Υποχείριο του Ερντογάν η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Υποχείριο του Ερντογάν η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Γυναίκα, συμβούλου του Τσίπρα, είναι Τουρκάλα εργαζόμενη στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών και είναι το Νο3 της Τουρκικής Πρεσβείας στη...


Γυναίκα, συμβούλου του Τσίπρα, είναι Τουρκάλα εργαζόμενη στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών και είναι το Νο3 της Τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Γνωρίζουμε ότι η κοινοβουλευτική “πλειοψηφία” των δυο κομμάτων – του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ – που συγκυβερνούν την Πατρίδα, είναι οριακή, αποτελούμενη από 152 βουλευτές!

Πόσοι όμως έχουμε σκεφτεί, ότι αυτή η κυβέρνηση έχει 152 βουλευτές εκ των οποίων οι 3 είναι Μουσουλμάνοι που αυτοαποκαλούνται Τούρκοι;

Και βεβαίως ομιλώ για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη μας:

Του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ της Ξάνθης και των Μουσταφά-Μουσταφά και Αϊχάν Καρά Γιουσούφ της Ροδόπης!      

Οι οποίοι μετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις που οργανώνουν Σωματεία και Οργανισμοί στη Θράκη μας και που φέρουν – παρανόμως – τούρκικη ονομασία! Όπως, η “Τούρκική Ένωση Ξάνθης” ή η “Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης”  κ.α.
  

Όταν αυτά τα Σωματεία και Οργανισμοί δεν έχουν τη νομιμοποίηση των δικαστικών ελληνικών αρχών και εν τούτοις όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις επιτρέπουν την παράνομη λειτουργία τους! Όταν κατηγορούνται ευθέως πως έχουν υπόγειες διαδρομές με τους ακροδεξιούς της Τουρκίας, καθώς και με την τρομοκρατική οργάνωση των “γκρίζων λύκων”!  
Αντιλαμβανόμεθα λοιπόν όλοι, πως εάν τους κάνει ένα νεύμα ο “Σουλτάνος της Άγκυρας” Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αυτοί μπορούν να ρίξουν τη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;
Άρα, είναι αυτή η κυβέρνηση ελεγχόμενη από τον Ερντογάν;

Αλλά, αν υπάρχει κάποιος κακόπιστος ώστε να αποδεχτεί αυτή την κατηγορία – εξακρίβωση, ας διαβάσει παρακάτω τα πειστήρια του εθνικού εγκλήματος που συντελείται στις ημέρες μας, στη Θράκη μας!  

Γυναίκα συμβούλου του Τσίπρα είναι Τουρκάλα εργαζόμενη στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών και είναι το Νο3 της Τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα;

Διαβάζουμε στο πολύ ενημερωτικό και πατριωτικό σάιτ “Ας μιλήσουμε επιτέλους” ένα κείμενο του Γεωργίου Μιχαήλ…

«Μετά τα Σκόπια και την Αλβανία η κυβέρνηση “προγραμματίζει” εξελίξεις και στην Θράκη; Εξελίξεις χωρίς προηγούμενο που δίνουν εικόνα κυβερνητικής διαχείρισης τύπου Σκοπίων!  
Η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου ξέρει να αιφνιδιάζει, αλλά μόνο δυσάρεστα… 

Το απόγευμα της Δευτέρας, στις 4 μμ πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Παιδείας η προγραμματισμένη συνάντηση του υπουργού Παιδείας κ. Γαβρόγλου με τον Μουφτή Ξάνθης. Η συνάντηση αυτή έγινε μετά από πρόσκληση του υπουργού Παιδείας προς το νόμιμο Μουφτή Ξάνθης και μετά από προηγούμενη ακύρωσή της, ενώ είχε δημιουργήσει σειρά έντονων προβληματισμών σε όσους παρακολουθούν το “πολιτικό έργο” της κυβέρνησης στην Θράκη.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου, ο γνωστός σύμβουλος επί εξωτερικών θεμάτων του πρωθυπουργού  κ. Καλπαδάκης (παντρεμένος με τουρκάλα που εργάζεται στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών και είναι η νο3 της Τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα), ενώ ο νόμιμος μουφτής Ξάνθης κ. Σινίκογλου συνοδευόταν από το νομικό σύμβουλο της Μουφτείας Ξάνθης κ. Δούδο. Αξίζει να τονίσουμε πως από τη συνάντηση αυτή απουσίαζε ο καθ’ ύλην αρμόδιος γ,γ, του υπουργείου Παιδείας κ. Καλαντζής. Στη συνάντηση αυτή, ο κ. Γαβρόγλου ζήτησε από το νόμιμο Μουφτή Ξάνθης να διευκολύνει το θέμα των Μουφτειών με κατάθεση παραίτησής του. Η απάντηση του κ. Σινίκογλου ήταν ηχηρότατα αρνητική, προς έκπληξη των κ.κ. Γαβρόγλου και Καλπαδάκη, οι οποίοι γνωρίζουν πως απαιτείται πλέον αλλαγή του Προεδρικού Διατάγματος για να απομακρύνουν τον κ. Σινίκογλου από τη θέση στην οποία τον τοποθέτησε η Ελληνική Πολιτεία.

Και μια τέτοια αλλαγή θα προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων εντός και εκτός Ελλάδας, εξαιτίας τόσο της εν ψυχρώ παρέμβασης σε θέματα θρησκείας των μουσουλμάνων της Θράκης, όσο κι επειδή μια τέτοια εξέλιξη θα δημιουργήσει εσωτερικές πολιτικές αναταράξεις, εξαιτίας και του χειρισμού της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Σκοπίων αλλά και της Αλβανίας με την επιστροφή περιουσιών σε Τσάμηδες αλλά και της εγκατάλειψης της Βορείου Ηπείρου…»!

Παρακάτω δημοσιεύουμε την επιστολή, όπου φαίνεται το αίτημα του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για συνάντηση με το νόμιμο Μουφτή της Ξάνθης, που αντλήσαμε από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του “Ας μιλήσουμε επιτέλους”!

 
Εκβιασμός του Ερντογάν η επιθυμία παραίτησης των νόμιμων Μουφτήδων της Θράκης;

Τι επιδιώκει λοιπόν η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ζητώντας την παραίτηση των νόμιμων μουφτήδων της Θράκης μας;

Οι οποίοι διορίζονται επί δεκαετίες από το Υπουργείο Παιδείας και δεν εκλέγονται όπως επιδιώκει η Άγκυρα! Αφού, οι διορισμένοι από την Άγκυρα ψευτομουφτήδες εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Τουρκίας στο μειονοτικό μουσουλμανικό στοιχείο της Θράκης μας, αντίθετα από τους νόμιμους μουφτήδες, οι οποίοι επί δεκαετίες έχουν μεγάλο κύρος, όχι μόνο στο μειονοτικό μουσουλμανικό στοιχείο της Θράκης μας, αλλά και σε άλλες μουσουλμανικές χώρες, όπου πλείστες φορές βρίσκονται! Οι οποίοι, λόγω και του υψηλού μορφωτικού τους επιπέδου, έχουν κερδίσει την εκτίμηση των ισλαμικών χωρών που επίσημα επισκέπτονται και έτσι περιορίζουν την απήχηση της Τουρκίας στις διάφορες ισλαμικές συνδιασκέψεις που μετέχουν!

Όπως, όταν μετείχαν στις 25 Ιουνίου 2016 στη συνάντηση με τον πρόεδρο της Παγκοσμίου Ισλαμικής Ένωσης στη Μέκκα και με τον διευθυντή των Μουσουλμανικών Μειονοτήτων της Παγκόσμιας Ισλαμικής Διάσκεψης στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας (η φωτό είναι από το SL press.gr)!
  

Για τον λόγο αυτό βρίσκονται στο στόχαστρο της Τουρκίας και του Ερντογάν!

Είναι λοιπόν ιδιαίτερα ύποπτος ο ρόλος της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην επιθυμία της παραίτησης των δυο νόμιμων μουφτήδων της Θράκης μας, αφού και η μουσουλμανική μειονότητα της περιοχής τους αγκαλιάζει και τους αποδέχεται!

Άρα, που αποσκοπεί αυτή η κίνηση της κυβερνήσεως πού μόνο τα τουρκικά συμφέροντα εξυπηρετεί;

Είναι ωμός εκβιασμός του Ερντογάν προς τον Τσίπρα;

Αφού, είναι ξεκάθαρο ότι, η παραίτηση των δυο νομίμων μουφτήδων θα αποτελέσει εκχώρηση της μειονότητας της Θράκης μας στην Τουρκία!

Ο ορκισμένος εχθρός της Ελλάδος Μετέ κι ο άλλος…

Οι δυο ψευτομουφτήδες, εκλεκτοί της Τουρκίας και του Ερντογάν, είναι ο Αχμέτ Μετέ και ο Ιμπραήμ Σερήφ.   

Ο Μετέ είναι ορκισμένος εχθρός της Ελλάδος!

Απλά θα θυμίσουμε πως, ο Αχμέτ Μετέ, πρόσφατα καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Θεσσαλονίκης, επειδή στις 14 Ιουλίου 2016 αφαίρεσε την ελληνική σημαία από το φέρετρο Έλληνα Πομάκου στρατιώτη, εισβάλλοντας στην οικία του και απαιτώντας την αποχώρηση του νομίμου μουφτή, του διορισμένου από το ελληνικό κράτος, καθώς και την αποχώρηση του στρατιωτικού αγήματος που θα απέδιδε τιμές κατά την ταφή!

Συμπαραστάτης στα καραγκιοζιλίκια του Μετέ, ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (ένας εκ των τριών) Χουσεΐν Ζεϊμπέκ! 

Ο Αχμέτ Μετέ λοιπόν, απευθύνεται συχνά στον τουρκικό πολιτικό κόσμο, καλλιεργώντας την αντίληψη, ότι αυτός είναι ο “Εθνάρχης” της Θράκης και πως ο ίδιος είναι αυτός που συχνά τους ξυπνά τη συνείδηση, ώστε να ενδιαφέρονται για την ελληνική Θράκη!

Από την άλλη πλευρά, η Τουρκία του ικανοποιεί αυτή την φιλοδοξία και τον προβάλλει μεταξύ όλων των Βαλκανικών χωρών και ιδιαίτερα στα Σκόπια και στο Κοσσυφοπέδιο, ως πρότυπο και ηγετική μορφή!

Ο Ιμπραήμ Σερήφ έχει αγροτική προέλευση και δεν είναι τόσο επικίνδυνος, όπως ο Μετέ! Ο ρόλος του ψευτομουφτή, του ικανοποιεί την προσωπική φιλοδοξία και το να είναι αρεστός στον Ερντογάν!

Είναι πολύ πιο διαλλακτικός από τον Μετέ, διατυμπανίζοντας πως, δεν έχει προβλήματα με τους Έλληνες Ορθόδοξους!

Ωστόσο, το ερώτημα πού τίθεται είναι, το γιατί εκείνος μας δημιουργεί προβλήματα ακούγοντας την “φωνή” του Ερντογάν; 

Τι επιδιώκει τελικά αυτή η ύποπτη κυβέρνηση;

Πρέπει να επισημανθεί ο ύποπτος ρόλος της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο ζήτημα των ψευτομουφτήδων, αφού γνωρίζει ότι στη Θράκη μας υπάρχει οξύτατο πρόβλημα στην μουσουλμανική μειονότητα! Όπου εμφανίζεται ένας διχασμός μεταξύ των οπαδών  ή των κατηγορούμενων από το τουρκικό κράτος, ως οπαδών του Γκιουλέν και των άλλων! Των πιστών στο ΑΚP του Ερντογάν!

Όταν, παρά την επικράτηση του Ερντογάν στις πρόσφατες εκλογές στην Τουρκία, εκτιμητές αναφέρουν ότι τα επόμενα χρόνια ενδεχομένως να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην ενότητα του Ισλαμικού κόσμου εντός της Τουρκίας!

Έτσι, για άλλη μια φορά και σε αυτό το εθνικό ζήτημα η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ανοίγει “κερκόπορτα” που ισοδυναμεί με εθνικό έγκλημα!

Επανέρχομαι… 

Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής
της “Ελλήνων Πολιτείας” - αρθρογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου