Οι πατριδοκάπηλοι κατά τον Τσίπρα και η αντικειμενικότητα της ΕΡΤ - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι πατριδοκάπηλοι κατά τον Τσίπρα και η αντικειμενικότητα της ΕΡΤ

Σωστά είπε ο πρωθυπουργός ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να ταπεινώσει τους γείτονες. Αλλά, δεν τον ενοχλεί που με τη συμφωνία ταπεινώνονται ο...


Σωστά είπε ο πρωθυπουργός ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να ταπεινώσει τους γείτονες. Αλλά, δεν τον ενοχλεί που με τη συμφωνία ταπεινώνονται οι Έλληνες.

Γράφει ο Καλλισθένης εν δήμω

Μια κυβέρνηση με ελάχιστες -έως καθόλου- δημοκρατικές ευαισθησίες, και με μέλη που η ιδεολογία τους τούς επιβάλλει την κατάργηση του ισχύοντος πολιτεύματος, έγραψε την απόφαση του Αρείου Πάγου στα παλαιά υποδήματα.

Η εν λόγω απόφαση του Α.Π. αναφέρει πως: «… Δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος και, κατά συνέπεια, μακεδονικός πολιτισμός και μακεδονική γλώσσα "Makedoncki". Ούτε φυσικά υφίσταται στην Ελλάδα "μακεδονική μειονότητα". Είναι αυτονόητο ότι ένα μωσαϊκό εθνοτήτων δεν μπορεί, σε εξήντα χρόνια, να αποκτήσει εθνολογική οντότητα, στηριζόμενο σε χαλκευμένα ιστορικά στοιχεία».

Τι σημασία έχει η αντίδραση του λαού; Ο λαός μήπως ανεβάζει τις κυβερνήσεις; Αφού είναι ευχαριστημένη η φράου Μέρκελ, άσ’ τον λαό να χτυπιέται. Θα φροντίσει η Μέρκελ, όπως φρόντισε και τον Ιανουάριο του 2015. Όταν ο πολιτικός δεν δίνει πεντάρα για τη γνώμη του λαού, σημαίνει ότι οι δεσμεύσεις του είναι πολύ ισχυρές. Κάποιοι κάνουν λόγο και για εξαρτήσεις.

Πατριδοκάπηλους αποκάλεσε ο Τσίπρας, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Οδυσσέα Ελύτη, τον Μανώλη Ανδρόνικο, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Ανδρέα Παπανδρέου, την Μελίνα Μερκούρη και πολλές άλλες προσωπικότητες, τις οποίες δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια, επειδή αντιστάθηκαν στο ξεπούλημα της Μακεδονίας. Ψήλωσε απότομα ο Α. Τσίπρας.

Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ όλοι οι σοβαροί αναλυτές έγραψαν πως το παγκόσμιο σύστημα αναθέτει σ’ όλα τα κράτη, στην Αριστερά τους βρόμικους ρόλους. Όσοι το αμφισβητούσαν, πείσθηκαν τώρα; Ή περιμένουν και την συμφωνία με την Αλβανία, που θα είναι παρόμοια με τη χθεσινή;

Στην αντικειμενική ΕΡΤ γινόταν λόγος μετ’ ικανοποιήσεως για τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων στην τελετή παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας στα Σκόπια. Οι παρευρισκόμενοι ήσαν φυσικά όλοι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, των άλλων αποκλειομένων στα 30 χλμ. μακριά. Ο παρουσιαστής είπε περιχαρής, ότι πρώτη φορά είδε να χειροκροτούν σε υπογραφή συμφωνιών.

Αυτή η αντικειμενικότητα μου θύμισε ένα κείμενο του Ροΐδη που ταιριάζει στην περίπτωση. Σχολίασε τα συγχαρητήρια τηλεγραφήματα νομαρχών προς τον πρωθυπουργό, τους οποίους είχε διορίσει ο ίδιος. Και έγραψε: «Μου θυμίζουν κόλακας συγχαρέντας ευνούχον επί τη αποκτήσει γνησίου τέκνου».

ΣΥΡΙΖΟφέρνει και ο Καμμένος. Δήλωσε το απίστευτο: «Δεν θα κυρωθεί από τους ΑΝΕΛ η συμφωνία για το Σκοπιανό». Η κύρωση από τη Βουλή, μπορεί να γίνει και σε πέντε χρόνια, όταν ο Πάνος θα ασχολείται με το ψάρεμα. Εκ του ασφαλούς επομένως, παλαιοκομματίζει, μιμούμενος τον εταίρο του.

«Αισθάνομαι σαν ένας σκακιστής που παίζει ταυτόχρονα σε δύο σκακιέρες, γιατί έχουμε ταυτόχρονα τις διαπραγματεύσεις για το θέμα του ονόματος και τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις για το θέμα του χρέους» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ.

Η απάντηση ήρθε από το Πρώτο Θέμα: «Τόσο πολύ έχει αγαπήσει το είδωλό του που δεν αντιλαμβάνεται ότι τον χρησιμοποιούν οι ξένοι σαν… πιόνι στη δική τους παρτίδα και θεωρεί ότι έχει γίνει ο ίδιος σκακιστής»!

Σωστά είπε ο πρωθυπουργός ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να ταπεινώσει τους γείτονες. Αλλά, δεν τον ενοχλεί που με τη συμφωνία ταπεινώνονται οι Έλληνες.

Εκπληκτικό το χάρισμα της Μέρκελ να ανακαλύπτει ταλέντα. Πέτυχε τους κατάλληλους και στην Ελλάδα και στα Σκόπια. [Ξέρει άραγε από ποδόσφαιρο να μας βρει ένα καλό δεκάρι στον ΠΑΟΚ;]


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου