Τα νέα βλάσφημα παπούτσια της εταιρίας MSCHF με...αγιασμό...! (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Τα νέα βλάσφημα παπούτσια της εταιρίας MSCHF με...αγιασμό...! (Video)

Τα νέα παπούτσια της Nike κοστίζουν 3.000 δολάρια και έχουν… αγιασμό και είναι διακοσμημένα με ένα μικρό μεταλικό σταυρό, που κρέμεται α...


Τα νέα παπούτσια της Nike κοστίζουν 3.000 δολάρια και έχουν… αγιασμό και είναι διακοσμημένα με ένα μικρό μεταλικό σταυρό, που κρέμεται από τα κορδόνια...

Απάντηση στο ερώτημα «τι θα φορούσε ο Χριστός» έδωσε η MSCHF Nike με τα νέα αθλητικά της παπούτσια. Το νέο μοντέλο «Jesus Shoes» είναι… ενισχυμένo με αγιασμό (νερό από τον ποταμό Ιορδάνη) στις Air Max 97 bubble σόλες και διακοσμημένα με ένα μικρό μεταλικό σταυρό, που κρέμεται από τα κορδόνια.

Τα «άγια» παπούτσια κυκλοφόρησαν την Πέμπτη, κοστίζουν 3.000 δολάρια και έγιναν sold out μέσα σε λίγα λεπτά, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror.

Βέβαια, πέρα από τον αγιασμό και το σταυρουδάκι, στην κατασκευή του παπουτσιού περιλαμβάνεται μία σφραγίδα του Πάπα, η αναπαράσταση ενός αγγέλου και λιβάνι που αρωματίζει ύφασμα!

Ενώ, στο πλαϊνό τους μέρος υπάρχει αναφορά στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο (MT. 14:25) για το θαύμα του Ιησού που «περπάτησε πάνω στο νερό της Λίμνης της Γαλιλαίας».

Όμως προσοχή! Το project δεν ανήκει στη Nike. Η εταιρεία MSCHF ήταν αυτή που αγόρασε τα original Air Max 97 bubble soles σε χονδρική και μετά προχώρησε στη διαμόρφωση τους.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, πρόκειται για ένα project που θέλει να τονίζει πόσο «εξωφρενική» έχει γίνει η κουλτούρα των επώνυμων συνεργασιών στα αθλητικά παπούτσια και ρούχα.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου