ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗΝ και δη στα ‘’Κέντρα Αποφάσεων’’ των ΗΠΑ και Ευρώπης, ο καλύτερος αμυντικός εξοπλισμός της Ελλάδας. - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗΝ και δη στα ‘’Κέντρα Αποφάσεων’’ των ΗΠΑ και Ευρώπης, ο καλύτερος αμυντικός εξοπλισμός της Ελλάδας.

Έτος 1974, Χένρι Κίσσινγκερ, πρόεδρος του Παγκόσμιου Συνδέσμου ( Έθνους ) των Εβραίων: <<...Οι Έλληνες είναι απείθαρχος, ανυπότακτος λ...


Έτος 1974, Χένρι Κίσσινγκερ, πρόεδρος του Παγκόσμιου Συνδέσμου (Έθνους) των Εβραίων:
<<...Οι Έλληνες είναι απείθαρχος, ανυπότακτος λαός. Έχουν αναρχική συμπεριφορά. Τη στάση τους αυτή την αντλούν απ’τον μακρόχρονο πολιτισμό τους. Πρέπει να τους αποκόψουμε απ’αυτόν – να τους κάνουμε να τον ξεχάσουν. Να αλλοιώσουμε την ιστορία τους, τη γλώσσα τους, τα ήθη και έθιμά τους. Να εξαφανίσουμε την εθνική τους υπόσταση και όλα όσα έχουν σχέση με τις ρίζες τους....>>
Οι ...υπηρέτες τους λοιπόν, που εκάστοτε ...’’διορίζουν’ στην Ελλάδα κάνουν παστρικά τη δουλειά τους: κατατρώνε σιγά-σιγά και σίγουρα το κορμί της πατρίδας μας...! Ένα απ’τα μύρια παραδείγματα: και η άκρως αρνητική αντίδρασή τους στην από 13.6.2002 ανοικτή επιστολή / έκκλησή μου – βλέπε παρακάτω...!
(Έκτοτε: ...’’ουδέν νεώτερον ‘’)

Η Ελλάδα ζει και υπάρχει μέσα από χιλιετηρίδες
διότι την προστατεύει ο πολιτισμός της, η ιστορία της και ο Θεός!
---------------------------------------------------------------------------------
Φιλέλληνες ανά την Γην και δη στα κέντρα αποφάσεων ΗΠΑ και Ευρώπης
ο καλύτερος αμυντικός εξοπλισμός της!
Έκκληση διάσωσης του Τμήματος Ελληνικών
της Λογοτεχνικής Σχολής του πανεπιστημίου της Konstanz – Γερμανία!

Ανοικτή επιστολή
προς την Ελληνική Κυβέρνηση / Υπουργείο Πολιτισμού.
Κοινοποίηση: Πρόεδρο Δημοκρατίας, Βουλή, Αντιπολίτευση, Εκκλησία, Ακαδημία Αθηνών, ΑΕΙ και τον απανταχού Γης Ελληνισμό.
Το τμήμα αυτό καταργείται αφενός λόγω οικονομικών δυσχεριών κι’αφετέρου λόγω μικρής συμμετοχής φοιτητών!
Ο εξαίρετος καθηγητής Dr. G. J. Baudy, δ/ντής της Σχολής, μάταια αγωνίζεται απεγνωσμένα για τη διάσωση του Τμήματος!
Σε τηλεφωνική συζήτηση, μου εξήγησε ότι για να κρατηθεί το Τμήμα απαιτείται η εξασφάλιση χρημάτων συντήρησης τουλάχιστον γιά έξι (6) χρόνια. Ποσό περίπου 750.000 Ευρώ – το οποίο η τοπική Κυβέρνηση δεν το εξασφαλίζει πλέον!
Παράλληλα, πρέπει να δημιουργηθούν και κίνητρα (υποτροφίες) για την προσέλκυση φοιτητών - έξοδα για 12 υποτροφίες: 500 Ευρώ μηνιαίως για κάθε φοιτητή = 72.000 Ευρώ ετησίως!
Θα ήταν οδυνηρό για την Ελλάδα, αν αφίσουμε να χαθεί το Τμήμα των Ελληνικών στο σπουδαίο αυτό πανεπιστήμιο της Γερμανίας – αυτές είναι εστίες όπου ...γεννιούνται Φιλέλληνες, που τόσο πολύ τους έχει ανάγκη η πατρίδα μας!
Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει ν’αφίνουμε να σβύνουν τέτοιες εστίες που είναι, μακροπρόθεσμα, ο καλύτερος αμυντικός εξοπλισμός της Ελλάδας!
Η Ελληνική Κυβέρνηση κι’ όλοι οι άμεσα κι’ έμμεσα υπεύθυνοι θα πρέπει, πάραυτα, να ενεργήσουν ανάλογα
και τα ΜΜΕ να κινητοποιήσουν όλους τους Έλληνες που ενδιαφέρονται πραγματικά για την πατρίδα τους να συνδράμουν οικονομικά - ο καθένας ανάλογα με τις δυνατότητές του...!
Τα ποσά που απαιτούνται είναι μηδαμηνά έναντι της μεγάλης εθνικής αξίας/σημασίας του έργου...!
Ο υποφαινόμενος δεν έχω καμιά άλλη οικονομική δυνατότητα, να συμβάλλω και προσωπικά στην υπόθεσή μας αυτή, εκτός από ένα κτήμα που κληρονόμησα απ’τον πατέρα μου (λέγεται ‘’Φραχτό’’ και βρίσκεται στη Δάφνη Ευρυτανίας)!
Παρακαλώ ν’αναλάβει οποιαδήποτε εφημερίδα, με ανάλογη αγγελία, να πουληθεί το ταχύτερο δυνατό και το ποσό να καταβληθεί εξολοκλήρου, στον αριθμό λογαριασμού που θ’ανοίξει σε Τράπεζα η εν λόγω εφημερίδα - για εμβάσματα
χρηματοδότησης του έργου αυτού!
Με τιμή και πατριωτικούς χαιρετισμούς
Κώστας Γκαλιμάνης
Γερμανία, 13.6.2002 / φαξ: 0049-7733-6820
KostasGalimanis@yahoo.de ή, PoliteiaPlatonos@yahoo.de

-----------------------------------------------------------------------------------------
Τα στοιχεία του καθηγητή G. J. Baudy, γιά απ’ευθείας επικοινωνία, είναι:
Prof. Dr. phil., G.J. Baudy
Tel. 0049-7531-882677
gerhard.baudy@uni-konstanz.de

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου