Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης τι γύρευε σε ένα θρησκευτικό-προξενικό δείπνο...; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης τι γύρευε σε ένα θρησκευτικό-προξενικό δείπνο...;

Ανάμεσα σε φανερούς υποστηρικτές του μεγαλύτερου εν ζωή δικτάτορα. Ανάμεσα σε αιρετούς που θεωρούν πως δικαίως ο Ερντογάν κρατάει τους ...


Ανάμεσα σε φανερούς υποστηρικτές του μεγαλύτερου εν ζωή δικτάτορα. Ανάμεσα σε αιρετούς που θεωρούν πως δικαίως ο Ερντογάν κρατάει τους αξιωματικούς μας.

 Κείμενο ειδικού συνεργάτη 

Αυτή σύντροφοι είναι η είδηση : Προχτές Κυριακή 3 Μαίου τελέστηκε Ιφτάρ για τρεις χιλιάδες άτομα στον Ίασμο. Βοήθησαν εθελοντικά περίπου 120 νέοι της περιοχής. Τον πρόξενο υποδέχτηκαν στην είσοδο του σταδίου με λουλούδια, κατόπιν η τελετή άρχισε με ανάγνωση κορανίου από έναν μαθητή.

Στο πρόγραμμα οι μαθητές των μαθημάτων κορανίου είπαν ύμνους και έπαιξαν σύντομο θεατρικό. Μετείχαν ο Προξενος Μουράτ Ομέρογλου, ο ψευδομουφτής Ιμπράημ Σερίφ, οι βουλευτές Μουσταφά Μουσταφά, Αϊχάν Καραγιουσούφ και Ιλχάν Αχμέτ, ο δήμαρχος Ισμέτ Καντί, ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο αντιπεριφερειάρχης Αχμέτ Ιμπράμ, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μουσταφά Κατραντζί και Ονέρ Μουμίν, ο πρώην δήμαρχος Σώστη Ερντογάν Σαίτ, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Σταμάτης Σακελίων, ο πρόεδρος της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Νετζάτ Αχμέτ, Ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης Ερτζάν Αχμέτ και ομογενείς από τα γύρω χωριά Μιλώντας εξ ονόματος της νεολαίας ο φοιτητής Ντογούς Σουκρού έχουν μεγάλα όνειρα και χρησιμοποίησε την φράση του Ερντογάν ¨Durmak yok yola devam.” , δηλαδή ¨Στάση δεν έχει, το ταξίδι συνεχίζεται¨ . Αργότερα μιλησε και ο καθηγητής πανεπιστημίου της Αδριανούπολης Αλή Χουσείνογλου.

Και η γνώμη μας: Στο δημοτικό γήπεδο του Ιάσμου παρατέθηκε ιφτάρ με έξοδα της Τουρκικής Δημοκρατίας, αυτής που κρατάει εντελώς τσαμπουκαλίδικα και προκλητικά τους δύο αξιωματικούς μας, αμφισβητεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο θέλει να πακετάρει τους οκτώ γκιουλενιστές ικέτες της Ελληνικής Δημοκρατίας και γενικά είναι ένας εχθρικός γείτονας. Οι καλεσμένοι απο την “ελληνική πλευρά” είναι, τρείς μειονοτικοί βουλευτές εκλεγμένοι με κόμματα του συνταγματικού τόξου.

Μερικοί πρώην και νύν μειονοτικοί δήμαρχοι της περιοχής συντεταγμένοι πλήρως με τις εθνικές διεκδικήσεις της Τουρκίας. Ο πρόεδρος του DEB, ο οποίος σε πλήρη ταύτιση με τον dictator Ερντογάν και τα σχέδιά του για την μεγάλη Τουρκία, αλωνίζει την Ευρώπη γι αυτόν τον σκοπό λέγοντας τα χειρότερα για την Ελλάδα. Δύο περιφερειακοί σύμβουλοι που σε μιά απ τις τελευταίες συνεδριάσεις του περιφερειακού μας συμβουλίου απείχαν προκλητικά απο το ψήφισμα για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών, λογικά συμφωνώντας με την φυλάκισή τους. Ο Ερτζάν Αχμέτ πρόεδρος του συλλογου επιστημόνων της μειονότητας και δημοτικός σύμβουλος, απο αυτούς που μάλλον συμφωνούν με την κράτηση των αξιωματικών μας στην Αδριανούπολη, καθώς δεν συμμετείχε στο αντίστοιχο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής. Ο ψευτομουφτής Σερήφ, συναγωνιστής του έτερου ψευτομουφτή Αχμέτ Μέτε που αναπολεί τους Χιτλερικούς ¨άθλους¨ σαπωνοποίησης των Εβραίων, φράση για την οποία καταδικάστηκε αλλά μάλλον επιμένει να επαναλαμβάνει. Να σημειώσουμε πως ο Σερήφ ουδέποτε καταδίκασε την φρασεολογία Μέτε εναντίων των Εβραίων όπως και ελάχιστοι βέβαια απ τους παραπάνω τουρκόψυχους.

Και τέλος ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης. Ο Σταμάτης Σακελίων, που εκπροσώπησε ton ΣΥΡΙΖΑ σε ένα θρησκευτικό-προξενικό δείπνο, ανάμεσα σε φανερούς υποστηρικτές του μεγαλύτερου εν ζωή δικτάτορα. Ανάμεσα σε αιρετούς που θεωρούν πως δικαίως ο Ερντογάν κρατάει τους αξιωματικούς μας και θέλει να τους ανταλλάξει με τους οκτώ γκιουλενιστές. Ανάμεσα σε κρυφονοσταλγούς των ολοκαυτωμάτων του Χίτλερ. Ανάμεσα σε τύπους που παριστάνουν τους μουφτήδες χωρίς αναγνώριση απο το Ελληνικό κράτος. Ανάμεσα σε ανθρώπους που οραματίζονται την μεγάλη Tουρκία και επιχαίρουν για τις νίκες στο Αφρίν και στο Κουρδιστάν. Αλήθεια ποιόν ακριβώς εκπροσώπησε εκεί στον Ίασμο ο Σταμάτης Σακελίων? Σκεφτείτε την ερώτηση έχοντας στο μυαλό σας τον στίχο που διάβασε ο φοιτητής Ντογούς Σουκρού ” Στάση δεν έχει, το ταξίδι συνεχίζεται” με ταξιδιώτη τον Ερντογάν και όλους αυτούς στον Ίασμο να του ανοίγουνε τον δρόμο…


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου