Προσφυγιά.. - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Προσφυγιά..

Λέμε πως τα τελευταία χρόνια 400 με 500 χιλιάδες νέοι, έλληνες βεβαίως, μετανάστευσαν μακριά απ' τον τόπο για να βρούνε  δουλειά κα...


Λέμε πως τα τελευταία χρόνια 400 με 500 χιλιάδες νέοι, έλληνες βεβαίως, μετανάστευσαν μακριά απ' τον τόπο για να βρούνε δουλειά και μέλλον.

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Οι επιπτώσεις είναι τεράστιες.

Όλα τα χρήματα, οι υποδομές, και οι κόποι της πολιτείας, της κοινωνίας, προκειμένου να ανδρώσει και να σπουδάσει όλους αυτούς τους νέους μένουν πιά χωρίς αντίκρυσμα.

Δεν πρόκειται να ανταποδώσουν στο κοινωνικό σύνολο της χώρας τίποτε από ό,τι θα μπορούσαν και θα έπρεπε.

Ακόμη σημαντική, σημαντικότατη είναι η πληθυσμιακή αλλαγή που συντελείται. Ξαφνικά και σε λίγα χρόνια μισό εκατομμύριο έλληνες εξαφανίστηκαν από την χώρα. Η αλλοίωση του πληθυσμού είναι καταφανής. Οι ισορροπίες αλλάζουν εναντίον των γηγενών.

Και όλα αυτά χωρίς σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς. Χωρίς αρρώστιες, πολέμους και επιδημίες,..καταστάσεις δηλαδή που θα έθιγαν και άλλες ομάδες πληθυσμών και όχι μόνον τους αυτόχθονες.

Για να δούμε όμως

Εξ ορισμού μετανάστης είναι εκείνος που με δική του πρωτοβουλία, κατόπιν δικής του απόφασης (σωστής ή λάθος άσχετο) εγκαταλείπει τον τόπο του και φεύγει μακριά προσπαθώντας και ελπίζοντας να βελτιώσει τις συνθήκες της ζωής του.

Από την άλλη μεριά πρόσφυγας είναι εκείνος που βίαια, λόγω συνθηκών (συνήθως πολέμου, ή πολιτικών ανωμαλιών, ή άλλων επίσης ανώμαλων καταστάσεων) ξεριζώνεται απ' την πατρίδα του..και φεύγει κυνηγημένος, φυγάς, εκών άκων, να γλυτώσει απ' αυτές τις συνθήκες.

Πόσοι απ' τους 400 με 500 χιλιάδες νέους φυγάδες των συνθηκών φτώχειας και καταστροφήςπου δημιούργησαν στην χώρα οι διεθνείς απατεώνες και τοκογλύφοι παρέα με τους εγχώριους μνημονιακούς προδότες και δωσίλογους..πόσοι απ' αυτούς θα έφευγαν απ΄την χώρα σε ομαλές συνθήκες; Λίγοι. Ελάχιστοι.

Πρόκειται λοιπόν για μετανάστες ή πρόσφυγες; Καθαρά πρόσφυγες.

Πεντακόσιες χιλιάδες. Μισό εκατομμύριο έλληνες στον δρόμο της νέας προσφυγιάς.

Το ειδεχθέστερο από όλα τα εγκλήματα που συντελέστηκαν από γεννήσεως (που να μην έσωνε) του νέου ελληνικού κράτους(;) Ενα κράτος που απ' την δολοφονία του Καποδίστρια μέχρι την σημερινή μνημονιακή κορύφωση του άγους που βιώνουμε τα τελευταία 30+ χρόνια..δεν εχει να επιδείξει παρά στιγμές ανάτασης εν μέσω δεκαετιών προδοσίας, ψευτιάς, ρεμούλας και πολιτικής κακουργίας.

Κι ας σκεφτεί κανείς πως μόνον αυτοί οι 500 χιλιάδες νέοι έλληνες πρόσφυγες ως ψηφοφόροι και μόνον, και συνυπολογιζόμενης της ηλίθιας αποχής..θα μπορούσαν να αποτελούν αυτόνομη δύναμη 8-10% μέσα στο κοινοβούλιο..και θα μπορούσαν να επηρρεάσουν σημαντικά τα πράγματα και τις εξελίξεις στον τόπο.

Η δημιουργία προσφύγων είναι ένα έγκλημα εναντίον των ανθρώπινων κοινωνιών, και άρα κατά της ανθρωπότητας ασυγχώρητο όσοι αιώνες κι αν περάσουν.
Η προσφυγιά είναι βίαιος ξεριζωμός.

Η προσφυγιά αφήνει κατάλοιπα. Αφήνει απογόνους μακριά απ΄την φυσική και πατρογονική τους εστία.

Η προσφυγιά αφήνει οικογενειακά και κοινωνικά κενά. Δημιουργεί χάσματα και ανισορροπίες.

Η προσφυγιά αφήνει πληγές ανεξίτηλες.

Η προσφυγιά είναι ανωμαλία και αλλοίωση της φυσικής ροής της κοινωνίας μιάς χώρας και της προσωπικότητας του ατόμου.

Η προσφυγιά είναι παράβαση της Ιστορίας.

Η προσφυγιά είναι διαστρέβλωση.

Αν και όποτε υπάρξει ξανά ελληνικό κράτος..θα πρέπει αυτό το μείζον έγκλημα να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Ειδικά δικαστήρια, λαϊκά δικαστήρια, κάθε είδος δικαστηρίων, διπλές και τριπλές κρεμάλες θα πρέπει να στηθούν για τους προδότες και τους δωσίλογους των μνημονίων, έστω και ερήμην, έστω κι αν έχουν στο μεταξύ πεθάνει..όπου ο καθένας θα πρέπει να πληρώσει προσωπικά κατά το μερίδιο της ευθύνης του στο έγκλημα..και όπου τα ονόματά τους θα παραδωθούν εκεί που ανήκουν:

Στα σκουπίδια της Ιστορίας,

..μαζί με τους πιό φρικαλέους όλων των εποχών!.. 


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου