«Εχουμε μέτωπο καθαρό»... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

«Εχουμε μέτωπο καθαρό»...

«Κατεβαίνουμε στη μάχη με καθαρό μέτωπο, καθαρή συνείδηση. Δεν κρύψαμε τίποτα», είπε η γενική γραμματέας του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντ...


«Κατεβαίνουμε στη μάχη με καθαρό μέτωπο, καθαρή συνείδηση. Δεν κρύψαμε τίποτα», είπε η γενική γραμματέας του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας απόψε σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι. Πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ δεν υπέγραψε δήλωση στον ιμπεριαλισμό και δεν συμβιβάστηκε με το μεγάλο κεφάλαιο, αντίθετα, είπε, έδωσε τη μάχη δίπλα στους εργαζόμενους και τους μικρομεσαίους.Αναφερόμενη στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του κόμματός της με το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ, είπε ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη ξεκίνησε μια εκστρατεία κατηγορώντας το ΚΚΕ ότι έχει επιχειρήσεις και ότι συμπράττει με τον καπιταλισμό, ενώ για τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.Όλα αυτά, είπε, τα κάνουν γιατί ο λαός έχει καταλάβει περισσότερα πράγματα και είναι ακόμη πιο φοβισμένοι, αφού, όπως είπε, το ευρωπαϊκό όραμα έχει ξεφτίσει και κάλεσε τους Έλληνες να ψηφίσουν με κριτήριο αν τους ωφέλησε η όχι η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Για να σταματήσει την πορεία του ΚΚΕ ο δικομματισμός, είπε ότι, χρησιμοποιεί ως αναχώματα τα μικρότερα κόμματα αφού, όπως επισήμανε, ο ΛΑΟΣ μένει στην ίδια πολυκατοικία με τη ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ εκεί που άρχισε να ανεβαίνει, πέφτει πάλι, ενώ οι οικολόγοι χρησιμοποιούν την οικολογία ως φερετζέ, σαν αξεσουάρ.
Η κα Παπαρήγα κάλεσε για ακόμη μια φορά τον λαό σε ανυπακοή και να τιμωρήσει συνειδητά τα κόμματα εξουσίας, τονίζοντας ότι οι κομμουνιστές είναι αποφασισμένοι να αποτελέσουν τα θύματα των αντιποίνων του κεφαλαίου με στόχο την ενδυνάμωση του κινήματος.

1 σχόλιο

  1. ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
    12 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

    ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

    ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
    ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

    ΚΚΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΟΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου