Δελτίο τύπου Ανένταχτων Πατριωτών - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δελτίο τύπου Ανένταχτων Πατριωτών

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΛΑΪ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε θεατές τραγελαφικών καταστάσεων σε...


ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΛΑΪ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε θεατές τραγελαφικών καταστάσεων σε ότι αφορά το Βορειοηπειρωτικό Ζήτημα. Το αλβανικό πολιτικό κατεστημένο που έχει εδώ και χρόνια στο στόχαστρο του το Δήμαρχο Χειμάρρας και πρόεδρο του κόμματος της Ελληνικής εθνικής μειονότητας ''ΟΜΟΝΟΙΑ'', τον κατεδίκασε μέσω της χειραγωγημένης αλβανικής δικαιοσύνης σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών, χρηματικό πρόστιμο και τριετή αφαίρεση των διοικητικών του δικαιωμάτων.
Αφορμή στάθηκε η απομάκρυνση οδικών πινακίδων οι οποίες είχαν τοποθετηθεί από το αλβανικό υπουργείο δημοσίων έργων χωρίς την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου. Οι πινακίδες αυτές δεν ανεγράφοντο και στην ελληνική όπως προβλεπόταν και ο Δήμαρχος υπερασπιζόμενος τα δίκαια των Βορειοηπειρωτών τις απομάκρυνε. Έτσι οι Αλβανοι βρήκαν την ευκαιρία που έψαχναν και με μια στημένη και προαποφασισμένη ως προς το αποτέλεσμά της δίκη που έγινε στο δικαστήριο του Αυλώνα τον κατεδίκασαν.
Η αντίδραση του ελληνικού κράτους γνωστή. Απόλυτη ησυχία για το ζήτημα. Οι Βορειοηπειρώτες μέσω των οργανώσεων τους στην Ελλάδα και την Ομογένεια αντέδρασαν στέλνοντας επιστολές αλλά...στου κουφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα. Έτσι αποφάσισαν να κάνουν συγκέντρωση διαμαρτρίας τη Δευτέρα 27/4, στις 7 το απόγευμα, έξω από την αλβανική πρεσβεία με την οποία καλούν όλους τους Βορειοηπειρώτες αλλά και όλους τους Έλληνες να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην παράνομη καταδίκη του Βασίλη Μπολάνου.
Οι Ανένταχτοι Πατριώτες ανταποκρίνονται για ακόμα μια φορά στο κάλεσμα τους και θα δηλώσουν το παρόν έξω από την Αλβανική Πρεσβεία (Βεκιαρέλη 7 στη Φιλοθέη, παράδρομος της Κήφισίας) ) στο πλάι τους. Ενωμένοι θα υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά μας και τα δίκαια του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού... Θα είμαστε όλοι εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου