Την Τετάρτη η συνάντηση της Ντ.Μπακογιάννη με την Χίλαρι Κλίντον - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Την Τετάρτη η συνάντηση της Ντ.Μπακογιάννη με την Χίλαρι Κλίντον

Τριήμερη επίσκεψη στην Ουάσιγκτον πραγματοποιεί η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, την πρώτη μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον Μπα...


Τριήμερη επίσκεψη στην Ουάσιγκτον πραγματοποιεί η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, την πρώτη μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον Μπαράκ Ομπάμα. Για την Τετάρτη έχει προγραμματισθεί η συνάντηση με τη νέα ομόλογό της Χίλαρι Κλίντον.
Η επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας θα μιλήσει τη Δευτέρα στο ίδρυμα στρατηγικών μελετών Brookings, το οποίο επηρεάζει την άσκηση εξωτερικής πολιτικής από τους Δημοκρατικούς.
Θα συναντηθεί, επίσης, με τον ελληνικής καταγωγής πρώην γερουσιαστή Πολ Σαρμπάνη, ενώ θα παρευρεθεί σε δεξίωση που παραθέτει ο Έλληνας πρέσβης στην Ουάσιγκτον Αλέξανδρος Μαλλιάς.
Την Τρίτη η κ. Μπακογιάννη θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και τα μέλη της επιτροπής του Κογκρέσου για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, καθώς η Ελλάδα ασκεί το 2009 την προεδρία του ΟΑΣΕ.
Θα συναντηθεί, επίσης, με τον πρόεδρο και τα μέλη των επιτροπών Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων και θα γίνει δεκτή, στο Λευκό Οίκο, από τον σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του προέδρου Ομπάμα, στρατηγό Τζέιμς Τζόουνς.
Την Τετάρτη θα συναντηθεί με την Χίλαρι Κλίντον, με την οποία αναμένεται να συζητήσουν, εκτός από τις διμερείς σχέσεις και θέματα του ΟΑΣΕ, την κατάσταση στη Μέση Ανατολή και τον Καύκασο, τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, τις σχέσεις με την Τουρκία και το Κυπριακό.
Στο τέλος της εβδομάδας η Υπουργός των Εξωτερκών θα μεταβεί για δυο ημέρες και στη Νέα Υόρκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου