Από τα Πρότυπα των Αθάνατων Ηρώων μας, στους Μπουτάρηδες… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Από τα Πρότυπα των Αθάνατων Ηρώων μας, στους Μπουτάρηδες…

Για ποια ακριβώς δημοκρατία μιλάτε; ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ Ως Έλληνες Πατριώτες, καταδικάζουμε απερίφραστα τις ανθελληνικές δη...


Για ποια ακριβώς δημοκρατία μιλάτε;

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ

Ως Έλληνες Πατριώτες, καταδικάζουμε απερίφραστα τις ανθελληνικές δηλώσεις του Δημάρχου Μπουτάρη, που προκάλεσαν το θυμικό όλων των Ελλήνων και ιδιαίτερα των Ποντίων. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό, μετά από έναν μακρύ κατάλογο ακραίων υβριστικών και αντεθνικών δηλώσεων, έφτασε στο έσχατο σημείο της ηθικής κατάπτωσης να «αφοδεύει» λεκτικά πάνω στην ιερή μνήμη και τους τάφους των προγόνων και αδελφών Ποντίων, των θυμάτων της Γενοκτονίας, που εξαπέλυσε εναντίον τους έναν αιώνα πριν, ο μέντορας του Αδόλφου Χίτλερ, η επονομαζόμενη μάστιγα της Ασίας κατά τον Τζώρτζ Χόρτον, ο Μουσταφά Κεμάλ πασάς. Θα έλεγε ποτέ το ίδιο για τους νεκρούς Εβραίους από τον Χίτλερ;;;…

Αυτές άλλωστε οι δηλώσεις κατέστησαν τον ανεκδιήγητο Δήμαρχο ως ηθικό αυτουργό των γεγονότων της δυναμικής αποπομπής του, αφού αγνοούσε επιδεικτικά τα συνεχή καλέσματα των παρευρισκομένων για να αποχωρήσει. Σύσσωμο το πλήθος των Ποντίων που βρίσκονταν στην εκδήλωση για να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα του ολοκαυτώματος, δικαιολογημένα αγανάκτησαν και εκδίωξαν κακήν κακώς τον ανεπιθύμητο υβριστή των πατέρων τους, διαχωρίζοντας τη θέση τους από αυτήν πολλών προέδρων Ποντιακών Συλλόγων, που εντελώς αδικαιολόγητα και αψυχολόγητα προσκάλεσαν τον εν λόγω θιασώτη του μακελάρη σφαγέα Κεμάλ να τους «τιμήσει» με την παρουσία του, προκαλώντας αλγεινή εντύπωση στο πανελλήνιο!

Η ανήθικη, υβριστική, ανιστόρητη, ρατσιστική και απαράδεκτη συμπεριφορά, που επανειλημμένως έχει προκαλέσει την αγανάκτηση και το εθνικό φιλότιμο του λαού μας, έγινε απόλυτα δεκτή από σχεδόν σύσσωμο τον «ελληνικό» πολιτικό κόσμο, τα κουρδιστά αυτά ανθρωπάκια, που εκτελώντας εντολές και οδηγίες ξένων και υπερεθνικών κέντρων εξουσίας, κωφεύουν εκκωφαντικά όταν προσβάλλεται η ιερή παρακαταθήκη και το αίμα των προγόνων μας, τα όσια και τα ιερά μας, η Ιστορία και οι αναμνήσεις μας! Έφτασαν στο σημείο να δηλώσουν όλοι «μπουτάρηδες», στηρίζοντας αμέσως το άγος αυτό της εθνικής ντροπής και  ξευτίλας, που καταδικάζει το κάθε τι Εθνικό και γίνεται υπέρμαχος στο κάθε τι ανήθικο, ανώμαλο και άρρωστο! Όταν ο Μπουτάρης καλούσε σε βία λέγοντας πως ο «Μητροπολίτης Σεραφείμ είναι για ξύλο», που ήταν όλοι αυτοί και η δημοκρατία τους, η δικαιοσύνη που ήταν;

Καταδικάζουν, λένε, οι υποκριτές πολιτικάντηδες, τη βία απ’ όπου κι αν αυτή προέρχεται και μιλάνε αποκλειστικά για τη βία που αγανακτισμένοι πολίτες ασκούν σε εκείνους ενστικτωδώς, με τη μορφή της δικαίας αντιμετώπισης των υπευθύνων για τα δεινά που βιώνουν καθημερινά οι ίδιοι, οι οικογένειες τους και το έθνος τους. Αλληθωρίζουν για τη βία που προέρχεται από τις πολιτικές τους ή από το παρακράτος που συντηρούν αλώβητο ή τις πολυφυλετικές προστατευόμενες, επιδοτούμενες εγκληματικές μαφίες ή τις  Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) που  στρέφονται ομοθυμαδόν μονίμως και εξακολουθητικά εις βάρος των πολύπαθων Ελλήνων, στηρίζοντας  τους δικούς τους «Ρουβίκωνες» και εφαρμόζοντας κατά το δοκούν τους λεγόμενους «αντιρατσιστικούς» νόμους τους.

Δεν έχουν το δικαίωμα να ομιλούν περί βίας αυτοί που εξαπέλυσαν εναντίον του καθημαγμένου λαού μας τον όλεθρο των Μνημονίων, τις χιλιάδες αυτοκτονίες, την μαζική πληθυσμιακή αντικατάσταση μας, την μαζική μετανάστευση των νέων μας, την υφαρπαγή της περιουσίας μας μέσω των πλειστηριασμών, την απεμπόληση κάθε έννοιας εθνικής υπερηφάνειας παριστάνοντας μεν τον νταή στο εσωτερικό, τη δε πειθήνια υποχωρητική παθητική και «ερμαφρόδιτη χανούμισσα» στο εξωτερικό της χώρας∙ αυτοί οι επικίνδυνοι, αντιεπιστημονικοί και ανιστόρητοι ολετήρες που δεν αναγνωρίζουν ούτε  Έθνος, ούτε Ιστορία, ούτε πίστη, ούτε σύνορα, ούτε διαφορές μεταξύ φύλων και φυλών!   

Εμείς, καταδικάζουμε την υποκρισία τους, ξεσκεπάζουμε τα αληθινά κίνητρά τους, που δεν είναι άλλα από την καταρράκωση κάθε ζωογόνου ικμάδας από το ολόδροσο δέντρο του Έθνους, το οποίο θα μπορούσε να καταλύσει τα εθνοκτόνα σχέδιά τους. Παραμένουμε προσηλωμένοι στα προτάγματα των Αθάνατων Ηρώων μας και όχι σε αυτά των νεοταξικών και διεθνιστικών αποβλήτων. Όπως του Γέρου του Μοριά, του Ρήγα Φεραίου και τόσων άλλων που αν δεν έδιναν το αίμα τους, δεν θυσιάζονταν για την Πατρίδα, σήμερα δεν θα υπήρχαν Έλληνες πολίτες, παρά «γιουσουφάκια»… «Λαός που ξεχνάει την ιστορία του είναι αναγκασμένος να την ξαναζήσει». Ο Ρήγας Φεραίος, ο Πρωτεργάτης, ο Κήρυκας και Πρωτομάρτυρας της Επαναστάσεως του 1821, στην Επαναστατική του Προκήρυξη για τα «Δίκαια του Ανθρώπου», στο Άρθρο 35 γράφει:

«Όταν η διοίκηση βιάζει, αθετεί, καταφρονεί τα δίκαια του λαού και δεν εισακούει τα παράπονα του, το να κάμει τότε ο λαός, ή κάθε μέρος του λαού, επανάσταση, ν’ αρπάξει τ’ άρματα και να τιμωρήσει τους τυράννους του, είναι πλέον ιερόν απ’ όλα τα δίκαια του και το πλέον απαραίτητο απ’ όλα τα χρέη του.».  

Καταδικάζουμε την απάνθρωπη αντεθνική και νεοταξική βία τους, τη βία κατά της νοημοσύνης μας, αλλά, και εις βάρος της βιολογικής μας υπάρξεως, που εφαρμόζεται κατ’ εξακολούθηση, εκ προμελέτης και εν ψυχρώ!

 Καλούμε σε αγώνα αντίστασης και απελευθέρωσης όλους τους Έλληνες Πατριώτες, τους θεματοφύλακες του Γένους μας, όπως ορίζει το Σύνταγμα, μέσο του άρθρου 120 §4 που ξεκάθαρα αναφέρει:

«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και  υποχρεούνται  να αντιστέκονται με ΚΑΘΕ  ΜΕΣΟΝ  εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία!»

Η αφοσίωση στην Πατρίδα και στην Δημοκρατία, αποτελεί τη θεμελιώδη υποχρέωση όλων μας και οφείλουμε να την αποδεικνύουμε με τις επιλογές και τα μέσα, που η Ιστορία μας επιβάλλει, στις διάφορες περιστάσεις κι όχι μόνον με «ροδοπέταλα» και ευχολόγια!

«Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών»

1 σχόλιο

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου