Στη δημοσιότητα η φωτογραφία Ομπάμα- Πατριάρχη - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία Ομπάμα- Πατριάρχη

Φωτογραφίες άπω την συνάντηση του αμερικανού προέδρου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, έδωσε στη δημοσιότητα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Οι αμερικαν...



Φωτογραφίες άπω την συνάντηση του αμερικανού προέδρου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, έδωσε στη δημοσιότητα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Οι αμερικανοί αρχικά δεν επιβεβαίωναν, ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατ΄ιδίαν, επειδή δεν υπήρχε στο επίσημο πρόγραμμα του Μπαράκ Ομπάμα. Γι΄αυτό ο Πατριάρχης, αναγκάστηκε να καλέσει τους δημοσιογράφους και να κάνει δηλώσεις για το περιεχόμενο της συνάντησης. Οι αμερικανοί πάντως είχαν δώσει στη δημοσιότητα, εικόνες από τις συζητήσεις με τους άλλους θρησκευτικούς ηγέτες.
Η συνάντηση με τον κ. Βαρθολομαίο έγινε στο πλαίσιο και της τήρησης υπόσχεσης που είχε δώσει ο Μπαράκ Ομπάμα στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής πριν από το ταξίδι του στην Ευρώπη.
Ειδικότερα ο Ομπάμα συνάντησε από κοινού τον Μεγάλο Μουφτή Μουσταφά Τσαγκρισί, τον Ραββίνο Ισάκ Χαλεβά, το Σύριο Ορθόδοξο Αρχιεπίσκοπο Γιουσούφ Τσετίν και τον Αρμένιο Αρχιεπίσκοπο Αράμ Ατεσιάν ( ο Αρμένιος Πατριάρχης Μεσρόμπ Μουταφιάν δεν παρέστη για λόγους υγείας).
Η συνάντηση του Ομπάμα με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, του οποίου η οικουμενικότητα ως θρησκευτικού ηγέτη εκατοντάδων εκατομμυρίων ορθοδόξων σ’ όλο τον κόσμο δεν αναγνωρίζεται από την ʼγκυρα, έγινε ξεχωριστά με την παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου και του προσωπάρχη του Λ.Οίκου Ραμ Εμάνουελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου