Αγνωστοι άνοιξαν πυρ έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αγνωστοι άνοιξαν πυρ έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter

Αγνωστοι άνοιξαν πυρ στο χώρο στάθμευσης του τηλεοπτικού σταθμού Alter -στο Περιστέρι- λίγο μετά τις 7 το απόγευμα. Στο σημείο έχουν σπεύσει...


Αγνωστοι άνοιξαν πυρ στο χώρο στάθμευσης του τηλεοπτικού σταθμού Alter -στο Περιστέρι- λίγο μετά τις 7 το απόγευμα. Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικοί, ενώ από τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπάρχουν τραυματίες.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τέσσερις άγνωστοι που φορούσαν κράνη προσέγγισαν το κανάλι από την πίσω πλευρά στην οδό Λεονάρδου στο Περιστέρι την ώρα που έβγαινε έξω ένας τεχνικός του σταθμού.
Οι δράστες τον διέταξαν να απομακρυνθεί και πέταξαν προς το χώρο που ήταν σταθμευμένα αυτοκίνητα υπαλλήλων του καναλιού έναν αυτοσχέδιο μηχανισμό ο οποίος δεν εξερράγη.
Ταυτόχρονα «γάζωσαν» τα οχήματα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.Με ανακοίνωσή της, η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο, «την τρομοκρατική δολοφονική επίθεση» εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Alter και επισημαίνει ότι στην ουσία πρόκειται για χτύπημα στην ενημέρωση.«Η κλιμάκωση της βίας και των επιθέσεων, που εκδηλώνονται τον τελευταίο καιρό κατά εργαζομένων και ΜΜΕ, όπως και η στοχοποίηση δημοσιογράφων, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να μένουν αναπάντητες».«Ανανδρη εγκληματική ενέργεια που βάλλει εναντίον της ενημέρωσης, της κοινωνικής ειρήνης, της ασφάλειας των πολιτών και φυσικά της ίδιας της Δημοκρατίας», χαρακτήρισε την επίθεση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, καταδικάζοντάς την. Την επίθεση καταδίκασαν σύσσωμα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου