Ο Γιαννακόπουλος κατά του «καρκινώματος» του χουλιγκανισμού των αναρχικών δήθεν «αντιεξουσιαστών» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Γιαννακόπουλος κατά του «καρκινώματος» του χουλιγκανισμού των αναρχικών δήθεν «αντιεξουσιαστών»

Αναρχομπαχαλάκηδες ακροαριστεροί υπάρχουν σε όλους τούς μεγαλύτερους οπαδικούς συνδέσμους των κορυφαίων ομάδων στην Ελλάδα Γράφει ο...


Αναρχομπαχαλάκηδες ακροαριστεροί υπάρχουν σε όλους τούς μεγαλύτερους οπαδικούς συνδέσμους των κορυφαίων ομάδων στην Ελλάδα


"Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΥΡΑ 13 (Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟ) ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 100 ΑΝΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ. Ή Η ΘΥΡΑ 13 ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 100 ΑΡΧΙΔΙΑ, Ή ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΘΑ ΦΥΓΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΕΓΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΔΙΩΞΟΥΝ. ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΩ"!

Ως φίλαθλος τής ΑΕΚ θέλω δημόσια να συγχαρώ τον Γιαννακόπουλο που λέει τα πράγματα με το όνομά τους, όπως ακριβώς είναι, όσον αφορά το "καρκίνωμα" τού χουλιγκανισμού και των βιαιοτήτων στον αθλητισμό.

Κυρίως βέβαια στα λαοφιλή αθλήματα, όπως είναι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το βόλεϊ.
Ο οποίος (χουλιγκανισμός) έχει να κάνει πρωτίστως με τούς οργανωμένους οπαδούς, περισσότερο των μεγάλων ομάδων τής χώρας.

Και μέσα στούς οργανωμένους, η αιτία αυτής τής αλητείας και τής βίας - πέρα από την απλή απολιτικοποιημένη καφρίλα τού οποιουδήποτε - οφείλεται κατά βάση, την τελευταία ειδικά δεκαετία, σε αναρχικούς δήθεν "αντιεξουσιαστές" που έχουν παρεισφρήσει στούς εν λόγω συνδέσμους.
Αναρχομπαχαλάκηδες ακροαριστεροί υπάρχουν σε όλους τούς μεγαλύτερους οπαδικούς συνδέσμους των κορυφαίων ομάδων στην Ελλάδα:.

Στην Θύρα 13 (Παναθηναϊκός), στην Original (ΑΕΚ), στην Θύρα 4 (ΠΑΟΚ), ελαφρώς λιγότερο στην Θύρα 7 (Ολυμπιακός), και αρκετά λιγότερο στον Super 3 (Άρης).

Να μην ξεχνούμε και την φιλοαναρχική "Αυτόνομη Θύρα 10" τού Ηρακλή Θεσσαλονίκης, η οποία είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών τής συγκεκριμένης ιστορικής ομάδας μετά την "Θύρα 13".

Κανείς μέχρι σήμερα δημοσιογράφος (με εξαίρεση την ταπεινότητά μου), μεγαλοπαράγοντας ομάδας, θεσμικός παράγοντας τού αθλητισμού (π.χ. τής ΕΠΟ, ή τής ΕΟΚ), καθώς και πολιτικός, ΔΕΝ έχει πει ανοιχτά ότι ένα μεγάλο μέρος των χούλιγκανς είναι ιδεολογικά ακροαριστεροί δήθεν "αντιεξουσιαστές"

(ξέρετε, αυτοί που εν πολλοίς χρηματοδοτούνται από έναν εκ των παγκόσμιων εξουσιαστών, τον Τζορτζ Σόρος, που στηρίζει οικονομικά και τις αναρχικές ιστοσελίδες Indymedia ανά την Ευρώπη).

Οι οποίοι, βέβαια, "αντιεξουσιαστές" και σε πολιτικό - μιντιακό επίπεδο χαίρουν ασυλίας...
Και ποτέ δεν στιγματίζονται ιδεολογικά, παρά μόνο στην χειρότερη περίπτωση, όταν ασκούν καταστροφική βία (μολότοφ κλπ), καταδικάζονται οι πράξεις τους.

Μόνο αυτές!
Ποτέ η ακροαριστερή ιδεοληψία τους!..
Η οποία γεννά την βία τους.

Αλλά, βέβαια, στην Ελλάδα υπάρχει μόνο η (πραγματική, ελάχιστη αριθμητικά) ακροδεξιά, και η δήθεν "ακροδεξιά" (η μόνιμη ιδεολογική "λάσπη" των εθνομηδενιστών εναντίον τού αγνού και μη ακραίου εθνοπατριωτισμού)...

Άλλωστε, για το ψευτοπροοδευτικό και φαύλο σύστημα εξουσίας, κυρίως στην πατρίδα μας (αλλά όχι μόνο), η βία όταν προέρχεται από την αριστερά δεν είναι άκρο, αλλά περίπου...κοινωνικός αγώνας!

Ενώ, για παράδειγμα, η συμμετοχή στα συλλαλητήρια κατά τής επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών είναι "ακροδεξιά" στάση!..

Μερικοί, μάλιστα, από αυτούς τούς δήθεν "αντιεξουσιαστές" οπαδούς ομάδων (όχι οι περισσότεροι) μπορεί να είναι και πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών που θέλουν να βλάψουν την Ελλάδα ως χώρα και ως έθνος.

Την καταγγελία περί πρακτόρων μέσα στούς οργανωμένους των μεγάλων ομάδων την έκανε πρόσφατα (σε συνέντευξή της στην ΕΡΑΣΠΟΡ) και η γνωστή ποινικολόγος (και μέλος τής ΕΕΑ) Ειρήνη Μαρούπα, με αφορμή τις άθλιες αντεθνικές απειλές τής Θύρας 4 περί φουντώματος τού "λουλουδιού τής απόσχισης" τής Μακεδονίας από την Ελλάδα αν υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ!!!..

Παρόλα τα παραπάνω που ισχύουν εδώ και χρόνια, την φράση "αναρχικοί" την είπε για πρώτη φορά πριν λίγες μέρες η ΠΑΕ ΑΕΚ στον αθλητικό δικαστή, προσπαθώντας δικαιολογημένα να αποποιηθεί τής ευθύνης των επεισοδίων που έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο τού ΟΑΚΑ στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Για τα οποία επεισόδια η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές χωρίς θεατές & πρόστιμο, παρόλο που, όπως αληθώς κατέθεσε η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ, έγιναν 200 μέτρα από το στάδιο και οφείλονται στην "κόντρα αναρχικών - Αστυνομίας".

Επιτέλους, ακούστηκε η λέξη "αναρχικοί"!

Παρότι έχουν διαπράξει πολλές φορές τέτοια επεισόδια (με μολότοφ κλπ), επί αρκετά έτη, και στούς αθλητικούς χώρους.

Και ήρθε χθες (21/2/2020) και ο Δ. Γιαννακόπουλος να καταγγείλει τα "άναρχα κουκουλοφόρα άτομα" που ανήκουν ή επηρεάζονται από την Θύρα 13.

Εύγε στον Γιαννακόπουλο για δύο λόγους:

1) Διότι κατακεραύνωσε ακριβώς όπως πρέπει, με σαφήνεια και δηκτικότητα, τούς χούλιγκανς τής ομάδας του (κάτι που δεν έχει πράξει μέχρι τώρα κανένας μεγαλοπαράγοντας τού ποδοσφαίρου ή τού μπάσκετ).
και
2) Διότι τούς προσδιόρισε και αυτός (μετά την ΑΕΚ) ιδεολογικά ως αναρχικούς.

Μακάρι να ακούγαμε να μιλούν έτσι για το "άρρωστο" και "βρώμικο" ΚΟΜΜΑΤΙ των οργανωμένων των ομάδων τους (καθώς οι περισσότεροι οργανωμένοι δεν έχουν αυτές τις συμπεριφορές) ο Μελισσανίδης, ο Σαββίδης, ο Μαρινάκης.

Αλλά αυτοί προτιμούν να αντιμετωπίζουν το εγκληματικό τμήμα των οργανωμένων στις ομάδες τους, με το "γάντι".

Ενώ τα προβλήματα για να λυθούν απαιτούν επικοινωνιακή - καταγγελτική "γροθιά", συνοδευόμενη και από ανάλογα έμπρακτα μέτρα (τα οποία θα λάβει ο Γιαννακόπουλος, όπως ο ίδιος ξεκάθαρα τόνισε και αναμένουμε να δούμε).

Παραθέτω το σχετικό βίντεο από την συνέντευξη Τύπου τού Γιαννακοπούλου, ο οποίος πέρα από την παραπάνω έντονη φρασεολογία, τεκμηρίωσε με ατράνταχτα επιχειρήματα την επίθεση του προς την Θύρα 13.

Τα οποία αξίζει να ακούσει ο κάθε φίλαθλος, και κάθε πολίτης αυτής τής χώρας.

Το ξέσπασμα τού προέδρου τού μπασκετικού Παναθηναϊκού, και τού Ερασιτέχνη, βρίσκεται ανάμεσα στο 16' και στο 18'10", αλλά αξίζει να δείτε ολόκληρη την μίνι συνέντευξη (διάρκειας 25 λεπτών):



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου