Κουτσούμπας για Σκοπιανό: «Πράσινο φως» στην αποσταθεροποίηση της περιοχής - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κουτσούμπας για Σκοπιανό: «Πράσινο φως» στην αποσταθεροποίηση της περιοχής

Παραμένει το «σπέρμα» του αλυτρωτισμού, που έγκειται στην αποδοχή από την ελληνική κυβέρνηση των θέσεων της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ περί «Μ...


Παραμένει το «σπέρμα» του αλυτρωτισμού, που έγκειται στην αποδοχή από την ελληνική κυβέρνηση των θέσεων της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ περί «Μακεδόνα πολίτη» και «Μακεδονικής γλώσσας».

Τηλεφωνική επικοινωνία για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ είχαν σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, ο κ. Κουτσούμπας τόνισε στον πρωθυπουργό ότι, με τη συγκεκριμένη συμφωνία, ο ίδιος και η κυβέρνησή του δίνουν συστατική επιστολή στη γειτονική χώρα για την ένταξη της στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. και από αυτήν την άποψη, δίνει «πράσινο φως» στην ανασφάλεια και την αποσταθεροποίηση στην περιοχή.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι όλοι οι όροι της συμφωνίας είναι στον αέρα, μέχρι να ολοκληρωθεί το χρονοδιάγραμμα και η διαδικασία που προβλέπει η συμφωνία.

Τέλος, ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε ότι με αυτή τη συμφωνία παραμένει το «σπέρμα» του αλυτρωτισμού, που έγκειται στην αποδοχή από την ελληνική κυβέρνηση των θέσεων της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ περί «Μακεδόνα πολίτη» και «Μακεδονικής γλώσσας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου