Πόσοι είναι «ζωντανοί» χαμένοι για πάντα; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πόσοι είναι «ζωντανοί» χαμένοι για πάντα;

Το ποσοστό δυστυχώς είναι άγνωστο για το πόσοι συνάνθρωποί μας είναι εδώ μαζί μας αλλά είναι σαν να μην υπάρχουν πια! Οι ενδείξεις...


  • Το ποσοστό δυστυχώς είναι άγνωστο για το πόσοι συνάνθρωποί μας είναι εδώ μαζί μας αλλά είναι σαν να μην υπάρχουν πια!
  • Οι ενδείξεις δείχνουν ότι αυτό το ποσοστό αυξάνει. Όποιο και αν είναι, γεμίζει ο κόσμος από Κουφάρια υπνωτισμένα που τα μυαλά τους έχουν πλυθεί μέσα στον κόσμο της κοινωνικής μηχανικής!

Άβουλοι, προγραμματισμένοι και ασυναίσθητοι στρατιώτες μιας κοινωνίας που έρχεται… Ένα νέο κοπάδι από όρθια ζόμπι τα οποία είναι χρήσιμα για να σταθεί πάνω στις πλάτες τους η νέα παγκόσμια τάξη!

Όντα καταναλωτισμού, με ανάγκες γρήγορου φαγητού, ανάγκες ταμπέλας και ομάδας, όντα που μαγνητίζονται από τα νέον φώτα…. και τις εικόνες που κουνιούνται γρήγορα μέσα σε ένα κουτί!

Απόλυτα συμβιβασμένοι, με μηδενικές νέες ανάγκες, με απώλεια μνήμης σε ιδανικά….. μηχανές κρέατος με ανάγκη μόνο την εκπλήρωση των καθημερινών ενστίκτων!

Ακόμα και τα ένστικτα στη Νέα βάση δεδομένων των ορθίων Ζόμπι Είναι λιγότερα…. μία μπύρα.. Ένα μπέργκερ… λίγο κουτσομπολιό στην τηλεόραση…. survivor…. και μετά κλείνει η βάση δεδομένων για να οδηγηθούν στην ξεκούραση….. είμαι σίγουρος ότι ακόμα και τα όνειρα θα έχουν γίνει λιγότερα… ανούσια…. Άνευ πλοκής!

Δεν είμαι σίγουρος ότι οι συνάνθρωποί μας που πλέον είναι δίπλα μας όρθιοι και κινούνται ότι συνεχίζουν να έχουν συναισθήματα…. κοιτάς μέσα βαθιά στα μάτια τους και βλέπεις το απόλυτο κενό….. βλέπεις σαν να κοιτάζουν μακριά…. το τίποτα…. το εικονικό το ψεύτικο!
Αυτό το νέο είδος κοπαδιού, αυτοι οι πλυμένοι σε σκάφη εγκεφαλοι…. είναι οι ίδιοι που συμμετέχουν με εσενα σε αυτή την κοινωνία με τα ίδια δικαιώματα!

Μπορείς να φας μαζί τους… να πιεις ένα καφέ μαζί τους…….να παιξεις ενα τάβλι… να δεις ένα θέατρο δίπλα τους… αλλά δεν είναι ίδιοι με σένα πια…. Δυστυχώς οι συνάνθρωποί μας αυτοί είναι πλέον απόλυτα χαμένοι!

Αυτή είναι μία τεράστια Πανδημία, μία εκκωφαντική αρρώστια… που μπορούν όμως να την ακούν οι λίγοι που παρέμειναν με το παλιό λογισμικό… οι λίγοι που ίσως να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ξανά την Ελευθερία!

Παραμένει Ωστόσο μεγάλο το πρόβλημα της επικοινωνίας μεταξύ μας, εσύ νομίζεις ότι μιλάς στον άνθρωπο που γνωρίζεις εδώ και 20 χρόνια αλλά δεν αντιλαμβάνεσαι ότι αυτός ο άνθρωπος πλέον μπορεί να καταπιε το νέο ιό Και να έχει μεταμορφωθεί σε ένα όρθιο ζόμπι…. σε έναν υπνωτισμένο οργανισμό ο οποίος δεν έχει τα ίδια θέλω όπως παλιά, δεν έχει τις ίδιες ανάγκες, δεν αναζητά τα ίδια συναισθήματα και έχει ξεχάσει τα ιδανικά του!

Ενώ Μοιάζουμε όλοι φυσιολογικά Τελικά δεν είμαστε όλοι ίδιοι, δεν είμαστε πια όλοι από το ίδιο κοπάδι…. δεν είμαστε η ίδια φυλή!

Και αυτή η φυλη η οποία σου μιλάω δεν είναι καταγραμμένη πουθενά,αυτη η νεα φυλη μπορεί να έχει διαφορετικά χρώματα, διαφορετικές γλώσσες και νά ζει σε όλο τον πλανήτη…. Κι όμως είναι ίδια φυλή!

Γιατί όμως πρέπει να το προσέξουμε όλα αυτό ξέρεις; γιατί στις εννοιολογικές τοποθεσίες μας δεν είναι καταγεγραμμένη αυτή η πληροφόρηση…. δεν είναι καταγεγραμμένη αυτή Η φυλη με ένα όνομα έτσι ώστε να μπορούμε να βλέπουμε τις ιδιότητες της και να ξέρουμε με ποιον τρόπο να επικοινωνήσουμε μαζί της!

Συμμετέχουν μαζί μας σε όλα, έχουν ιδιότητες σε όλα ναι, έχουν δικαιώματα σε όλα επηρεάζουν την ζωή μας…. αλλά δεν είναι οι ίδιοι με μας!

Μάλιστα στην προσπάθειά μας Πολλές φορές να επικοινωνήσουμε μαζί τους χάνουμε και απίστευτη ενέργεια Μιας και εδώ η εικόνα μας παραπλανά…. ενώ βλέπουμε μπροστά μας ένα είδος σαν το δικό μας και χρησιμοποιούμε όλους τους τρόπους επικοινωνίας που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα… τελικά πέφτουμε σε ένα κενό σε ένα ντουβάρι γιατί απλά δεν έχουμε ακόμα μάθει, δεν έχουμε ακόμα ονοματίσει, δεν έχουμε ακόμα καταλάβει ότι πλέον δυστυχώς αυτοί οι συνάνθρωποί μας… δεν ανήκουν πια στους ανθρώπους όπως εμείς τους γνωρίζουμε… Αλλα είναι μία νέα φυλη… Χωρίς καμία ελπίδα..Και με έναν νου ο οποίος έχει ξεπλυθεί για πάντα!

Αν Λοιπόν εγώ σήμερα Ήθελα να πω ότι αυτό το μήνυμα απευθύνεται στο λαό μου θα έπρεπε να προσδιορίσω εγώ τι ράτσα είμαι..

Αν ήμουν ένα σκυλί κανίς τότε ο λαός μου θα ήτανε γεμάτος από σκυλιά κανίς…

Αλλά εγώ γνωρίζω ότι είμαι Έλληνας… και όταν θέλω να στείλω μήνυμα στον ΛΑΟ μου απευθύνομαι σε Έλληνες… Όχι σε κουφάρια… Όχι σε ανθρώπους χωρίς ελπίδα…. Όχι σε υπνωτισμένους!

Απευθύνομαι αποκλειστικά στον λαό που γνωρίζει θυμάται και είναι ιδιότητα του η ελευθερία, είναι η ιδιότητα του να προστατεύει, να μάχεται για τα ιδανικά του….και να μπορεί να συνδέει και να χρησιμοποιεί το χάος!

Οσοι από σας εκεί έξω δεν κατανοείτε τι λέω είναι δικιά σας δουλειά να αναρωτηθείτε σε ποια φυλή ανήκετε… δεν είναι δικιά μου δουλειά να σας εξηγήσω… γιατί εγώ μιλάω στο λαό μου… μιλάω στη ράτσα μου.. αυτή με ενδιαφέρει και είναι δικαίωμα μου αυτό!

Χρησιμοποιω ολη αυτή την ανάλυση για να προλάβω την ασθένεια των Ζόμπι που προσβάλλει τους συνανθρώπους μου και το λαό μου… για να προλάβω αυτούς που ακόμα αυτό το μικρόβιο δεν κυριάρχησε στον οργανισμό τους!

Χρησιμοποιώ αυτή την πληροφορία για να μπορέσουν πολλοι να κατανοήσουν ότι στην σκακιέρα που παίζετε το παιχνίδι κατά του κοπαδιού της γης οι ουσιαστικοι παίκτες πιόνια δεν είναι οι φυλες που σήμερα πολεμούν μεταξύ τους αλλά είναι η φυλη των Ελλήνων με την άγνωστη μέχρι σήμερα φυλη τον όρθιον ζόμπι… και αυτό είναι σε παγκόσμιο επίπεδο!

Αν σου έχουν πλύνει το μυαλό και διαβάζοντας αυτά που σου λέω τα πάρεις ως φασιστικά δεν είμαι εγώ υποχρεωμένος να σου δείξω τον τρόπο να μάθεις την πραγματικότητα της ιστορίας… δεν είμαι υποχρεωμένος και διατεθειμένος να ξεριζώσω τις ταμπέλες της ημιμάθειας σου που ο ιός των ορθίων Ζόμπι σου φύτεψε μέσα από την παιδεία σου και πανεπιστημιακή σου μόρφωση!

Αυτός ο πλανήτης, αυτός ο πολιτισμός της χεστρας πριν γίνει ένας Πολιτισμός της τουαλέτας στηρίχτηκε πάνω στα ιδεώδη, στην γλώσσα, στις επιστήμες και την παιδεία της Ελλάδος… Αυτό σημαίνει ότι για τα τελευταία χιλιάδες χρόνια τα ιδανικά, οι στόχοι ο τρόπος σκέψης, ο τρόπος ανάλυσης, τα πειράματα η εξέλιξη στης επιστήμες είχαν μέσα τους μπολιασμένο τον νου του λαού μου!

θα σου ξαναπώ λοιπόν ότι απευθυνόμενος στον λαό μου απευθύνομαι στους Έλληνες με ενθύμηση και όχι σε όσους μεγαλώνοντας μέσα από εμφύτευμενες νέες ιδεολογίες εμαθαν να μισούν τις κολώνες στήριξης της κοινωνίας μας και του αρχικού πολιτισμού…

Κατανοώ απόλυτα ότι θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να μιλήσω πχ σε έναν κομμουνιστή ο οποίος η Ιδεολογία του κατάφερε να του περάσει την ανάγκη και την έννοια να αποζητά σήμερα μία παγκοσμιοποιημένη γη και να του εξηγήσω Πού ακριβώς χτίστηκαν οι παγίδες πάνω στις ταμπέλες του!

Θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να μιλήσω σε ένα φασίστα και να του εξηγήσω Σε ποια σημεία η αντίθετη ταμπέλα του κομμουνισμού έχει δίκιο..

Όλα αυτά και ακόμα εκατοντάδες παραδείγματα είναι δύσκολα Μόνο για ένα πράγμα… ο Έλληνας ο αληθινός ελλην δεν έχει ταμπέλες… εχει κριτική μαθηματικη σκέψη… και ένας νους ο οποίος έχει μάθει κι είναι η ανάσα του να κινείται έτσι μπορεί να είναι μόνο ελεύθερος… δεν μπορεί να έχει καμία ταμπέλα…. για αυτό και λέγεται ότι μόνο ο έλλην μπορεί να είναι θεοκτονος!

Μην πλατιάζω και έτσι αναγκάσω πολλούς των ταμπελών να μην διαβάσουν και πάρουν αυτή την πληροφορία γιατί θα έχουν μάθει να βάζουν και αυτοί ταμπέλες μέσα από τις λέξεις που ακούν… να μην επιτρέψω λοιπόν κάποιος από σας εκεί έξω μέσα από λέξεις κλειδιά στον εγκέφαλό του να με κρίνει σαν έναν αρχείο λάτρη π.χ…. οι λέξεις και οι εννοιολογικές τοποθεσίες είναι η αρχική μάχη που δόθηκε για να σε οδηγήσει στον ιό των Ζόμπι..

Κλείνοντας λοιπόν να θέσω μία παράκληση προς όλους…. σε μερικές μέρες έχουμε το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για τη Μακεδονία μας…. ταυτόχρονα αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό για πολύ μεγαλύτερα κλιμάκια από ότι νομίζουμε…πράγμα που σημαίνει ότι θα χρησιμοποιηθεί η οποιαδήποτε κοινωνική μηχανική για να εμποδίσει το γεγονός ή να το δείξει μικρότερο η να το αποδομήσει με οποιονδήποτε τρόπο!

θα μου κάνει τεράστια εντύπωση αν δω πχ ταυτόχρονα τους αγρότες να κλείνουν τους δρόμους… Όχι εντύπωση γιατί δεν θα το σκεφτεί το σύστημα να το πράξει αλλά εντύπωση γιατί οι Έλληνες με κριτική και μαθηματική σκέψη δεν θα έχουν μπορέσει να δουν αυτή την παγίδα!

Το Κάλεσμα Λοιπόν στο λαό μου είναι να χρησιμοποιήσει τον ελληνικό νου του, Όχι τις ταμπέλες του, όχι την Ιδεολογία του που επί το πλείστον την γνωρίζουν κατά το ήμισυ όλοι όσοι διατείνονται ότι ανήκουν κάπου…. Όχι ένα πλασματικό συμφέρον που μπορεί ένας πρόεδρος να μας πλασάρει για να πάρουμε αποφάσεις!

Ταυτόχρονα θα πρέπει κάποια στιγμή να θυμηθούμε όλοι τι είναι πάνω από όλα για μας, τι ακριβώς είμαστε,,, είμαστε η δουλειά μας; είμαστε η υπηρεσία μας;; η ταυτότητά μας, η ύπαρξή μας είναι αυτό που κάνουμε σαν εργασία για να μας δώσει το σύστημα της σκλαβιάς μας ζωγραφιστά χαρτάκια να την βγάλουμε και τον επόμενο μήνα; και αν πεις τα χω ανάγκη άρα πρέπει να σκύψω κεφάλι και να ακούσω τις εντολές μου θες πραγματικά αυτό να το κάνεις για το υπόλοιπο της ζωής σου;

Αν απαντήσουμε Τι είναι το πιο σημαντικό για μας, αν απαντήσουμε πόσο σημαντικη είναι για μας η φυλη μας, ο συνάνθρωπός μας που ανήκει στην ίδια φυλή με μας… η γλώσσα μας… η Ελλάδα μας… Η ιστορία μας… το αύριο των παιδιών μας…. Ίσως να είναι η στιγμή που θα πρέπει να πάρουμε τις μεγαλύτερες αποφάσεις για το με ποιους θα πρέπει να είμαστε!

Αυτή τη στιγμή σε έναν ανώτερο διανοούμενο κομμουνιστικό εγκέφαλο ακούγομαι σαν κάποιος φασίστας ισως γιατί κανείς δεν του έδειξε ότι αυτή τη στιγμή που βρισκόμαστε στο απολυτο σκοτάδι σε όλο τον πλανήτη γη κάπου πρέπει να χτίσουμε την βάση στην οποία θα μπει η πρώτη δάδα φωτός!

Για να έχεις έναν πλανήτη αγαπημένο, με ειρήνη, χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς πολέμους, χωρίς σύνορα, χωρίς σημαία… και μία ανθρωπότητα πραγματικά ειρηνική με ίση κατανομή δικαιωμάτων και απολαβών από τους πόρους της γης… Πρέπει πρώτα και πάνω από όλα να καθαρίσεις το στάβλο της γης από τα σ**** της! δεν μπορείς λοιπόν να υποστηρίξεις αυτή τη στιγμή σχέδια παγκοσμιοποίησης ΠΡΙΝ τιμωρήσεις τους δολοφόνους εγκληματίες που μας έφεραν μέχρι εδώ…. Και σίγουρα δεν μπορείς και δεν πρέπει να αφήσεις κανέναν από αυτούς να συμμετέχει στο όνειρο μιας ενωμένης γης και ειρηνικής!

Ποια είναι η ιδεολογική πλατφόρμα λοιπόν που θα μπορούσε να χτιστεί η νέα γη με τις ηθικές αξίες και την ίση κατανομή; ποια γλώσσα μητρική πολιτισμού μιλάει ο πλανήτης; ποια φιλοσοφική;

θα μπορούσες να χτίσεις το μεγάλο Όραμα της παγκοσμιοποίησης στηριζόμενος στην Αμερικανική κουλτούρα του μπέργκερ και την ρωσική κουλτούρα της μαφίας;

Θα μπορούσες να χτίσεις ένα καλύτερο αύριο Ακολουθώντας τη μισαλλοδοξία της κάθε πίστης;

Αυτό το μήνυμα είναι προς το λαό μου, αν πέσει η Ελλάδα ο πλανήτης γονάτισε! αφήστε τους να εκφράζουν διφορούμενες έννοιες σε λέξεις οι οποίες έχασαν την μάχη στην εννοιολογική τους τοποθεσία, δεν είναι δική σας δουλειά να βάλετε μυαλό στα όρθια ζόμπι, η δική σας δουλειά είναι να προστατέψετε πάση θυσία την ιστορία μας, και την πλατφόρμα γη που πάνω στηρίζεται ο πλανήτης για να υπάρχει!

Προστατέψτε την Ελλάδα για να έχει Ευκαιρία το κοπάδι της γης να παραμείνει ελεύθερο και ζωντανό!

Νικόλαος Γκόνος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου