Εθνική Πνευματική Ραθυμία - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Εθνική Πνευματική Ραθυμία

Καιρός δεν είναι όλη αυτή την αλητεία να την ξεφορτωθούμε; Γράφει ο Σπύρος Στάλιας Δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους Φασιστικό Κόμμ...


Καιρός δεν είναι όλη αυτή την αλητεία να την ξεφορτωθούμε;

Γράφει ο Σπύρος Στάλιας

Δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους Φασιστικό Κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή. Όλα τα κόμματα που είναι στη Βουλή, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΚΚΕ, ΚΕΝΤΡΩΟΙ και ΑΝΕΛ, έχουν συμφωνήσει ότι είναι καλό για το Έθνος μας η παραμονή στο Ευρώ.

Κατά συνέπεια έχουν αποδεχτεί ότι Βρυξέλλες και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να ασκούν για λογαριασμό μας την Νομισματική Πολιτική και την Δημοσιονομική Πολιτική, πολιτικές που η άσκηση τους συνιστά τον θεμέλιο λίθο της Ανεξαρτησίας μιας Χώρας και που η ΜΗ άσκηση τους συνιστά υποδούλωση της Χώρας και του Λαού της.

Δεδομένων αυτών, κατ ανάγκη έχουν συμφωνήσει, δεν γίνεται αλλιώς, ότι η εφαρμογή των Μνημονίων και της Λιτότητας αποτελεί την μόνη διέξοδο της Πατρίδας μας από ην κρίση, ασχέτως του τι μικροπολιτικά ισχυρίζονται.

Μέσα στην Ευρωζώνη η πολιτική καθορίζεται από το Ευρώ και είναι μια, ποτέ δυο ή τρεις. Αν υπάρχει κάποια άλλη ας μας την πει κάποιο κόμμα.

Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι η παράδοση της Χώρας έχει συντελεστεί. Έχουμε αποδεχτεί μια γραφειοκρατία να μας Κυβερνά, Βρυξέλλες και ΕΚΤ. Αυτή η γραφειοκρατία δεν απολογείται πουθενά, και μέσω των φερέφωνων πολιτικών τους, ασχέτως κομματικής ταμπέλας, τους εκλέγουμε για να εφαρμόζουν την πολιτική που αυτοί διατάσουν.

Έτσι έχουμε Δημοκρατία της μιας άποψης ή αλλιώς Δημοκρατία Προστασίας της Αξίας του Ευρώ ή τέλος πάντων Τραπεζική Δημοκρατία που είναι μοναδική, σωστή, η Πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Επιτρέπει πανηγύρια μέσα στη Βουλή!

Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό, αν τέλος πάντων τα παραπάνω μας οδηγούσαν σε περισσότερη Δημοκρατία και Ανάπτυξη. Όλα όσα εφαρμόζονται στη Χώρα μας, έχουν αποδεδειχθεί, Ιστορικά και Επιστημονικά, ότι μας οδηγούν στην καταστροφή και στην υποδούλωση. Άλλωστε το ζούμε δέκα χρόνια τώρα και αν δεν μας ξεπατώσουν θα το ζούμε τα επόμενα 40 χρόνια.

Οι κοτζαμπάσηδες (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΚΚΕ, ΚΕΝΤΡΩΟΙ και ΑΝΕΛ) βέβαια θα επιβιώσουν με όπλο τους στα δύσκολα ότι αν όλα τα παραπάνω τα αποτινάξουμε θα έρθει ο φασισμός της Χρυσής Αυγής.

Αλλά όλοι ξέρουμε ότι η Χρυσή Αυγή έχει συμφωνήσει με όλα τα παραπάνω! Πουθενά δεν διαφωνεί με την κρατούσα μοναδική πολιτική της δουλείας αλλά αντίθετα εξυπηρετεί! Άξιος ο μισθός της!

Καιρός δεν είναι όλη αυτή την αλητεία να την ξεφορτωθούμε;

Ο Σπύρος Στάλιας, είναι οικονομολόγος Ph.D. και επικεφαλής του Τομέα Οικονομίας του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου