4 συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

4 συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς

Τέσσερα άτομα ηλικίας από 21 έως 29 ετών συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα στα Εξάρχεια, με την κατηγορία ότι συμμετείχαν σε ομάδα 50 ατόμων π...


Τέσσερα άτομα ηλικίας από 21 έως 29 ετών συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα στα Εξάρχεια, με την κατηγορία ότι συμμετείχαν σε ομάδα 50 ατόμων που έκαναν διαδοχικές επιθέσεις σε αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή.
Δύο από τους συλληφθέντες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο λόγω τραυματισμού τους. Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, ο ένας παρέμεινε για νοσηλεία, ενώ ο δεύτερος οδηγήθηκε ξανά στο κρατητήριο ύστερα από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας δεν αναφέρει πως τραυματίστηκαν οι δύο κρατούμενοι. Αναφέρει, ωστόσο, ότι από τις επιθέσεις τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί και υπέστησαν φθορές δύο υπηρεσιακά αυτοκίνητα.
Εκτός από τους τέσσερις που συνελήφθησαν για συμμετοχή στα επεισόδια και οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα, συνελήφθη άλλος ένας νεαρός ηλικίας 19 ετών, με την κατηγορία της φθοράς ξένης περιουσίας, διότι έκανε graffiti σε τοίχο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες στα επεισόδια και οι υπόλοιποι της ομάδας, που δεν συνελήφθησαν, επιτέθηκαν στη 1.40 τα ξημερώματα με πέτρες, μπουκάλια και βόμβες μολότοφ σε αστυνομική δύναμη, στη γωνία των οδών Χαρ. Τρικούπη και Διδότου.
Από την πλευρά των αστυνομικών έγινε χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, ενώ από την άλλη πλευρά μπήκαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου