Μαζί με το πακιστανικό πολεμικό Ναυτικό...οι τούρκοι κάνουν ασκησεις μαχης στο Αιγαίο...!!! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μαζί με το πακιστανικό πολεμικό Ναυτικό...οι τούρκοι κάνουν ασκησεις μαχης στο Αιγαίο...!!!

Τι θα κάνουν άραγε οι «ευάλωτοι» πακιστανοί μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας σε περίπτωση ρήξης Ελλάδος – Τουρκίας...; Ο τουρ...


Τι θα κάνουν άραγε οι «ευάλωτοι» πακιστανοί μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας σε περίπτωση ρήξης Ελλάδος – Τουρκίας...;

Ο τουρκικός στόλος διεξάγει την άσκηση ”Ανατολική Μεσόγειος-2019” στο Αιγαίο και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, τώρα όμως και με την συνδρομή του πακιστανικού ΠΝ, όπου συμμετέχει με μια φρεγάτα.

Ο Μουχάμεντ Ακράμ, διοικητής της πακιστανικής Φρεγάτας «PNS Alamgir», η οποία θα συμμετάσχει στην τουρκική ναυτική άσκηση, δήλωσε ότι μαζί με πλοία του τουρκικού ΠΝ θα προχωρήσουν σε ειδικές ασκήσεις και σενάρια στο Αιγαίο πέλαγος και την Α.Μεσόγειο.
Ο Πακιστανός κυβερνήτης του PNS Alamgir, αντιπλοίαρχος Mohammed Akram, δήλωσε ότι ήταν πολύ υπερήφανος που θα συμμετέχει στην τουρκική ναυτική άσκηση “Ανατολική Μεσόγειος-2019”.

Ο ίδιος εξήγησε ότι θέλει να βελτιώσει την διαλειτουργικότητα μεταξύ των συμμαχικών χωρών και ειδικά της Τουρκίας, η οποία είναι πολύ σημαντική για τους Πακιστανούς, ενώ ανέφερε ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Υπενθυμίζοντας ότι η συμμετοχή του Πακιστάν στην άσκηση θα ενισχύσει τις υφιστάμενες διμερείς σχέσεις και ότι οι δύο χώρες ενισχύουν ακόμα πιο πολύ την ήδη πολύ ειλικρινή αδελφότητα, είπε:

«Το Πακιστάν διεξάγει πολλές ασκήσεις με το τουρκικό Ναυτικό, καθώς οι δύο χώρες έχουν πολύχρονη σχέση αδελφοσύνης, και φιλίας. Οι σχέσεις αυτές καθορίζονται με βάση την πολύ ισχυρή θρησκευτική και πολιτιστική σύνδεση. Παρόλο που οι δύο χώρες βρίσκονται πολύ μακριά η μια από την άλλη, υπάρχει μια μεγάλη φιλία και αδελφοσύνη που μικραίνει τα γεωγραφικά όρια και τα σύνορα. Συνεχίζουμε εδώ και χρόνια μαζί με το τουρκικό ναυτικό. Έχουμε έρθει να συμμετάσχουμε στην άσκηση “Ανατολική Μεσόγειος-2019, για να υλοποιήσουμε ναυτικά σενάρια μεταξύ δύο συμμαχικών χωρών«, κατέληξε ο ίδιος.

Έτσι λοιπόν κατανοούμε ότι οι Τούρκοι ετοιμάζουν και αυτοί τον δικό τους άξονα στην περιοχή, με χώρες που έχουν την ίδια θρησκεία.


Από "Στόχο"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου