Συνθήματα στα αλβανικά - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Συνθήματα στα αλβανικά

Φωτογραφίες μετά από τις καταστροφές και τα επεισόδια της Παρασκευής. Το σύνθημα "Τe gjithe ne pruge" το βλέπετε; Συνθήματα στα αλ...




Φωτογραφίες μετά από τις καταστροφές και τα επεισόδια της Παρασκευής.
Το σύνθημα "Τe gjithe ne pruge" το βλέπετε;
Συνθήματα στα αλβανικά είναι παντού. Η σχέση αναρχοφασιστών και αλβανών πρόδηλη. Μήπως για ακόμα μια φορά δεν βλέπουμε καλά; Μάλλον βλέπουμε πάρα πολύ καλά! Έχουμε πεί εκατοντάδες φορές από το blog μας ότι υπάρχει σχέδιο πολιτικής απσταθεροποίησης της χώρας. Αυτό το σχέδιο μας έρχεται απ' έξω βέβαια. Από τους ηγέτες της λέσχης BILDEBERG και φυσικά μέσω των εγχώριων εκπροσώπων τους προσπαθούν να το υλοποιήσουν. Προφανώς σε αυτό το σχέδιο εκτός από " Έλληνες " θα είναι αναμεμυγμένοι και κύκλοι αλλοδαπών ή ακόμα καλύτερα κύκλοι μαφιόζων από άλλες χώρες. Εδώ που τα λέμε με τόσους λαθρομετανάστες να μπαίνουν στη χώρα μας ανεξέλεγκτα και χωρίς υποδομή μόνο ένας χαζός δεν θα έστελνε και μερικούς πράκτορες που όταν θα έβρισκαν την ευκαιρία θα δρούσαν εις βάρος του έθνους μας. Τροφή για σκέψη όλα αυτά και οι φωτογραφίες αδιάψευστος μάρτυρας.


..(( Λ ))..

1 σχόλιο

  1. Εύγε σε αυτόν που πρώτος θα καταργήση το λεγόμενο άσυλο. ΑΡΚΕΤΑ ποιά η ρόζ χούντα έχει καταλάβει τα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα με τις συντεχνίες των αριστερών καθηγητών και φοιτητών.
    ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ είναι θεσμοί του Ελληνικού κράτους που πρέπει να ελέγχονται απο την εκάστοτε κυβέρνηση. ΔΥΣΤΥΧΩΣ διεφθαρμένοι πολιτικοί τα τελευταία χρόνια ΔΕΝ υπερασπίζονται το δημόσιο συμφέρον και τους νόμους του κ΄ράτους με αποτέλεσμα τα ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ, ο εμπρησμός της Αθήνας απο αλητοσυμμορίες του ΣΥΡΙΖΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου