Έλληνες εσμέν και εμμένομε - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Έλληνες εσμέν και εμμένομε

Κυρίαρχοι Έλληνες εσμέν και εμμένομε εις μίαν Ελλάδα Μεγάλη και Φωτοδότρια. Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Οι Έλληνες κράτος ελληνι...


Κυρίαρχοι Έλληνες εσμέν και εμμένομε εις μίαν Ελλάδα Μεγάλη και Φωτοδότρια.


Οι Έλληνες κράτος ελληνικό ουδέποτε είχαμε στους καιρούς τής πολιτικής ορθότητας και τής ξένης κηδεμονίας. Τούς κηδεμόνες μας τούς είπανε συμμάχους και τούς δώσανε τα κλειδιά τού κράτους. Εμείς οι Έλληνες στην Πίστη και το Αίμα έχουμε μονάχα ένα χρέος, να βαστήξουμε την εθνική και θρησκευτική μας ταυτότητα ανόθευτη και τον προσανατολισμό σταθερό. Έλληνες εσμέν και εμμένομε, για να φτιάξουμε κράτος ελληνικό πάνω στις στάχτες τού ψευτορωμέϊκου.

Το κράτος με τούς νόμους μιας εγκληματικής συμμορίας με νεοταξικό κεφάλι δεν με ενδιαφέρει και δεν το σέβομαι καν. Την δική μου την πολιτεία δεν την κουμαντάρω με αντιπροσώπους. Την χτίζω εγώ ο ίδιος ο Έλλην άμεσα, με τις αποφάσεις στα χέρια μου, στα χέρια τής Φυλής τής Ελληνικής. Και κηδεμόνες δεν έχω. Συμμάχους κάνω με το βλέμμα ίσα στα μάτια κι όχι στα κορδόνια. Εργάζομαι και πολεμώ και γεννοβολώ Ελληνισμό με τις εστίες και τα εδάφη που μού έδωσε ο Θεός εξ αρχής υπό ελληνικά λάβαρα.

Ο Έλλην έχει τον σταυρό και το ξίφος ως κειμήλια ιερά και απαραβίαστα. Την γλώσσα μου, την ιστορία μου, το ευαγγέλιο, μού τα έδωσαν ελληνικά οι προπάτορες μου με εντολή να τα κάμω πυξίδα αλήθειας και ισχύος ελληνικής. Την εθνική μου πυξίδα ανέλαβα για να κάνω την αποστολή μου και για να την δώσω ακέραιη σκυτάλη στα παιδιά τού Γένους, στα παιδιά μας. Άρχοντας Μεγάλης Ελλάδος υπήρξα και έτσι πρέπει να γενώ ισόβια.

Ο Έλλην δεν κουβεντιάζει με όρους υλιστικούς, δεν αμβλύνει τα ήθη του και δεν εντάσσεται σε σχεδιασμούς μη ελληνικούς. Δεν φοβάται. Το Δίκαιο των Ελλήνων επιβάλλεται μηδέποτε υποκείμενο σε παζάρια. Η Δικαιοσύνη τού Ελληνισμού συνεπάγεται την απόλυτη ταύτιση Ελληνικής Πολιτείας και Ελλήνων Πολιτών. Και Έλλην Πολίτης είναι το γέννημα τής Φυλής μας. Παραλάβαμε ένα ευλογημένο οικόπεδο με οικονομικά και γεωπολιτικά πλεονεκτήματα και εργαζόμαστε για να το κάνουμε στερεή βάση αυτάρκειας και εθνικής κυριαρχίας.

Το Ελληνικό Έθνος φτιάχνει μονάχο του το κράτος με γνώμονα την εθνική εργασία και την εθνική γη. Αυτό το κράτος μονάχα έχει νομιμοποίηση να αναφέρεται στην εθνικότητα και τα ιστορικά του δικαιώματα. Το κράτος τού Ελληνικού Έθνους αποκαθάρει την πολιτική του σκηνή από δουλικά ξένων αφεντικών. Τα χαρτιά των δουλικών ουδόλως τα αναγνωρίζουμε. Οι πόροι και τα αγαθά τής ελληνικής οικονομίας εντάσσονται όλα τους στην κυριότητα και την χρήση τού Εθνικού Κράτους κατά αποκλειστικότητα.

Ο Ελληνισμός δεν εκπληρώνει τις πολιτικές του υποθέσεις με γνώμονα τραπεζογραμμάτια και τόκους. Αυτά τα διαβολικά έργα τα κάνει ο ερεβώδης σιωνισμός. Οι πράξεις και οι μάχες, οι ειρηνικοί και οι στρατιωτικοί πόλεμοι, γίνονται με όρους πραγματικούς και διάφανους, με τα δεδομένα απτά και όχι με τη χρήση πολλαπλασιαστή εικονικού. Παράγεις και καταναλώνεις. Βαδίζεις με τούς άξιους και όχι τούς ανάξιους. Φτιάχνεις το σπίτι με το δικό σου προσωπικό. Και όταν αιχμαλωτίζεται ο αδερφός σου, τον λευτερώνεις.

Στον γεωπολιτικό παράγοντα, ενώνεις τις ελληνικές κοινότητες, τις γεφυρώνεις και δεν τις χαρίζεις. Συνομιλείς με τον διεθνή παράγοντα με την δική σου πίστη, με την δική σου σκέψη. Δεν μιλάς με όρους ισότιμους με κείνους που θέλουν να μπεις σε ξένα δόγματα, εθνικά και θρησκευτικά. Φτιάχνεις οικονομικές σχέσεις, φτιάχνεις στρατιωτικές σχέσεις, αλλά δεν κάνεις κοσμοπολιτισμό. Κάνεις δικαιοπραξία και εθνοπολιτισμό. Εργάζομαι μαζί με όποιον αναγνωρίζει την ελληνική αλήθεια και αποδιώχνω όποιον δεν θέλει αυτήν αλήθεια.

Ελληνική αλήθεια εστί η ελληνοορθοδοξία, το ελληνικό αίμα, η ελληνική ιστορία και ο ελληνικός πολιτισμός. Ο Έλλην διοχετεύει στα ανοικτά αυτιά και μάτια την πραγματικότητα που τού εγνώσθη υπό τού Θεού και από τα σοφά γράμματα Ελλήνων Πατέρων. Πάντοτε ήταν κοινωνός μα και απόστολος υψηλών ιδανικών. Και χρέος ημών των συγκαιρινών Ελλήνων είναι να επιστρέψουμε στις ρίζες μας, αναλαμβάνοντας εκ νέου την αληθινή αποστολή μας. Οι έτεροι προσήλυτοι τού σιωνισμού που απλώς μετέρχονται κακότεχνα ελληνική γλώσσα, δεν είναι καν Έλληνες. Διότι το ζειν και το πράττειν θεοσεβώς και ελληνοπρεπώς τεκμαίρουν την ελληνικότητα.

Η Ελλάς ιερουργεί, διοικεί το μητροπολιτικό της κέντρο, ενώνει την κοινωνία των Ελλήνων υπό την Πατρίδα και εξισώνει την ιστορική αλήθεια με την σύγχρονη πολιτική της πραγματικότητα. Αυτή είναι η Αληθινή Ελλάς. Ένας είναι ο Θεός, ένα το Έθνος, μια η Αλήθεια, μια και η Αγία και Εθνικιστική Ελλάς. Αγία, διότι βαστά ανέσπερο το Φως τού Ιησού Χριστού και Θεού που ο ίδιος ο Θεός μάς έδωσε μαζί με την αρετή και την δημιουργία τής ωραιότητας. Και εθνικιστική, διότι έχουμε δικαίωμα και καθήκον να κρατήσουμε την ιδιοπροσωπία και την οντολογία την εθνική όπως την λάβαμε και μείς και όλοι οι λαοί ουρανόθεν.

Κάποιοι λέγουν ψευδώς ότι αν αλλάξουμε κι αν ενωθούμε όλοι οι άνθρωποι τού κόσμου σε έναν ενιαίο τύπο, θα λυθούν όλα. Και μάς λένε να βάλουμε στο κεφάλι αυτής τής δήθεν ειρηνικής νέας τάξης πραγμάτων μια μειοψηφία πολεμοχαρών τύπων που χαλούνε σύνορα και κάνουν τον άνθρωπο έναν αριθμό. Αλλά έτσι δεν είναι οι λεύτεροι. Έτσι είναι οι κρατούμενοι υπηρέτες τού σιωνιστή αντίχριστου.

Ελευθερία είναι η Ελληνοορθοδοξία. Ελευθερία είναι η ορθή τάξη πραγμάτων που σχημάτισαν οι εθνικές κοινότητες από το λυκαυγές τής ανθρωπότητας. Ελευθερία είναι να λειτουργεί στις εκκλησίες ο Λόγος τού Χριστού. Ελευθερία είναι να ζουν όλες οι Ελληνικές Κοινότητες τού Κράτους και τής γεωπολιτικής αυλής μας σε νερά και χώματα ελληνικά. Ελευθερία είναι το μυστρί, τον λόγο, το ξίφος το ελληνικό να το έχει στα χέρια του ο Ελληνισμός, όπως και κάθε ελεύθερος λαός. Κυρίαρχοι Έλληνες εσμέν και εμμένομε εις μίαν Ελλάδα Μεγάλη και Φωτοδότρια.

1 σχόλιο

  1. 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΟΡΤΗ "ΠΡΟΦΗΤΗ" ΗΛΙΑ

    Η λέξη Ηλίας είναι εβραϊκή και σημαίνει: "ο Θεός είναι Κύριος" ή "είναι ο Θεός μου" .

    Ποιός ήταν όμως ο Ηλίας;
    Ο "προφήτης" Ηλίας, διατάσσει την σύλληψη 450 αλλόπιστων προφητών και τους σφάζει...
    Και ο Ηλίας τούς είπε:
    "Πιάστε τούς προφήτες τού Βάαλ· κανένας απ' αυτούς ας μη διασωθεί".
    Και τους έπιασαν· και ο Ηλίας τούς κατέβασε στον χείμαρρο Κεισών, κι εκεί τους έσφαξε.

    Αγία Γραφή
    Βασιλέων Α΄ 18:40

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου