Δελτίο Τύπου Γ. Αρβανιτίδη - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δελτίο Τύπου Γ. Αρβανιτίδη

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ Η εναλλακτική ανάπτυξη της Απολλωνίας και η «λίμνη φάντασμα» Το ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένο να ...


ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ
Η εναλλακτική ανάπτυξη της Απολλωνίας και η «λίμνη φάντασμα»
Το ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένο να ενισχύσει τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους βιοτέχνες και τους επαγγελματίες με στοχευμένες παρεμβάσεις και συγκεκριμένα μέτρα για να κυκλοφορήσει χρήμα στην πολύπαθη αγορά, τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης Γιώργος Αρβανιτίδης κατά τη σημερινή του συνάντηση με τη διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
Και πρόσθεσε ότι η ΝΔ μετέτρεψε τον επαγγελματία σε έναν υπερχρεωμένο πολίτη που αγωνίζεται καθημερινά για να επιβιώσει. «Η κυβέρνηση Καραμανλή», τόνισε χαρακτηριστικά «έβαλε πολλούς φόρους άρα έριξε λίγο χρήμα στην αγορά. Από τον κόσμο που είναι σφιγμένος και δεν κάνει αγορές, το κράτος εισπράττει λιγότερο ΦΠΑ και βάζει ξανά φόρους δημιουργώντας έναν φαύλο κύκλο. Η ΝΔ λέει δώστε χρήμα στο κεφάλαιο, το ΠΑΣΟΚ λέει δώστε χρήμα στην αγορά, δεν λέμε τα ίδια».
Το απόγευμα ο κ. Αρβανιτίδης κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο δήμο Απολλωνίας, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα ανάπτυξης του εναλλακτικού τουρισμού, που τελμάτωσε αδικαιολόγητα τα τελευταία χρόνια. Υπογράμμισε μάλιστα την περίπτωση των λουτρών Απολλωνίας, τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν πηγή εισοδήματος για την ευρύτερη περιοχή.
Κατά την περιοδεία του στα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Κορώνειας ο Γιώργος Αρβανιτίδης αναφέρθηκε στη μεγάλη περιβαλλοντική πληγή της λίμνης Κορώνειας και τόνισε ότι η κυβέρνηση φέρει μεγάλη ευθύνη για το θλιβερό θέαμα της «λίμνης φάντασμα».
Πρόγραμμα περιοδείας 17 Σεπτεμβρίου 2009
Στις 19:30 θα πραγματοποιήσει ομιλία στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Περαία (Αμπελοκήπων 55). Νωρίτερα το πρωί θα επισκεφθεί τα κεντρικά γραφεία του ΟΑΣΘ (10:00), τη λαϊκή στη Νέα Μηχανιώνα (11:30), ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε Μεσημέρι (17:00), Επανομή (18:00), Νέοι Επιβάτες (21:00) και Αγία Τριάδα (22:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου