Η πολιτική «ανοικτών συνόρων» οδηγεί σε σταδιακή άλωση - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η πολιτική «ανοικτών συνόρων» οδηγεί σε σταδιακή άλωση

Η κυβέρνηση πρέπει να αλλάξει τη μεταναστευτική της πολιτική, υιοθετώντας μια πολιτική που επιτέλους θα εκπέμπει ένα αποτρεπτικό μήνυμα...


Η κυβέρνηση πρέπει να αλλάξει τη μεταναστευτική της πολιτική, υιοθετώντας μια πολιτική που επιτέλους θα εκπέμπει ένα αποτρεπτικό μήνυμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για λαυρεντζοςΓράφει ο Λαυρέντζος Αναστάσιος

Κάθε μέρα στην Ελλάδα γεννιούνται 242 παιδιά. Από αυτά μόνο τα 200 γεννιούνται από Ελληνίδες (χωρίς να υπολογίζονται οι γεννήσεις στα χοτ σποτ). Αντίστοιχα, πεθαίνουν 339 άνθρωποι που σχεδόν στο σύνολό τους είναι Έλληνες. Την ίδια ώρα, με την έξαρση των μεταναστευτικών ροών που ξεκίνησε πάλι από τον περασμένο Αύγουστο, έρχονται καθημερινά 400-600 παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι προέρχονται από τουλάχιστον 80 διαφορετικές χώρες.

Καθημερινά, λοιπόν, η Ελλάδα αλλάζει, και μάλιστα αλλάζει με έναν τρόπο που δεν τον έχει επιλέξει. Τον τρόπο αυτόν τον καθορίζει η Τουρκία, η οποία έχει συνειδητά επιδιώξει να καταστεί χοάνη διοχέτευσης των μεταναστευτικών ροών που ξεκινούν από την Ασία και την Αφρική και έχουν προορισμό την Ευρώπη. Κάθε μέρα λοιπόν επαναλαμβάνεται η ίδια εικόνα: δεκάδες λαστιχένιες βάρκες φθάνουν στα ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και αποβιβάζουν ανεμπόδιστες εκατοντάδες παράνομους μετανάστες. Παράλληλα, εντείνονται οι ροές από τον Έβρο, από τον οποίο, επίσης, περνούν εκατοντάδες μετανάστες καθημερινά. Πρόκειται για μια εικόνα καταθλιπτική: Η Ελλάδα δέχεται συνεχώς μια σιωπηλή εισβολή από τον Τρίτο Κόσμο, η οποία έχει περισσότερες πιθανότητες να γιγαντωθεί, παρά να σταματήσει. Πράγματι, οι εν δυνάμει μετανάστες σε έναν μεγάλο αριθμό χωρών είναι πολλά εκατομμύρια, και τα βίντεο που "τραβάνε" με τα κινητά τους αυτοί που περνούν τα ελληνικά σύνορα, διαδίδονται μέσω Διαδικτύου σε έναν τεράστιο αριθμό ατόμων.

Παράλληλα μεταδίδονται και βίντεο με μετανάστες που εκταμιεύουν χρήματα από τις προπληρωμένες κάρτες που τους διαθέτουν διάφοροι διεθνείς οργανισμοί, όπως η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ. Φυσικά μεταβιβάζονται και οι πληροφορίες για τους χιλιάδες που εγκαθίστανται σε ξενοδοχεία και σε διαμερίσματα μέσω των προγραμμάτων ΕΣΤΙΑ (της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ) και HELIOS (του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης).


Διαβάστε τη συνέχεια στο slpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου