Καταγγέλλει προσλήψεις «ημετέρων» στο υπουργείο Δικαιοσύνης - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Καταγγέλλει προσλήψεις «ημετέρων» στο υπουργείο Δικαιοσύνης

Βαρύτατες καταγγελίες για «βιομηχανία παράνομων και ρουσφετολογικών προσλήψεων» με «εικονικούς και στημένους διαγωνισμούς στο υπουργείο Δικα...



Βαρύτατες καταγγελίες για «βιομηχανία παράνομων και ρουσφετολογικών προσλήψεων» με «εικονικούς και στημένους διαγωνισμούς στο υπουργείο Δικαιοσύνης επί υπουργίας Σ. Χατζηγάκη» έκανε χθες το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Ντ. Ρόβλιας.

Κατήγγειλε διαβλητές, αδιαφανείς και φαύλες διαδικασίες προσλήψεων σε 5 τουλάχιστον δήθεν διαγωνισμούς με παράκαμψη του ΑΣΕΠ, ενώ κατηγόρησε τον Σ. Χατζηγάκη ότι επέβαλε τις αδιαφανείς μεθόδους για να ευνοήσει «ημετέρους» και την εκλογική πελατεία του, όπως και του κόμματος.
Ο Σ. Χατζηγάκης απέκρουσε τις καταγγελίες αποδίδοντάς τες σε ανεύθυνες φήμες, σε λυσσαλέα και χωρίς αρχές επίθεση του ΠΑΣΟΚ με διαστρέβλωση της αντικειμενικότητας και των πραγματικών δεδομένων.
Ο Ντ. Ρόβλιας δήλωσε ότι ο Σ. Χατζηγάκης διόρισε με αδιαφανείς διαδικασίες, εκτός ΑΣΕΠ, 48 άτομα στην εταιρεία Θέμις Κατασκευή ΑΕ, από τα οποία τα 13 στα Τρίκαλα όπου συνεστήθη τοπικό γραφείο μόνο για τον λόγο αυτό.
Ακόμα κατήγγειλε τον διορισμό 15 επιμελητών στο Ελεγκτικό Συνέδριο, από τους οποίους οι 12 κατάγονται από τα Τρίκαλα και οι μισοί είναι στενοί συνεργάτες του υπουργού ή συγγενείς στενών συνεργατών του, ύστερα από επιλογές επιτροπής που διόρισε ο Σ. Χατζηγάκης.
Επίσης, κατήγγειλε ανάλογες διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ όπου αναμένονται αποτελέσματα διορισμού 44 επιμελητών δικαστηρίων, 144 φυλάκων φυλακών και 35 υπαλλήλων στο Ελεγκτικό Συνέδριο.
Ο Σ. Χατζηγάκης έκανε λόγο για λασπολογία και ανθρώπους που προσπαθούν να εμφανιστούν τιμητές της αξιοκρατίας και της διαφάνειας, ενώ είναι περιώνυμοι για τη φαυλότητα.
ΑΛ. ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου