλβίνι, δεν φαίνεται να δίνει δεκάρα για τα διεθνή παπαγαλάκια των παγκόσμιων νονών, που ακροδεξιό τον ανεβάζουν και φασίστα τον κατεβάζουν.
Αντιθέτως δεν χάνει ευκαιρία να επιτίθεται με εμπρηστικές δηλώσεις εναντίον των Ιταλών μπουτάρηδων, ξεσκεπάζοντας τις μηχανορραφίες των ορφανών των Ροτσιλντς, που έχουν μούτρα να το παίζουν και Ευρωπαίοι [εβροπέη, πιο σωστά] 
Παραδείγματος χάριν, δεν δίστασε να πετάξει στα μούτρα των ευρωπαπαγάλων, το αμίμητο:  «Αν στα σαλόνια [των νεοταξιτών παπαγαλων], όπου αποφάσισαν πως τα παιδιά μας πρέπει να ζουν με την αβεβαιότητα και το φόβο, ανησυχούν [για την πολιτική μας], αυτό σημαίνει πως κάνουμε κάτι δίκαιο…"
Ιδού και μερικές ακόμα από τις πατσαβούρες που πέταξε ο Ματέο Σαλβίνι στη μούρη των καθως πρέπει απολογητών του δόγματος του Σοκ και της Ευρωπαϊκης γενοκτονίας των λαών...
Σχετικά με άρθρο των Financial Times, που τον αποκαλούν βάρβαρο, δήλωσε: "γράφουν πως φθάνουν οι βάρβαροι. Καλύτερα βάρβαροι παρά δούλοι, που ξεπουλάνε την αξιοπρέπεια, το μέλλον, τις επιχειρήσεις, ακόμα και τα σύνορα της Ιταλίας».
Που να το ακούσουν αυτο τα φερέφωνα του ευρωσιωνιστικού εφιάλτη, σε skai, ant1, alpha, epsilon, star, action24, ert και το κακό συναπάντημα, και να μην φανε τα λυσακα τους! 
Και το καλύτερο, όταν ο ελληνόφωνος επίτροπος της Ε.Ε., για το μεταναστευτικό Δημήτρης Αβραμόπουλος [ναι-ναι, ο γνωστος ασπρομάλλης γόης ωρίμων κυριών]εξέφρασε τις ανησυχίες του για τις κοινές προγραμματικές θέσεις των Σαλβίνι-Ντι Μάιο για το μεταναστευτικό, πήρε την  πληρωμένη απάντηση: ΤΕΛΟΣ Η ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

 Ο Ματέο Σαλβίνι, πρώην κομμουνιστής που ανέλαβε τελικώς την αρχηγία της συντηρητικής 
Λέγκας του Βορρά.
Παρά την εμπρηστική ρητορική του κατά των νεοταξίτικων μηχανισμών και την ξεκάθαρη αντιλαθρεποικιστική του πολιτική, το βρίσκω πολύ αμφίβολο αν αυτός ο πρώην αριστερός, 
αποφασίσει τελικά να συγκρουστεί μεχρις εσχάτων με τα νεοταξίτικα κογκλάβια της Ευρώπης, απελευθερώνοντας την Ιταλία από τον εφιάλτη των Ροτσιλντς, της Μερκελ, των ιμάμηδων 
και των μπουταρηδων.
Αλλά κανείς ποτέ δεν μπορεί να είναι βέβαιος. 
Δεν είναι δυνατόν άλλωστε όλοι οι Ευρωπαίοι πολιτικοί να είναι τόσο χαμερπείς όσο ο τσίπρας...
Προς το παρόν ο Ματέο Σαλβινι δίνει τη μάχη ενάντια στους Ιταλικους μηχανισμούς της παγκοσμιοποίησης και τους εντόπιους εργολάβους των παγκόσμιων νονών...

Ποιος είναι όμως ο Ματέο Σαλιβινι - αυτός ο τάχα μου “ακροδεξιός” ηγέτης της Λέγκας που έγινε είδωλο στον ιταλικό λαό;

Συνεχίζω να ξεπατικώνω από την Οδό Δραχμής 

"... O Matteo Salvini στις εκλογές του Μάρτη συνεργάστηκε με κορυφαίους διανοούμενους και πανεπιστημιακούς της κομμουνιστικής αριστεράς, όπως ο Alberto Bagnai, σήμερα Γερουσιαστής της Λίγκας και ο κορυφαίος Ευρωπαίος οικονομολόγος εναντίον του ευρώ. Η συμφωνία ήταν: Απέναντι στο Ιταλικό Σύνταγμα δεν υπερισχύει ΚΑΜΙΑ απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της ΕΚΤ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του ΔΝΤ…
Τι δεν είναι γνωστό για τον Matteo Salvini, που γεννήθηκε το 1973;
Πρώην κομμουνιστής, ηγετικό στέλεχος της “Κομμουνιστικής Επανίδρυσης”, Δημοτικός Σύμβουλος στο Μιλάνο (1993) με τους κομμουνιστές. Το 1997 επικεφαλής του ψηφοδελτίου ¨Κομμουνιστών Παντανίας” που καταλαμβάνει στην τοπική Βουλή 5 από τις 210 έδρες.
Τι τον ώθησε λοιπόν στη Λίγκα όπου κέρδισε τις εκλογές απέναντι στον ακροδεξιό Μπόσι κι έγινε Γραμματέας της; 
Το γεγόνος, όπως δηλωσε και ο ίδιος ότι: "η αριστερά έγινε φιλοευρωπαϊκή και ξέχασε ότι ως αριστερά όφειλε να υπερασπίζεται την εργατική τάξη, τους εργαζόμενους"
Ποιος θα αμφισβητήσει το πλέον καταγέλαστο γεγονός της σύγχρονης ιστορίας, όπου η αριστερά από προστάτιδα της εργατικής τάξης, έγινε ο καλύτερος σύμμαχος των παγκόσμιων νονών, προωθώντας με λύσσα και με βία, τη λαθρομετανάστευση, τον λαθρεποικισμό και τη λαθροεισβολή, κατακρεουργώντας έτσι τα κοινωνικά, εργασιακά και οικονομικά δικαιώματα της εργατιάς;
Ο Ματέο Σαλβίνι δεν είπε λοιπόν τίποτα παραπάνω από αυτό που θα έπρεπε κανονικά να λέγει ο πάσα ένας αριστερός, αφού εκτός των άλλων θα έπρεπε να έχει ως ευαγγέλιο του και τη γραφή του Μαρξ, που ξεκαθάριζε από τον 19ο αιώνα, ότι η λαθρομετανάστευση είναι το "μανιφέστο των αφεντικών"
Αλλά βεβαίως τα τεράστια κέρδη από το δουλεμπόριο λαθρομεταναστών, τις ΜΚΟ και το συνακόλουθο εμπόριο της πρέζας, είναι αρκετά για να πείσουν τους ινστρούκτορες της αριστεράς, για τα αγαθά αποτελέσματα της μεταναστολαγνείας και του ισλαμοκαυλισμού.
Γι αυτό, αν και πρώην αριστερός, ο ηγέτης της Λέγκας του Βορρά, έχει τους φανατικούς υποστηρικτές του.
Ο μεγάλος Ιταλός ηθοποιός Claudio Amendola παραδείγματος χάριν, ο αγαπημένος ηθοποιός της Ιταλίας σήμερα, ο κύριος εκπρόσωπος της αριστεράς και μάλιστα της επαναστατικής αριστεράς στο καλλιτεχνικό στερέωμα εξέπληξε πριν λίγο καιρό και μετά τις εκλογές στην Ιταλία, μάλλον προκάλεσε σοκ στην “αριστερά” όταν σε εκπομπή του μεγαλύτερου ιταλικού τηλεοπτικού σταθμού La7, φιλοξενούμενος της Myrta Merlino, δήλωσε: «Ο Matteo Salvini είναι ο πιο ικανός πολιτικός των τελευταίων είκοσι χρόνων».
Εξηγεί τι συμβαίνει, επισημαίνοντας πως αυτός ψήφισε αριστερά: «Η πολιτική κατάσταση είναι διαφορετική, η εργατική τάξη ψηφίζει τη δεξιά. Αυτός [ο Salvini] δεν πρόδωσε τις ιδέες του… Ο Salvini αντιπροσώπευσε τους εργάτες, βρέθηκε πλάι τους. Αυτό είναι το πλεονέκτημα της Λίγκας, κατέκτησε το έδαφος. Τώρα η Λίγκα και τα 5 αστέρια πρέπει να βρουν μια κυβερνητική ομάδα».
Η επίθεση που δέχθηκε ο Claudio Amendola δεν έχει προηγούμενο στο πολιτικό γίγνεσθαι της Ιταλίας.
Κι ενώ ανέμεναν όλοι μια διευκρίνηση, διόρθωση μετά τις κραυγές εναντίον του από τη δεξιά και την αριστερά, επιθέσεις για προδότη του κομμουνισμού κ.α.π. ο Claudio Amendola τους τελειώνει: «Ο Salvini; Δεν είναι ο καλύτερος πολιτικός των τελευταίων είκοσι χρόνων, αλλά των τελευταίων τριάντα χρόνων».
Οδός δραχμής

Η Τζορτζια Μελονι, η πιο ειλικρινής εθνικίστρια ηγέτις από τα 3 κόμματα της λέγκας του Βορρά.
Μ' αυτά και μ' αυτά και με την ευρωσιωνιστικη καμαρίλα να τρώγει τα λυσακά της για να μην σχηματιστεί κυβέρνηση Ιταλών πατριωτών, ο Σαλβίνι και ο Ντι Μάιο συμφώνησαν τελικά μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις στο "Σύμφωνο προγραμματικών δηλώσεων", που είδαμε παραπάνου και υπέβαλαν πρόταση σχηματισμού κυβέρνησης στον Ιταλό πρόεδρα της Δημοκρατίας. 
Το αντίστοιχο δηλαδή του δικού μας Προκόπη Παυλόπουλου.
Ωστόσο, ο πρόεδρος της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλα υλοποίησε τελικά την “άνωθεν εντολή του 4ου Ράϊχ” για επιβολή γερμανικής χούντας στην Ιταλία. Αρνήθηκε πραξικοπηματικά τον διορισμό της νέας Ιταλικής κυβέρνησης του συνασπισμού της Λέγκας και Πέντε Αστέρων υπό τον τεχνοκράτη Τζιουζέπε Κόντε, με την ξεδιάντροπη αιτιολογία ότι δεν εγκρίνει τον ευρωσκεπτικιστή οικονομολόγο Πάολο Σαβόνα στη θέση του Υπουργού οικονομικών!
Ότι ακριβώς δηλαδη θα πράξει και ο δικός μας Πρόεδρας, αν και όταν κάποια πατριωτικά κόμματα πιυ θα έχουν κερδίσει την ψηφο του λαού, θα ζητήσουν να σχηματιστεί κυβέρνηση Ελλήνων Πατριωτών
Πραξικοπηματικά και με τη δύναμη των μπράβων της αριστεράς [ρουβίκωνες και δεν συμμαζεύεται] θα ακυρώσει και το συνταγμα και τη δημοκρατία, αρνούμενος το δικαίωμα των Ευρωπαϊκών λαών να αποφασίζουν για τις τυχες τους.
Διότι αυτό ακριβώς συνέβη εψές στην Ιταλία και το ίδιο θα συμβεί και στην Ελλάδα, όταν και εάν...
Αυτή είναι η “δημοκρατία” που επαγγελονται οι ευρωκράτες. 
Καθοδηγούμε με ψέματα και φοβίες την κοινή γνώμη μέσα από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ για να ψηφίζουν δικά μας κόμματα. Αν όμως κάτι πάει στραβά και το αποτέλεσμα των εκλογών δεν μας συμφέρει τότε επιβάλλουμε πραξικόπημα…..

Το σημερινό πραξικόπημα στην Ιταλία, σήμερα τον Μάιο του  2018, θυμίζει τα δικά μας Ιουλιανά, ότι δηλ. έγινε στην  Ελλάδα τον Ιούλιο του 1965, όταν ο τότε βασιλιάς Κωνσταντίνος με εντολές άνωθεν, οδήγησε σε παραίτηση την κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου που είχε εκλεγεί με ποσοστό 52% στις εκλογές του Φεβρουαρίου 1964.
Σαλβίνι : Για την Ιταλία αποφασίζουν οι Ιταλοί και όχι οι Γερμανοί
Αλλά η Ιταλία δεν είναι Ελλάδα και το 2018 δεν είναι 1964.Ο επικεφαλής της Λέγκα Ματτέο Σαλβίνι δήλωσε ότι, ««για την Ιταλία αποφασίζουν Ιταλοί, και όχι οι Γερμανοί, ή άλλες εθνικότητες….Όλα αυτά ισχύουν αν υπάρχει Δημοκρατία, αλλά αν έχουμε μια αλυσίδα που δεν μας επιτρέπει να επιλέξουμε έναν υπουργό που δεν αρέσει στο Βερολίνο και στις ισχυρές εξουσίες, σημαίνει ότι είναι ο σωστός υπουργός….Αν υπάρχουν απειλές της Ευρώπης, η κυβέρνηση δεν θα ξεκινήσει. Έχουμε συνοχή ελευθερία και θάρρος…Αν μπορούμε να δουλέψουμε ελεύθερα, αύριο εγώ θα αρχίσω να δουλεύω στο υπουργείο Εσωτερικών και θα αρχίσουν οι απελάσεις των λαθρομεταναστών. Διαφορετικά, θα πρέπει να ξαναδώσουμε, με εκλογές, τον λόγο στους Ιταλούς», ολοκλήρωσε ο ίδιος.
Από την πλευρά του ο επικεφαλής του Κινήματος των 5 Αστέρων Λουίτζι Ντι Μάιο δήλωσε ότι η απόρριψη του ευρωσκεπτικιστή καθηγητή Πάολο Σαβόνα για την θέση του υπουργού Οικονομικών είναι “απαράδεκτη…Πρόκειται για μία πρωτοφανή σύγκρουση θεσμών”… 
Ποιος ο λόγος να ψηφίζει κανείς, αν αποφασίζουν οι οίκοι αξιολόγησης;”.
Ωστόσο ο αντίστοιχος Ιταλός Παυλόπουλος, Ματαρέλα δήλωσε το απίστευτο: “Η συμμετοχή στην ευρωζώνη είναι θεμελιώδους σημασίας για την Ιταλία” ενώ προφανώς είναι ήσσονος σημασίας η βούληση του Ιταλικού λαού!
Ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματαρέλα λοιπόν, λειτουργώντας ως Γερμανός Γκαουλάϊτερ, συνέχισε το πραξικοπηματικό παραλήρημα του, λέγοντας ότι ο υποψήφιος υπουργός Οικονομικών Πάολο Σαβόλα έχει μιλήσει υπέρ της εξόδου της Ιταλίας από την ευρωζώνη και ότι η επιλογή του στέλνει ένα μήνυμα για την ίδια την κυβέρνηση. Διευκρίνισε δε ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει τον ρόλο του εγγυητή και για τον υπουργό Οικονομικών.
Ο επίσης Γερμανόπληκτος υπηρεσιακός πρωθυπουργός Πάολο Τζεντιλόνι. όπως ήταν αναμενόμενο, εξέφρασε την υποστήριξή του προς τον πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας Σέςρτζιο Ματαρέλα. “Τώρα πρέπει να σώσουμε την μεγάλη μας χώρα”, δήλωσε.
Προφανώς σκέφτεται ότι, τώρα πρέπει να σώσουμε τη γερμανική κατοχή και τη δική μας υπόσταση.
Το  Δημοκρατικό Κόμμα, του Ρέντζι που καταποντίστηκε στις εκλογές, όπως αναμενόταν, υπερασπίσθηκαν τις θέσεις και τους χειρισμούς του Ιταλού προέδρου Σέρτζιο Ματταρέλλα.

Ο Σερτζιο Ματαρελα ο προεδρος της Ιταλιας και [το ματαξαναλέω] 
το Ιταλικο αντιστοιχο του δικου μας Προκοπη Παυλοπουλου.
Όταν ήρθε η ώρα να κινδυνευσουν τα συμφεροντα των νεοταξιτων αφεντικων του,
ο Ματαρελα εκαμε οτι ειναι εντεταλμενος να καμει ο καθε παυλοπουλος...
Ακυρωσε πραξικοπηματικα την εκφρασμενη βουληση του Ιταλικου εθνους.
Μετά το πραξικόπημα του [επαναλαμβάνω] Ιταλού αντίστοιχου του κάθε Προκόπη Παυλόπουλου, ξέσπασε σαλος στην Ιταλία. 
Σε μια νεότερη καταλυτική του δήλωσή του ο επικεφαλής των Πέντε Αστέρων Λουίτζι Ντι Μάιο ανέφερε σε εκπομπή της Rai ότι θα ζητήσει να κινηθεί η διαδικασία για να κατηγορηθεί ο Ιταλός πρόεδρος για εσχάτη προδοσία.Ο Ντι Μάιο μίλησε για το άρθρο 90 του ιταλικού Συντάγματος, που αναφέρεται την εσχάτη προδοσία και την επίθεση κατά ίδιου του Συντάγματος.Την ίδια πρόθεση είχε ανακοινώσει, νωρίτερα, και η επικεφαλής του μικρού κόμματος "Αδέλφοί της Ιταλιάνοι", Τζόρτζια Μελόνι.
Σύμφωνα με το ιταλικό Σύνταγμα, για να κατηγορηθεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας για εσχάτη προδοσία χρειάζονται τα δυο τρίτα των ψήφων βουλευτών και γερουσιαστών. Αν αυτό δεν επιτευχθεί, τότε η Ιταλία οδεύει σε νέες εκλογές τον Οκτώβριο όπου η νίκη των ευρωσκεπτικιστικών κομμάτων αναμένεται να είναι συντριπτική.
Η μόνη λύση που μένει στους Γερμανούς και στη Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι να επιστρατεύσουν ερπυστριοφόρα και μια νέα καθαρή Ιταλική χούντα. Αλλιώς, καλό θα είναι να ετοιμάζονται για το ξήλωμα της γερμανικής ευρωκατοχής 
Οδός δραχμής

Το πιο δυναμικό λαϊκο, εθνικιστικό κίνημα στην Ιταλία.
Η περιφημη Casa Pound, το αναλογο της δικης μας Χρυσης Αυγης.
Δυστυχως οι λυσαλεες διωξεις του καθεστωτος, αντιστοιχες με τις διωξεις των χρυσαυγιτων
και ο πληρης αποκλεισμος απο τα ΜΜΕ, αφησαν την Casa Pound εκτος Ιταλικης Βουλης...
Όταν ο ιταλικός λαός προδοθεί και από αυτους που σημερα επελεξε, 
ισως επιτελους να αφυπνιστει και να καταλαβει που επρεπε να δωκει την ψηφο του...
Οι τελευταίες  εξελίξεις στην προσπάθεια  να αποτραπεί η έκρηξη του Νέου Βεζούβιου, που απειλεί την εφαρμογή των σχεδίων γενοκτονίας και αντικατάστασης των Ευρωπαϊκών λαών, είναι η χτεσινή [Δευτέρα 29 Μαϊου 2018] απόπειρα του Ιταλού αντίστοιχου του Προκόπη Παυλόπουλου [επιμένω...] να αναθέσει σχηματισμό κυβέρνησης σε έναν άθλιο νεοταξίτη, πρώην υπάλληλο του ΔΝΤ, ονόματι Κάρλο Κοταρέλι.  
Ξεπατικώνω εδώ από το CNN
"...Το πρωί της Δευτέρας, ο Ιταλός πρόεδρος κάλεσε στο προεδρικό μέγαρο τον Κοταρέλι -πρώην αξιωματούχο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου- και του έδωσε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.
Διεθνείς αναλυτές σημειώνουν ότι οι πολίτες της χώρας πιθανώς να δουν αυτή την προσφυγή στις κάλπες ως ένα άτυπο δημοψήφισμα, με ερώτημα την παραμονή της Ιταλίας στην ευρωζώνη.
Μέσω μια σύντομης δήλωσής του την Δευτέρα, ο Κοταρέλι επιχείρησε να ρίξει τους τόνους και να υποβαθμίσει τα όσα λέγοντα περί πολιτικής κρίσης στην Ιταλίας. Παρόλα αυτά, διεθνείς αναλυτές ισχυρίζονται ότι η κατάσταση που επικρατεί στο πολιτικό τοπίο της γειτονικής χώρας μπορεί να θεωρηθεί η σημαντικότερη κρίση στην Ιταλία από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
«Η ιταλική οικονομία αναπτύσσεται και τα δημόσιες δαπάνες είναι υπό έλεγχο» είπε ο Κοταρέλι, ένας άνθρωπος που είναι γνωστός με ως «Κύριος Ψαλίδι» (Mr. Scissors) λόγω των περικοπών που έχει επιβάλλει στη γειτονική χώρα.
«Ο διάλογος με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την υπεράσπιση των συμφερόντων μας είναι απαραίτητη και μπορούμε να την κάνουμε καλύτερα. Πρέπει, όμως, να είναι εποικοδομητική» συμπλήρωσε ο ίδιος.
Ο Ματαρέλα φαίνεται ότι θεώρησε ότι η τοποθέτηση του Σαβόνα στο υπουργείο Οικονομικών θα έστελνε λάθος μήνυμα στην Ευρώπη. Ο Ματέο Σαλβίνι, αρχηγός της Λέγκας, ωστόσο, είπε ότι δεν έγινε ποτέ λόγος για έξοδο από το ευρώ. Παρόλα αυτά, ο 81χρονος έχει εκφράσει πολλές φορές την άποψη ότι η Ιταλία πρέπει να εγκαταλείψει την ευρωζώνη.
Ο επικεφαλής των «Πεντάστερων», Λουίτζι Ντι Μάιο, δήλωσε ξεκάθαρα ότι θα ζητήσει να κινηθεί η διαδικασία για να κατηγορηθεί ο Ιταλός πρόεδρος για εσχάτη προδοσία.
Την ίδια πρόθεση είχε ανακοινώσει, νωρίτερα, και η επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος Αδέλφια της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, ενώ ο γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι δεν αναφέρθηκε στο κρίσιμο αυτό θέμα..."
CNNgreece 

Εδώ τελειώνει προς το παρόν το χρονικό της Ιταλικής προδοσίας, ώστε να αλλοιωθεί η εκφρασμένη βούληση του Ιταλικού λαού και η Ιταλία να παραμείνει αιχμάλωτη των ευρωσιωνιστικών κογκλάβιων, των πεμπτοφαλλαγιτών ιμάμηδων και των βαρβαρικών ορδών που καταφθάνουν  σωρηδόν στο έδαφος της.
Ο χρόνος θα δείξει αν το Ιταλικό έθνος, σε αντιθεση με το δικό μας, έχει ακόμα την αναγκαία elan vital, ώστε να αντισταθεί στην επιχείρηση εξαφάνισης του από τη Ιστορία, οπως και ολα τα αλλα ευρωπαϊκα εθνη.

Δεν θα εκπλαγώ διόλου αν τελικώς αποδειχθεί άνθρακες ο θησαυρός και οι Ιταλοί επιστρέψουν σε κάποιον Ιταλόφωνο τσίπρα [ή μητσοτάκη] να διαστρέψει τη βούληση τους και να τους ξεπουλήσει στους σκοτεινούς κουμανταδόρους της Υφηλίου, όπως συνέβη εδώ στην Ινδογρεκία.
Αλλιώς, οι ίδιοι οι Ιταλοί και οι πολιτικοί ηγέτες τους θα πρέπει να είναι αποφασισμένοι για μία σύγκρουση μέχρις εσχάτων, με τους Εβραίους, με τους δωσίλογους, με τους μπουταρηδες, με τους τσιπρουλινους, με τους αλαφουζους και με τα αφανη αφεντικα τους.  

Διότι, όπως δεν βάφονται αυγά με πορδές, έτσι και δεν ανακτούν την ελευθερία τους τα έθνη, χωρίς αίμα.  Και ο νοών, ας νοήσει.
Δυστυχώς η λάβα που χύνουν τα ανθρώπινα ηφαίστεια, δεν αποτελείται από ανόργανα υλικά αλλά από ζεστό, ανθρώπινο αίμα... 

Καλλλά ρε μαλλλάκα...
Ο κόσμος σε όλλλη την Ευρωπη ξυπναει και μεις καθομαστε εδω και την παιζουμε;
Χειροτεροι απο τον Μπουταρη καταντησαμε οι τριμαλλλακες, ρε μαλλλάκα...


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου