Παραδόθηκε χθες ο σταθμός Νομισματοκοπείο του μετρό - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Παραδόθηκε χθες ο σταθμός Νομισματοκοπείο του μετρό

Παραδόθηκε χθες στο επιβατικό κοινό ο σταθμός Νομισματοκοπείο της γραμμής 3 του μετρό. Παράλληλα, επαναλειτουργεί και το τμήμα του μετρό προ...


Παραδόθηκε χθες στο επιβατικό κοινό ο σταθμός Νομισματοκοπείο της γραμμής 3 του μετρό. Παράλληλα, επαναλειτουργεί και το τμήμα του μετρό προς το αεροδρόμιο μαζί με τους ενδιάμεσους σταθμούς (Χαλάνδρι, Δουκίσσης Πλακεντίας, Παλλήνη, Παιανία/Κάντζα, Κορωπί, Αεροδρόμιο).
Η απόσταση από το Νομισματοκοπείο έως το Σύνταγμα πλέον διανύεται μέσα σε 10 λεπτά ενώ η ίδια απόσταση με ΙΧ διανύεται σε 40 λεπτά σε ώρες αιχμής.
Στα τέλη Σεπτεμβρίου στο σταθμού του Νομισματοκοπείου θα λειτουργεί ο 3όροφος υπόγειος σταθμός πάρκινγκ 630 θέσεων εξυπηρετώντας τους κατοίκους από τους γειτονικούς δήμους. Επίσης, θα παραδοθούν υπαίθριοι χώροι στάθμευσης χωρητικότητας 250 θέσεων ο καθένας στις 20 Σεπτεμβρίου και στα τέλη Σεπτεβρίουστο στο σταθμούς του Κορωπί και της Κάντζα αντίστοιχα. Οι σταθμοί θα λειτουργήσουν με τη τιμολογιακή πολιτική της ΑΜΕΛ ( ο επιβάτης επωφελείται πληρώνοντας το μισό τέλος στάθμευσης επιδεικνύοντας το εισιτήριο του).
Ολοκληρώνεται και τον Δεκέμβριο θα παραδοθεί ο σταθμός Χολαργού ενώ στο προσεχές διάστημα των 10 μηνών θα παραδοθούν στο κοινό ακόμα 10 νέοι σταθμοί.
Εστάλη από http://kataskeui.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου