Δωσίλογοι και «μπολσεβίκοι»; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δωσίλογοι και «μπολσεβίκοι»;

Ο Τσολάκογλου μπροστά τους ήταν αγνός πατριώτης Γράφει ο Νίκος Καραβαζάκης Δωσίλογοι ονομάστηκαν όσοι συνεργάστηκαν με τις γερμ...


Ο Τσολάκογλου μπροστά τους ήταν αγνός πατριώτης

Γράφει ο Νίκος Καραβαζάκης

Δωσίλογοι ονομάστηκαν όσοι συνεργάστηκαν με τις γερμανικές δυνάμεις Κατοχής στην Ελλάδα. Αυτοί απετέλεσαν και τον κορμό των λεγόμενων εθνικοφρόνων δυνάμεων, ενδυόμενοι τον μανδύα του υπερπατριώτη ή εθνικιστή και τελικά του αντικομμουνιστή, ώστε να συγκαλύψουν την προδοτική συνεργασία τους με τους Γερμανούς κατακτητές. Αυτούς προσέλαβαν οι Άγγλοι στις γραμμές τους όταν-κατ’ εφαρμογή των συμφωνιών διαμοιρασμού σφαιρών επιρροής με τον Στάλιν- εξαπέλυσαν πόλεμο κατά του ΕΑΜ για να υποτάξουν στην δική τους επιρροή την Ελλάδα, με επακόλουθο τον Εμφύλιο πόλεμο (1946-1949).

Οι δωσίλογοι υπήρξαν λοιπόν οι προδότες συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών. Και των Άγγλων.

Σήμερα επανεμφανίστηκαν, πάλι προδοτικά συνεργαζόμενοι με τους Γερμανούς κατακτητές, που με τα μνημόνια έχουν αλυσοδέσει την εθνική οικονομία μας, ολόκληρη την πατρίδα μας. Οι σημερινοί δωσίλογοι ξεπέρασαν τους προηγούμενους, καθώς εκχωρούν την εθνική ταυτότητα της Μακεδονίας, στο προτεκτοράτο των Σκοπίων, ικανοποιώντας τους Γερμανούς και το ΝΑΤΟ.

Ταυτόχρονα, επιτυγχάνουν τον ενταφιασμό της ελληνικής Αριστεράς, καθώς αυτή την εθνική προδοσία την πραγματοποιούν επ’ ονόματι του «δικαιώματος των εθνών στην αυτοδιάθεσή τους» όπως είχε διακηρύξει ο Λένιν και για την «αυτοδιάθεση της Μακεδονίας» όπως διεκήρυσσε η Τρίτη Κομμουνιστική Διεθνής και το ελληνικό παράρτημά της, το ΚΚΕ.

Αλλά σήμερα, οι υπογραφές Κοτζιά και Τσίπρα, υπάγουν τα Σκόπια στην γερμανική Ευρωπαϊκή Ένωση και στο αμερικανικό ΝΑΤΟ.

Γίνεται λοιπόν να είναι μπολσεβίκοι, χωρίς να υπάρχει καν η ΕΣΣΔ, τα δουλικά της Μέρκελ και του ΝΑΤΟ; Αντίθετα, είναι οι ιστορικά και παγκοσμίως πρωτότυποι λακέδες τους που εκποιούν μια χώρα-την Ελλάδα, οικονομικά-πολιτισμικά-γεωγραφικά και, διαλύουν κάθε ιστορικό απόθεμα πολιτικής χειραφέτησης ενός λαού-των Ελλήνων. Πρόδωσαν το δημοψήφισμα της 5/7/2015 προδίδουν και την Μακεδονία. Ο Τσολάκογλου μπροστά τους ήταν αγνός πατριώτης.

Αν υπήρχε η Ο.Π.Λ.Α. τους είχε ήδη ξεγράψει.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου