Μέλη ενώσεων αποστράτων αξιωματικών της Ροδόπης ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στις ένοπλες δυνάμεις - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μέλη ενώσεων αποστράτων αξιωματικών της Ροδόπης ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στις ένοπλες δυνάμεις

Νέα οπλικά συστήματα, μεθόδους εκπαίδευσης και αλλαγές στο χώρο των ενόπλων δυνάμεων περιελάμβανε η ενημέρωση που έγινε με την βοήθεια βιντε...


Νέα οπλικά συστήματα, μεθόδους εκπαίδευσης και αλλαγές στο χώρο των ενόπλων δυνάμεων περιελάμβανε η ενημέρωση που έγινε με την βοήθεια βιντεοπροβολέα.
Νέα οπλικά συστήματα, μεθόδους εκπαίδευσης και αλλαγές στο χώρο των ενόπλων δυνάμεων, περιελάμβανε η ενημέρωση που είχαν χθες 80 περίπου απόστρατοι αξιωματικοί, μέλη της Ένωσης του νομού Ροδόπης. Η συνάντηση με τους δύο ταξίαρχους της πόλης μας και με ενεργά στρατιωτικά στελέχη πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στη Λέσχη αξιωματικών Κομοτηνής, στα πλαίσια του εορτασμού της ημέρας τιμής των αποστράτων.
Ο γιορτασμός δεν περιορίστηκε απλά σε μία δεξίωση, όπως συνέβαινε στο παρελθόν, αλλά περιελάμβανε την παροχή γνώσεων στους απόστρατους προκειμένου να επικαιροποιήσουν όσα είχαν μάθει πριν αποστρατευτούν.
Η Ένωση αποστράτων αξιωματικών Ν. Ροδόπης σήμερα αριθμεί 174 μέλη, 140 περίπου του στρατού ξηράς και 26 της ΕΛΑΣ, πρώην χωροφυλακής. Η παρουσία 80 και πλέον μελών στην ενημερωτική συνάντηση απέδειξε το ενδιαφέρον τους για τις εξελίξεις στις ένοπλες δυνάμεις.
Η χρονιά θα περιλαμβάνει και άλλες ανάλογες δραστηριότητες, όπως τόνισε ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, εν αποστρατεία ταξίαρχος και πρόεδρος του συλλόγου Ενώσεως αποστράτων αξιωματικών νομού Ροδόπης, «γίνονται συνέχεια ενημερώσεις γιατί όπως γνωρίζετε τα εν αποστρατεία στελέχη γίνονται ενεργά σε ορισμένα χρονικά διαστήματα, όποτε ζητηθεί από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.
Στη συνάντηση παρόν ήταν ο διοικητής της 21ης ταξιαρχίας Κομοτηνής Αθανάσιος Χατζηβγέρης, ο οποίος με αφορμή το εορταστικό της ημέρας, τόνισε, ότι, «είναι μέρα τιμής, σεβασμού και αναγνώρισης σε απόστρατους αξιωματικούς, στους ανθρώπους εκείνους που μας υποδέχτηκαν εγκάρδια στον στρατό και μας μετέδωσαν το σύνολο των γνώσεων».
Η συγκεκριμένη μέρα καθιερώθηκε με πρόσφατη διαταγή του γενικού επιτελείου στρατού. Αποδίδουμε τον ελάχιστο φόρο τιμής, είπε και ο ταξίαρχος Ζάχος Αθανάσιος, διοικητής της 29 Ταξιαρχίας Πεζικού, με έδρα την Κομοτηνή, και πρόσθεσε οφείλουμε «την αγάπη και στον σεβασμό, στους παλαιοτέρους συναδέλφους, οι οποίοι υπήρξαν οι πρώτοι δάσκαλοι μας, αυτοί μας μετέφεραν όλες τις γνώσεις και τις εμπειρίες και μέριμνα μας είναι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας να τους βοηθούμε και να είμαστε συμπαραστάτες και αρωγοί σε κάθε πρόβλημα τους. Ο σύνδεσμος αποστράτων αξιωματικών, έχει περίπου 140 άτομα εδώ στην Κομοτηνή και στην ενημέρωση ήταν περίπου 80 άτομα. Νομίζω ότι η προσέλευση ήταν πάρα πολύ μεγάλη για τα δεδομένα. Είπαμε διάφορα στοιχεία τα οποία μπορούν να βοηθήσουν τους ίδιους αλλά να έχουμε και μια μεγαλύτερη επικοινωνία και επαφή μεταξύ μας». Μετά το πέρας της ενημέρωσης ακολούθησε δεξίωση στο χώρο της λέσχης αξιωματικών.
Από εφημερίδα "ΧΡΟΝΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου