Δημιουργία νέου ιστολογίου - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δημιουργία νέου ιστολογίου

Δημιουργήθηκε νέος ιστότοπος (blog) με το όνομα "Ο Εκκλησιαστικός". www.ekklisiastikos.com Μέσα στα κείμενα που έχουν αναρτηθεί, μ...


Δημιουργήθηκε νέος ιστότοπος (blog) με το όνομα
"Ο Εκκλησιαστικός". www.ekklisiastikos.com
Μέσα στα κείμενα που έχουν αναρτηθεί, μπορείτε να βρείτε ιστορικά κείμενα, βιογραφίες των ηγετών του ιερού αγώνως των Γνησίων Ορθοδόξων και σπάνιο φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύεται πρώτη φορά στο διαδίκτυο.
Σκοπός αυτού του blog είναι να δημιουργηθεί μία Τράπεζα Πληροφοριών σχετικά με την Ιστορία, την Κανονικότητα και την Εκκλησιολογία της Γνήσιας Ορθοδόξου Εκκλησίας, δηλαδή της Εκκλησία μας, στην οποία μπορείτε να παραπέμπετε για να ενημερωθεί και διαφωτιστεί οποιοσδήποτε θελήσει ή ακόμη και σας αμφισβητίσει !
Να αναφέρουμε ότι το όνομα "Εκκλησιαστικός" ήταν το ψευδώνυμο του Μακαριστού πρ. Φλωρίνης Χρυσοστόμου Καβουρίδου, με το οποίο υπέγραφε τα άρθρα του.
Συνοπτικά, υπάρχουν:
1. Βιογραφία πρ. Φλωρίνης Χρυσοστόμου
2. Βιογραφία Δημητριάδος Γερμανού
3. Βιογραφία Κυκλάδων Γερμανού
4. Η τρεις εμφανίσεις του Τιμίου Σταυρού, με τελευταία αυτή στον Υμμητό το 1925
5. Η Ομολογία του 1935
6. Ιστορικά πρωτοσέλιδα του 1935
7. Σύντομο χρονικό της βίαιης και πραξικοπηματικής αλλαγής του ημερολογίου και του εορτολογίου.
Όπως μας ενημέρωσε η συντακτική ομάδα του "Εκκλησιαστικού" θα υπάρξουν και αναρτήσεις σχετικές με την ιστορική Ένωση Νέων Πατρίου Εορτολογίου!
Χρήσιμη ιστοσελίδα για όσους συλλέγουν πληροφορίες για την εποχή της αλλαγής του ημερολογίου, εποχή που "έπεσε" και ξύλο από τα ΜΑΤ της εποχής εκείνης!
Εστάλη από Αναγνώστη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου