Στη διάλυση των Σκοπίων μερίδιο έχει και η Ελλάς - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Στη διάλυση των Σκοπίων μερίδιο έχει και η Ελλάς

Μήπως έφτασε η ώρα να πράξουμε ότι και η νέα κυβέρνηση της Ιταλίας; Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου Με τη μέθοδο εφαρμογής του δό...


Μήπως έφτασε η ώρα να πράξουμε ότι και η νέα κυβέρνηση της Ιταλίας;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Με τη μέθοδο εφαρμογής του δόγματος του ΣΟΚ κατά την εποχή των Μνημονίων, ο ελληνικός λαός απώλεσε σημαντικά ποσά συντάξεων, μισθών, εργασιακών και δημοκρατικών δικαιωμάτων. Αυτήν την ίδια ώρα, ο ίδιος λαός, ευαισθητοποιήθηκε ιδιαίτερα στο ζήτημα της αρπαγής του ονόματος της Μακεδονίας μας από τους φίλους των Σκοπιανών γειτόνων μας, τους Γερμανούς Νεοναζί και τους Αμερικανούς Νεοταξίτες και με δυο απίστευτης πυκνότητας συλλαλητήρια στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, έστειλε μήνυμα αντίστασης στο ξεπούλημα του ιστορικού ονόματος της Μακεδονίας!

Η μη παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση του ελληνισμού. Η διατήρηση κατ΄ αποκλειστικότητα της ελληνικότητας του ονόματος της Μακεδονίας, είναι απαραίτητο συστατικό της συνοχής του Έθνους, από τη στιγμή που σχεδιάζεται η στρατηγική περικύκλωση της Ελλάδος στα βόρεια σύνορά της! Στην οποία, κομβικό – κεντρικό ρόλο παίζουν οι μισέλληνες Αλβανοί, μαζί με ανανήψαντες Κομιτατζήδες της Βουλγαρίας! Στο παιχνίδι αυτό συμπράττουν η Ιταλία, το Βατικανό και βεβαίως η Τουρκία!

Σχετική, άλλωστε, εξέλιξη με τα γραφόμενά μου, είναι η προσπάθεια παρακάμψεως της Ελλάδος για την τροφοδοσία με φυσικό αέριο της Ευρώπης, μέσω αγωγού που θα περνάει από Βουλγαρία, Σκόπια, Αλβανία, Ιταλία.

Πού βρίσκονται οι επικεφαλείς του στρατεύματος;

Στο άρθρο μου της Δευτέρας 4 Ιουνίου 2018 στην Ελεύθερη Ώρα με τίτλο: «Κι όμως η Μακεδονία μας θα γίνει ο “τάφος” τους», αναρωτιόμουν, πού ακριβώς βρίσκονται οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος μας και ποιες ακριβώς είναι οι παρεμβάσεις τους στο ξεπούλημα της εδαφικής κυριαρχίας της Ελλάδος, όταν “επαναστατεί” σύσσωμος ο ελληνικός λαός;

Αυτοί δεν αποτελούν μέρος αυτού του λαού; Δεν έχουν τις ίδιες ευαισθησίες για τα εθνικά μας θέματα;

Στο ίδιο σημείο του άρθρου μου διερωτήθηκα, πώς συμβαίνει κι όταν αποστρατεύονται οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος μας, να ιδρύουν ή να συμμετέχουν σε κόμματα που αυτοπροσδιορίζονται ως πατριωτικά; Ο πατριωτισμός τους φουντώνει μετά την αποστρατεία τους και εάν βεβαίως το πολιτικό Σύστημα δεν τους “εμπιστευτεί” οργανική έμμισθη θέση;

Όπως αυτή, ας πούμε του ευρωβουλευτή; Όπου πέραν του μισθού, τα διάφορα άλλα “ωφελήματα” είναι πλουσιοπάροχα; 

Στην ίδια “λογική” Φραγκούλης – Γεωργιάδης…  

Στο ίδιο άρθρο έκανα αναφορά στον επίτιμο αρχηγό ΓΕΣ στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη. Ο οποίος διατέλεσε υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση Παναγιώτη Πικραμένου.  

Ο οποίος όταν του δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, επέδειξε “παράξενη” συμπεριφορά, με την φρασεολογία του κατά του Αθηνο-κεντρικού κατεστημένου. Βέβαια η συγκέντρωση όλων των Εξουσιών στην Αθήνα, ενοχλεί όλους μας, αλλά αυτή η αναφορά έπρεπε να γίνει στη λαοσύναξη της Θεσσαλονίκης για το Σκοπιανό στις 21 Ιανουαρίου 2018;     

Αυτή η τοποθέτησή του, έγινε σε χρόνο που το Έθνος χρειάζεται σύμπνοια, συνοχή και ομόνοια! Δεν χρειάζεται καμιά διατάραξη της ενότητας και της συνοχής της χώρας!

Και ανησυχούμε ιδιαίτερα, όταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης κινείται στην ίδια σφαίρα λογικής. Μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του, περί του πραγματικού πρωταθλητή Ελλάδος στο ποδόσφαιρο. Δυναμιτίζοντας έτσι, το ήδη τεταμένο κλίμα μεταξύ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης!

Τα σχέδια των ΗΠΑ και της Γερμανίας…  

Έγραφα στο ίδιο άρθρο:

“Από άριστη και καλώς πληροφορημένη πηγή μας, ενημερωθήκαμε για τα εκβιαστικά διλλήματα των οποίων γίνεται αποδέκτης η ελληνική κυβέρνηση!  

Ή θα δεχτείτε οριστικά το όνομα Gorna Makedonija” ή διαφορετικά θα γίνει ένα από τα δυο παρακάτω:

Ή θα προχωρήσει ο διεθνής παράγοντας σε μονομερή de jure διεθνή αναγνώριση, ή αν δεν γίνει το παραπάνω, τότε θα διαλυθούν τα Σκόπια, παίρνοντας ένα κομμάτι η Αλβανία κι ένα άλλο η Βουλγαρία! Εξέλιξη, που κατά τους “συμμάχους” μας δεν θα ευνοούσε την Ελλάδα”!
Όμως, ως προς το πρώτο σκέλος! Εάν έχει κατά νου ο διεθνής παράγοντας να αναγνωρίσει τα Σκόπια με το όνομα “Μακεδονία”, γιατί κόπτεται για τη δική μας υπογραφή;

Αλλά γνωρίζουν ότι, όποια διεθνή αναγνώριση και να κάνουν, θα είναι έωλη και δεν θα έχει την παραμικρή ισχύ, όπως εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουν ισχύ οι μεμονωμένες αναγνωρίσεις κρατών, του κρατιδίου των Σκοπίων με το όνομα “Μακεδονία”!

Αλλά επίσης ξενίζει αυτή η επιμονή, δηλαδή να ονομαστούν τα Σκόπια “Μακεδονία”, από τις ΗΠΑ και τη Γερμανία! Με άλλο όνομα, πλην της “Μακεδονίας” δεν μπορούν να μπουν στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.; Εκεί ακριβώς βρίσκεται το ύποπτο και ύπουλο “συμμαχικό” παιχνίδι κατά της Ελλάδος!    

Ως προς το δεύτερο σκέλος! Μας απειλούν οι ΗΠΑ και η Γερμανία, πως εάν δεν αποδεχτούμε τον όρο “Μακεδονία”, θα διαλύσουν τα Σκόπια, παίρνοντας ένα κομμάτι η Αλβανία κι ένα η Βουλγαρία;

Άρα, εν τη πράξη αποδέχονται οι ΗΠΑ και η Γερμανία, πως δεν υπάρχουν στα Σκόπια Μακεδόνες, ομιλούντες τη Μακεδονική γλώσσα και τα άλλα κουραφέξαλα που μας τσαμπουνάνε! Θα αποδείξουν, ότι τόσα χρόνια στήριζαν μια υποτιθέμενη εθνότητα, μαϊμού! Ένα κράτος προκάτ! Και τώρα επειδή δεν τους βγαίνει το παιχνίδι, λόγω της αντίδρασης του ελληνικού λαού, άρχισαν χοντρούς εκβιασμούς!

Αλλά, θα πρέπει να ξέρουν οι “σύμμαχοί” μας, ότι σε αυτήν την περίπτωση έχει δικαίωμα και η Ελλάς! Με τους χιλιάδες Έλληνες που κατοικούν στα Σκόπια!

Και πρέπει να θυμούνται οι “σύμμαχοί” μας, πως ο ελληνικός λαός είναι κουζουλός! Το έδειξε στους Βαλκανικούς Πολέμους, το έδειξε στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, από όπου εξήλθε νικητής!   

Μεταφέρουν στρατό στα Σκόπια οι ΗΠΑ;  

Μας προκαλεί όμως περίσσια εντύπωση, ότι στην ίδια χρονική στιγμή που οι ΗΠΑ πιέζουν και εκβιάζουν την ελληνική κυβέρνηση να αποδεχτεί το “Μακεδονία” στο οριστικό όνομα των γειτόνων, έχουν αυξήσει σε υπερθετικό βαθμό και αριθμό την στρατιωτική τους παρουσία στα Σκόπια, σε προσωπικό και πολεμικά μέσα, δίχως να γνωρίζουμε τον λόγο αυτής της “ανησυχίας” τους. Αφού, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάποια ένοπλη σύρραξη ή πολεμική ανάφλεξη στα Βαλκάνια!

Ή μήπως υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι το επόμενο χρονικό διάστημα και δεν το γνωρίζουμε;    

Γνωρίζει η ελληνική κυβέρνηση τα αποτελέσματα ερευνών στην περιοχή του Κιλκίς, στο Βασιλικό Θεσσαλονίκης και στην ανατολική Χαλκιδική, όπου υπάρχουν ενδείξεις σημαντικών ποσοτήτων ουρανίου, χρυσού, διαμαντιών και ρουμπινιών;

Μήπως οι Αμερικάνοι γνωρίζουν πριν από εμάς, γι΄ αυτούς;

Να αλλάξει η πολιτική των παράνομων μεταναστών…

Ωστόσο, αιχμή του δόρατος στον επιθετικό και προκλητικό αυτόν σχεδιασμό εις βάρος της Ελλάδος από τις ΗΠΑ, είναι οι Αλβανοκοσοβάροι και οι Τουρκογεωργιανοί που ζουν στο Νομό Θεσσαλονίκης, αλλά και στους όμορους Δήμους! Οι οποίοι αριθμούν αρκετές χιλιάδες!
Μήπως σε αυτόν τον σχεδιασμό εντάσσονται και οι πρόσφατες δηλώσεις του Τούρκου Πρόξενου της Θεσσαλονίκης;

Όπου εξέφρασε παράπονο για την έλλειψη ισλαμικού τεμένους προς εξυπηρέτηση των θρησκευτικών αναγκών, της κατά δήλωσή του “τουρκικής μειονότητας” της Θεσσαλονίκης;
Μήπως έφτασε η ώρα να πράξουμε ότι και η νέα κυβέρνηση της Ιταλίας;        

Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής
της “Ελλήνων Πολιτείας”

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου