Όλοι οι Έλληνες στις 7 το απόγευμα έξω από Υπουργείο Εξωτερικών για τη Μακεδονία μας! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Όλοι οι Έλληνες στις 7 το απόγευμα έξω από Υπουργείο Εξωτερικών για τη Μακεδονία μας!

Κάλεσμα διαμαρτυρίας της ΝΕ.Ο.Σ για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας! Τα ψέμματα για την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Κώστα Καραμανλή τελεί...


Κάλεσμα διαμαρτυρίας της ΝΕ.Ο.Σ για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας!
Τα ψέμματα για την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Κώστα Καραμανλή τελείωσαν. Η τελευταία τους ενέργεια να επιτρέψουν την προσγείωση του σκοπιανού αεροπλάνου με τα διακριτικά "Republic of Macedonia" ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Η ΝΕ.Ο.Σ. θα βρεθεί το απόγευμα της Δευτέρας στις 7μμ. έξω από το Υπουργείο Εξωτερικών για να διατρανώσει σε όλους τους τόνους πως δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία πλην της ελληνικής. Σ' αυτό το ραντεβού με την ιστορία κανείς δεν πρέπει να λείπει. Πρέπει να δοθεί το μήνυμα στη Ντόρα.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΙΣ 7μμ. στη Βασ. Σοφίας...Διαδώστε το παντού!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου