Ο σατανισμός και στην τηλεόραση, με φανερή επίκληση του σατανά... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο σατανισμός και στην τηλεόραση, με φανερή επίκληση του σατανά...

Η προσπάθεια να επιβάλλουν με το «έτσι θέλω»  στην ζωή μας τον αντίχριστο με ότι αυτό συνεπάγεται, στον υπόλοιπο κόσμο γίνεται εδώ και ...


Η προσπάθεια να επιβάλλουν με το «έτσι θέλω»  στην ζωή μας τον αντίχριστο με ότι αυτό συνεπάγεται, στον υπόλοιπο κόσμο γίνεται εδώ και δεκαετίες, αλλά στην Ορθόδοξη Ελλάδα το βλέπουμε να γενικεύεται τα τελευταία χρόνια.  


Και όταν λέμε: αντίχριστος «με ότι αυτό συνεπάγεται»,  εννοούμε τις ενέργειες με τις οποίες είναι ταυτισμένος ο Σατανάς  και ονομάζονται  Σατανικές. Αυτές βέβαια έρχονται σε πλήρη σύγκρουση με τις Χριστιανικές αλήθειες, αφού ο Σατανάς πολεμάει τον Χριστό και τους Χριστιανούς.

Το σύμβολο του αντίχριστου είναι το γράμμα   “X”(εξ)  ενώ ο αριθμός του Σατανά είναι το  “666” και αυτόν τον αριθμό θα έχει και ο αντίχριστος.  

Το γράμμα “X” το βλέπουμε να το παρουσιάζουν σε πολλές εκπομπές της τηλεόρασης, είτε μόνο του είτε δύο ή τρία μαζί. “X X X” .  Αλλά το βλέπουμε και σε πολλά λογότυπα εταιρειών, αλυσίδων, ποτών, ακόμα και σε μάρκες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών   που το “X” το παρουσιάζουν μέσα στο λογότυπο πιο έντονο. Π.χ.

 

Το γράμμα “X” (εξ) είναι το μεσαίο έξι (6-εξ) του ονόματος του αντίχριστου κατά την Αποκάλυψη του Ιωάννου, που αναφέρει πως ο αριθμός του ονόματος  του αντίχριστου,  είναι ο αριθμός  χ’ξ’στ’.  Προσέξτε γιατί αυτά είναι τα γράμματα  του αριθμού 666 κατά την ελληνική αρίθμηση των αριθμών και όχι ο χ,ξ,ς  που αναφέρουν οι πλάνοι. Το ελληνικό έξι(6) είναι το στ’ και όχι το ς’. 

Το πρώτο 6 που είναι το γράμμα “χ” και το τελευταίο 6 που είναι το “στ”, είναι τα γράμματα της λέξης ΧΡΙΣΤΟΣ.  Το μεσαίο 6 που είναι το ελληνικό γράμμα “ξι” και το αναφέρουν ως “εξ”, το βάζει ο αντίχριστος στην μέση, του “X” και του “στ” για να διαλύσει την λέξη ΧΡΙΣΤΟΣ.  Έτσι, προσπαθεί με την παγκόσμια προβολή και προπαγάνδα του (εξ)“X” να το κάνει πιο γνώριμο και πιο «φιλικό» στους ανθρώπους,  ώστε να μην τους φανεί «ξένο» αλλά οικείο,  αν δουν και ακούσουν να υπάρχει το “X”(εξ) μέσα στο όνομα του αντίχριστου.  

Τον αριθμό τώρα “666” τον παρουσιάζουν οι Σατανιστές  φανερά στα μάτια των ανθρώπων, σε μία προσπάθεια «πλύσης εγκεφάλου», ώστε να γίνει και ο αριθμός “666” πιο γνώριμος και πιο «φιλικός» στον άνθρωπο.  

Προσέξτε τώρα. Η καθιερωμένη  γραφή των αριθμών στον κόσμο, είναι η Αραβική γραφή. Αυτό  το  “666” είναι με τους Αραβικούς αριθμούς.  Με τους Ελληνικούς είναι το “χ,ξ,στ,” και με τους Εβραϊκούς είναι το “”.  Το κάθε ένα από αυτά τα «μπαστουνάκια» είναι το Εβραϊκό «6». Και τα τρία μαζί είναι ο αριθμός «666».  
Μετά τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο που θα αναδείξουν στον κόσμο οι  Σιωνιστές τον αντίχριστο «μεσσία» τους,  δεν έχουν σκοπό να συνεχίσουν  να χρησιμοποιούν τους αριθμούς των εχθρών τους των Αράβων, που έτσι κι’ αλλιώς θα τους έχουν αφανίσει, αλλά θα επιβάλλουν στην ανθρωπότητα  τους Εβραϊκούς αριθμούς. 
Για να είναι λοιπόν τότε, «φιλικός» και αποδεκτός από τους ανθρώπους  ο αριθμός   “” που θα είναι ο αριθμός του αντίχριστου «μεσσία» τους, έχουν αρχίσει να τον περνούν στο υποσυνείδητο των ανθρώπων, με τους Εβραϊκούς χαρακτήρες,  μέσω πολυεθνικών εταιρειών και συμβόλων.
Το πολυδιαφημιζόμενο  ενεργειακό ποτό “Monster” (τέρας) έχει για σήμα του τον αριθμό 666 με τους Εβραϊκούς αριθμούς. Και οι φίλοι του αντίχριστου «μεσσία» το βάζουν αυτό το «αθώο»  σήμα παντού.  Θα το δείτε σε αυτοκίνητα, μηχανές, βιβλία, κινητά κ.λ.π.

Κυκλοφορεί επίσης στην αγορά και ενεργειακό ποτό με την λέξη  “HELL” (ΚΟΛΑΣΗ) και σήμα μία διαβολο-μορφή.
       
                   
Τον αριθμό “666” με τα Εβραϊκά νούμερα “”, μας τον έχουν τοποθετήσει επίσης και στο σήμα του μετρό της Αθήνας, με τρία «πλάγια» εξάρια.  Έτσι για να περνάει η εικόνα στο υποσυνείδητο.
                   

Τον Σατανά πλέον τον επικαλούνται φανερά, όπως ο γνωστός ηθοποιός Κρίστιαν Μπέιλ, όπου στην απονομή των βραβείων της «χρυσής σφαίρας», μόλις παρέλαβε το βραβείο, ευχαρίστησε τον Σατανά για την βράβευσή του.


Και τώρα μας ήρθαν εδώ στην Ελλάδα και αυτοί οι σατανοπαίχτες σαν «τρεις καμπαλέρος», να επικαλούνται δημοσίως τον Σατανά και να μας διαφημίζουν τα μεταλλαγμένα σκατο-σκευάσματα, παρουσιάζοντας τα ως ...«γκουρμεδιές»....  Εγώ τα λέω σκατο-σκευάσματα , αυτοί τα λένε ... «γκουρμεδιές».

 

Ακούστε λοιπόν δυο φωνήεντα σατανοπαίχτες μου.

Πάρτε ΔΡΟΜΟ μαζί με τον Σατανά σας και άντε στην ευχή του Θεού. Και αν δεν έχετε φάει ποτέ στην ζωή σας τίποτα της προκοπής, ελάτε να σας φτιάξω ένα κοντοσούβλι από προβατίνα, ένα γνήσιο Κρητικό γαμοπίλαφο και να σας ψήσω και παϊδάκια στα κάρβουνα τόσο ζουμερά, που θα γλύφετε και τα ..... φρύδια σας.

Άντε σατανοπαίχτες μου, γιατί ξεπεράσατε τα όρια και μπήκατε σε χωράφια που δεν σας ανήκουν.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου