Δυσφορία Καρατζαφέρη για το διάγγελμα - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δυσφορία Καρατζαφέρη για το διάγγελμα

Με συναινετική προς τον πρωθυπουργό διάθεση -ελέω οικονομικής κρίσης- αλλά ιδιαίτερα ενοχλημένος για το πρωθυπουργικό διάγγελμα όπου ο Κ. Κα...


Με συναινετική προς τον πρωθυπουργό διάθεση -ελέω οικονομικής κρίσης- αλλά ιδιαίτερα ενοχλημένος για το πρωθυπουργικό διάγγελμα όπου ο Κ. Καραμανλής δεν εξαίρεσε τον ΛΑΟΣ από την αρνητική στάση της αντιπολίτευσης στο κάλεσμά του για συναίνεση, εμφανίστηκε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Ο Γ. Καρατζαφέρης έδειξε με χιούμορ τη δυσφορία του λέγοντας ότι «ελπίζω, όπως οι δευτερολογίες στη Βουλή που γράφονται προ της συζήτησης, έτσι και η σύνταξη του διαγγέλματος να προηγήθηκε του συνόλου των συναντήσεων», ενώ η ενόχληση του προέδρου του ΛΑΟΣ οξύνθηκε όταν σε χθεσινή επίκαιρη ερώτησή του στη Βουλή προς τον πρωθυπουργό σχετικά με την έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν απάντησε ο Κ. Καραμανλής αλλά η Ντόρα Μπακογιάννη, οπότε και από τον ΛΑΟΣ ανέπτυξε την ερώτηση ο βουλευτής Α. Γεωργιάδης.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ωστόσο υποστήριξε ότι «ο πρωθυπουργός τού φάνηκε ιδιαίτερα συνειδητοποιημένος, χωρίς την αλαζονεία των πέντε τελευταίων ετών», ενώ ερωτηθείς αν άλλαξε κάτι από την προ ετών δήλωση Καραμανλή ότι «εμείς δεν συνεργαζόμαστε με τα άκρα», απάντησε με νόημα ότι «ούτε ο Καραμανλής είναι ο ίδιος σήμερα, αλλά ούτε και ο ΛΑΟΣ».
Ο κ. Καρατζαφέρης ξεκαθάρισε ότι «δεν συναινώ με τον Κ. Καραμανλή, όχι από εμπάθεια ή ρεβανσισμό, αλλά γιατί δεν μας έδωσε ένα ρεαλιστικό πλαίσιο να αποφασίσουμε επί αυτού», τάχθηκε κατά των πρόωρων εκλογών, οι οποίες όπως είπε «θα βουλιάξουν ακόμα περισσότερο τη χώρα στην οικονομική κρίση», ενώ επιτέθηκε στους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης αναφέροντας ότι «στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό προέταξαν τα μικροκομματικά συμφέροντα και όχι το μέλλον του τόπου».
Προέβλεψε ύφεση της τάξης του 1% και παρουσίασε τις «προτάσεις πρώτων βοηθειών» για την έξοδο από την κρίση. Μεταξύ άλλων πρότεινε την κατάργηση του «πόθεν έσχες» και των τεκμηρίων για μία πενταετία, την πλήρη φοροαπαλλαγή στα επαναεπενδυόμενα κεφάλαια.
Γ. Πίκουλας

Από "ΕΘΝΟΣ"
Δείτε όλες τις προτάσεις του ΛΑ.Ο.Σ στην σχετική ανάρτηση μας Οι προτάσεις του ΛΑ.Ο.Σ που κατατέθησαν στον Πρωθυπουργό για την έξοδο από την κρίση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου