Τίποτα δεν γίνεται τυχαία... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία...

Οι πολιτικοί , η δικαιοσύνη, η εκκλησία δούλοι και συνένοχοι στη μεγαλύτερη γενοκτονία του σύγχρονου κόσμου. Μιλάμε για τεχνητή διανόησ...


Οι πολιτικοί , η δικαιοσύνη, η εκκλησία δούλοι και συνένοχοι στη μεγαλύτερη γενοκτονία του σύγχρονου κόσμου. Μιλάμε για τεχνητή διανόηση ενώ παράλληλα συντελείται εθνοκτονία  γιατί οι έχοντες και κατέχοντες έχουν βλαμμένη διανόηση.

Ας σκεφθούμε και ας προτείνουμε λύσεις
Με τους θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής

Πρόσφατα, μία ΜΚΟ ανάρτησε σε σταθμούς του μετρό, «διαφήμιση» όπου εξηγούσε τις ζωτικές λειτουργίες ενός εμβρύου και τον χρόνο εκδήλωσής τους.

Η «διαφήμιση» όπως εύκολα μπορεί να δει οποιοσδήποτε ΘΕΛΕΙ να δει, δημιουργεί απλά έναν ηθικό προβληματισμό, ΧΩΡΙΣ να περιλαμβάνει καν τους όρους «έκτρωση» ή «άμβλωση», και πολύ περισσότερο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥΣ …

Φυσικά η ενέργεια αυτή ήρθε σε ευθεία αντιπαράθεση με το γενικότερο σχέδιο των Επικυρίαρχων … το σχέδιο που αντιλαμβάνεται οποιοσδήποτε επιμένει να χρησιμοποιεί την σχεδόν απαγορευμένη πια «κοινή λογική». Το μήνυμα της «διαφήμισης» κρίθηκε σαν επικίνδυνο αφού δυνητικά θα μπορούσε να επηρεάσει ένα ποσοστό πολιτών που χρησιμοποιούν καθημερινά το μετρό και έπρεπε να «κατέβει» άμεσα!

Πως όμως; Πως θα μπορούσε το Υπουργείο να προβεί σε μία τέτοια κίνηση χωρίς να κατηγορηθεί από μία μεγάλη μερίδα Ελλήνων; Χρειαζόταν κάποιο έρεισμα … έπρεπε από κάπου να πιαστεί.

Η λύση άμεση, εύκολη και δοκιμασμένη. Αρκούσε η διαμαρτυρία μερικών … «χρήσιμων ηλίθιων» που θα φώναζαν υστερικά για τα δικαίωμα της μήτρας τους, συνεπικουρούμενες από κάποιους επίσης «αγανακτισμένους» «προοδευτικούς» πολιτικούς. Έτσι, δημιουργήθηκε άμεσα ο αναγκαίος ντόρος … και προκειμένου να κατευναστούν οι «σφοδρότατες αντιδράσεις που προκλήθηκαν», το Υπουργείο «αναγκάστηκε» να παρέμβει και να «επιλύσει» το πρόβλημα κατεβάζοντας την «διαφήμιση» ….

Τόσο απλά, τόσο όμορφα και τόσο δημοκρατικά πνίγεται κάθε φωνή που τολμά έστω και δυνητικά να αποτελέσει αγκάθι στο σχέδιο ... Όσο για την Δικαιοσύνη, από καιρό δεν είναι μόνο τυφλή, αλλά σε κώμα και με μηχανική υποστήριξη … Απορίες;

(Τελείως ενημερωτικά, δεν είναι μόνο ότι η Ελλάδα έχει την ευρωπαϊκή πρωτιά με 350.000 εκτρώσεις κάθε χρόνο, αλλά το ότι οι 40.000 απ΄ αυτές αποφασίζονται από κορίτσια ΚΑΤΩ των 18 ετών, ενώ σύμφωνα με έρευνα του Αρεταίειου Νοσοκομείου ΕΝΑ ΣΤΑ ΤΕΣΕΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 17 ΕΤΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΩΣΗ! Όποιος συνειδητοποιεί, ας κλάψει ελεύθερα … )



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου