Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κεντρική Εύβοια - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κεντρική Εύβοια

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι δήμοι και οι κοινότητες της Κεντρικής Εύβοιας, καθώς οι φονικές πλημμύρες προκάλεσαν μεγάλες κατ...


Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι δήμοι και οι κοινότητες της Κεντρικής Εύβοιας, καθώς οι φονικές πλημμύρες προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές στο οδικό δίκτυο, αλλά και σε δεκάδες σπίτια και καταστήματα.
Λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Λίλαντα πλημμύρισαν μεγάλες εκτάσεις με καλλιέργειες και σπίτια, ενώ μεγάλες είναι οι ζημιές και στο οδικό δίκτυο, αφού έχουν καταρρεύσει γέφυρες που συνδέουν τη Χαλκίδα με την Κύμη και την Ερέτρια. Κλειστός παραμένει και ο δρόμος Χαλκίδας – Αλιβερίου, όπου από τα ξημερώματα έχουν εγκλωβιστεί εκατοντάδες οδηγοί, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύουν.
Εν τω μεταξύ ελικόπτερο σούπερ πούμα επιχειρεί για τον απεγκλωβισμό κατοίκων στο Λιλάντιο Πεδίο, στον οικισμό Μπούρτζι, όπου οι κάτοικοι έχουν ανεβεί στις ταράτσες.
Ένας 40χρονος αστυνομικός βρήκε το θάνατο, καθώς παρασύρθηκε από χείμαρρο, ενώ περνούσε γέφυρα στην επαρχιακή οδό Κύμης-Αλιβερίου. Η σορός του ανασύρθηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής τα ξημερώματα του Σαββάτου. Πρόκειται για τον 39χρονο υπαρχιφύλακα Νικόλαο Τριανταφύλλου του Κωνσταντίνου, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Αλιβερίου και πήγαινε στην υπηρεσία του.
Προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία και στην Αττική, καθώς χωρίς ρεύμα παραμένουν περιοχές στην Καλλιθέα, στον Ταύρο και στο Μοσχάτο, ενώ πλημμύρισε και υποσταθμός της ΔΕΗ στα Κάτω Πατήσια.
Σε έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων η Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί ότι οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια, θα συνεχιστούν και το επόμενο εξάωρο, ενώ αναμένεται να εξασθενήσουν το βράδυ. Αντίθετα ισχυρές βροχές αναμένεται να εκδηλώνονται στη διάρκεια της νύχτας στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου